Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Porziņģis: "Individuāli aizvadīju labu spēli"

Porziņģis: "Individuāli aizvadīju labu spēli"
Kristaps Porziņģis un Stefens Karijs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Vašingtonas "Wizards", kas ar 118:127 piekāpās čempionei Goldensteitas "Warriors". 32 punktus guvušais Kristaps Porziņģis savu sniegumu novērtēja kā labu.

"Pat ja nedabūju bumbu, bet tas paver labākas iespējas komandas biedriem, esmu priecīgs. Arī tad jūtu, ka tieku izmantots uzbrukuma izspēlē. Ja spēlējam labu basketbolu, vienmēr esmu par. Pirmais puslaiks bija sekmīgs, otrais – jau cits stāsts. Kopumā bija laba spēle… individuāli," teica Kristaps Porziņģis.

Pirmajā ceturtdaļā viņš guva 15 punktus, bet līdz puslaika beigām bija iemetis 25, tikai par četriem atpaliekot no karjeras rekorda atkārtošanas. Porziņģis spēli noslēdza ar 32 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm, bet "Wizards" cieta piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs un Austrumu konferencē meklējama 12. vietā ar bilanci 18-26.

"Nestresojam. Agrāk vai vēlāk, bet viss saliksies savās vietās. Atradīsim risinājumu. Šobrīd spēlējam bez sava labākā basketbolista. Spēlējam ar to, kas ir, un gandrīz jau esam nepieciešamajā līmenī. Jā, bilance neizskatās spīdoši, bet ticu, ka viss būs kārtībā," pauda Porziņģis.

Sagaidāms, ka jau tuvākajās dienās atpakaļ ierindā būs Bredlijs Bīls. "Viņš ir spēlētājs, kuram pretinieki gatavojas īpaši. Viņš ir uzmanības centrā, un, godīgi sakot, tas padara manu dzīvi vieglāku," norādīja Porziņģis. "Viņa ātrums un atlēta spējas pievērš tik daudz uzmanības."

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/washingto...


, 2023-01-17 12:10, pirms gada
Nevajag Kritapam būt tik pieticīgam. Ar šiem puikām spēlējot nepieciešams lielāks ego.
, 2023-01-17 13:11, pirms gada
Porziņģis basketbolā tikai pārsteidz un priecē. Patika, kā viņš spēlēja basketbola Latvijas U16 izlasē. Bija ļoti laba basketbola izlase. Bet VEFāaaaaaaa tā neuzspēlēja.
, 2023-01-17 13:21, pirms gada
Otrajā puslaikā čaļi izdomāja, ka paši var uzvarēt spēli un reti iespēlēja Kristapam, arī krietni pārguris izskatījās.
, 2023-01-17 13:50, pirms gada
Šis nav tas labākais komentārs pēc zaudētām spēlēm.
, 2023-01-17 14:19, pirms gada
A jēga?
, 2023-01-17 15:12, pirms gada
Dzimmiy rakstīja: Otrajā puslaikā čaļi izdomāja, ka paši var uzvarēt spēli un reti iespēlēja Kristapam, arī krietni pārguris izskatījās.
Pretinieki jau ar nebija muļķi un ieslēdza aizsardzību.
, 2023-01-17 18:20, pirms gada
Tas ir labs uzdirsiens pārejai komandai, NBA ar viņu politkoretkumu skarbak nepateikt)
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix
5

Porziņģa debija Bostonā: ceturtais lielākais uzvaru skaits "Celtics" vēsturē

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" ir vienīgās komandas NBA vēsturē, kuras regulāro sezonu vismaz 10 reizes pabeigušas ar 60 uzvarām. Tagad viena šāda sezona ir arī Kristapa Porziņģa rēķinā.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".