Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Dončičs palīdz Porziņģim iekļūt NBA topā

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi 20. janvāra labākās epizodes. Piektajā pozīcijā ir epizode, kur Dalasas "Mavericks" latviešu centrs Kristaps Porziņģis izmanto slovēņa Lukas Dončiča piespēli. Video: NBA

Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

"Celtics" izlaiž 30 punktu pārsvaru Atlantā, Bertānam trīs punkti Klīvlendā

Neveiksmīga bijusi aizvadītā nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu pārstāvētajām komandām. Līgas līdervienība Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā izlaida 30 punktu pārsvaru un piekāpās Atlantas "Hawks" (118:120), savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Dāvis Bertāns un Šārlotas "Hornets" – ar 92:115 atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix
9

Bertānam divi tālmetieni pēdējā ceturtdaļā, "Hornets" bezcerīgs zaudējums Atlantā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) neveiksmi izbraukumā piedzīvoja Šarlotes "Hornets", kas ar 91:132 atzina Atlantas "Hawks" pārākumu. Dāvis Bertāns realizēja divus tālmetienus un guva sešus punktus. Savukārt Kristaps Porziņģis nespēlēja Bostonas "Celtics" uzvarā.