Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Porziņģis: "Ko šosezon iemācījos? Pacietību, ļoti daudz pacietības"

Porziņģis: "Ko šosezon iemācījos? Pacietību, ļoti daudz pacietības"
Kristaps Porziņģis. Foto: Icon SMI via Zuma Press/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas spēlētāji pēc sezonas beigām tradicionāli atvadās ar individuālajām preses konferencēm. Izņēmums nebija arī Dalasas "Mavericks" garais spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Kristaps Porziņģis uzsvēra, ka ar nepacietību un lielām cerībām gaida starpsezonu un darbu pie individuālās izaugsmes: "Man ir jāveic liels darbs fiziskajā sagatavotībā un tas jākombinē ar daudz darba basketbola ziņā. Pirms dažām sezonām, kad atgriezos no krustenisko saišu plīsuma, biju ļoti labs fiziskā ziņā, taču pēc 16-18 mēnešu prombūtnes biju ļoti ierūsējis basketbola ziņā, turklāt vēl biju nonācis jaunā komandā pie jauniem komandas biedriem. Tas nebija viegli.

Jutos spēcīgs un stīvs un nevarēju atcerēties iepriekšējo reizi, kad spēlēju basketbolu, kas bija dīvaini. Bija svarīgi atgūt sajūtu, ka jūtos labi: biju spēcīgs, bet nevarēju trāpīt metienus un darīt to, ko sagaidu, ka varu izdarīt. No tā esmu mācījies un tagad zinu, ka ir ļoti svarīgi to fizisko sagatavotību savienot ar basketbola spēlēšanu – gan cilāt svarus, gan panākt, lai justu metienu. Kad spēšu šīs divas lietas savienot, tas radīs izaugsmi."

Porziņģis atzina, ka viņam ir jāpilnveido un jāmaina uzbrukuma arsenāls: "Man ir jāstrādā pie savas spēles un jākļūst pēc iespējas efektīvākam. Basketbols attīstās: tā, kā es spēlēju, piemēram, Ņujorkā – ar muguru pret grozu utml. -, tagad reti kura komanda turpina šādi spēlēt. Arī manai spēlei ir jāattīstās, un man ir jāatrod veids, kā varu būt iespējami efektīvs. Jāmet vairāk tālmetienu, jāizpleš laukums komandas biedriem. Taču ir arī lietas, kuras es varu darīt labāk, - koncentrēšos un strādāšu pie tām, lai nākamsezon varētu to darīt instinktīvi, nedomājot."

Liepājniekam tika vaicāts, ko viņš šosezon iemācījās: "Pacietību. Ļoti daudz pacietības. Šogad bija daudz mācību. Ļoti dažādas situācijas. Nevēlos pārāk iedziļināties, bet tiešām bija daudz mācību, kuras šogad sapratu, ka lietas ir jādara citādi." Regulārajā sezonā 25 gadus vecais basketbolists aizvadīja 43 spēles un vidēji 30,9 minūtēs izcēlās ar 20,1 punktu, 8,9 atlēkušajām bumbām, 1,6 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 bloķētiem metieniem, bet septiņās izslēgšanas spēlēs Porziņģis vidēji 33,3 minūtēs tika pie 13,1 punkta, 5,4 atlēkušajām bumbām, 1,3 rezultatīvām piespēlēm, 1,3 pārtvertām bumbām un 0,7 bloķētiem metieniem.




, 2021-06-08 14:55, pirms 3 gadiem
Es nesaprotu, kāpēc Dirks viņu neko nav iemācījis. KP vajag arī pie Hakeem uz privāttreniņu tikt, jo trenēties pie saviem bračkām ar florbola nūju nekādu progresu nedos
, 2021-06-08 15:05, pirms 3 gadiem
Nekas, pavisam mazliet un tu būsi brīvs KP. Nevajadzēs spēlēt ar LD sakostiem zobiem. Pirmās maiņas dienas un tu būsi normālā komandā. Varēsi būt tu pats, vienradzis.
, 2021-06-08 15:06, pirms 3 gadiem
Vajadzēja palikt Ņujorkā. Tagad ej nu sazin, kā izkulsies no Dalasas purva. Nav jau problēma būt par otro veci aiz Pelmeņa, bet par 30 miljoniem stāvēt malā arī diez kas nav.
, 2021-06-08 15:31, pirms 3 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Vajadzēja palikt Ņujorkā. Tagad ej nu sazin, kā izkulsies no Dalasas purva. Nav jau problēma būt par otro veci aiz Pelmeņa, bet par 30 miljoniem stāvēt malā arī diez kas nav.
Bet ja mērķis ir NBA čempionu titula izcīnīšana - KP būs tomēr jābūt kā NR2 neatkarīgi no komandas kurā viņš atradīsies, jo, lai arī kā man KP patiktu, reāli skatoties viņš šobrīd nav tādā līmenī, lai būtu kādā čempionu komandā kā NR1 galvenais vilcējs. Ņemot vērā, ka mūsdienās titulu var izcīnīt tāpat tikai ar 2 vai pat 3 zvaigznēm komandā, tad nu KP loma šobrīd var būt tikai kā 'vienam no' nevis pašam galvenajam. Nu un ja KP nepatīk būt Dončiča ēnā, kur sacīts, ka viņam patiks būt kāda cita spēlētāja ēnā?

Tā ka ir psiholoģiski pie sevis jāstrādā, jātiek vaļā no kaut kādiem cilvēkiem, kas blakus austiņā tikai saka 'Tu esi labākais, Tu esi komandas NR1, utt.' un tad es domāju arī Dallasas modelī KP var iespēlēties. Īpaši, ja KP ir vesels, spēlē uzbrukumā agresīvi un pieņem pareizos lēmumus - viss notiks! Luka ar Powellu ļoti labas Pick'n'Roll kombenes taisa - KP var taču būt arī Powella lomā! Tie būtu 3-5 easy danki pa spēli, tam pieliekot 3-5 trīņus, kādus pāris pustālos tuvu pie groza, kādus pāris caurgājienus un dažus sodiņus - tas jau ir 20-25 punkti spēlē īpaši neiesvīstot un pat pārāk nevelkot deķīti uz savu pusi! Ja pie tā visa piekombinētu kādas 3-4 piespēles par spēli - KP būtu ideāls spēlētājs blakus Lukam uzbrukumā.
, 2021-06-08 15:37, pirms 3 gadiem
Ir daudz variantu, lai KP aizmainiitu, kuros arii otra komanda vareetu buut ieintereseeta.
GSW:Wiseman+Oubre (sign and trade)+Bazemore vai 1 pret 1 ar Wigginsu + drafts no GSW.
Kings: pret Hield
Pelicans: Adams+Lonzo (sign and trade)+drafts pret KP un JRich
Spurs: Derozan (sign and trade)+drafts
Hornets: Graham (sign and trade) + drafts

Mazaak reali varianti.
KP uz Bostonu vai Portlendu, pret attieciigi Kembu vai CJ.
, 2021-06-08 15:51, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Ir daudz variantu, lai KP aizmainiitu, kuros arii otra komanda vareetu buut ieintereseeta.
GSW:Wiseman+Oubre (sign and trade)+Bazemore vai 1 pret 1 ar Wigginsu + drafts no GSW.
Kings: pret Hield
Pelicans: Adams+Lonzo (sign and trade)+drafts pret KP un JRich
Spurs: Derozan (sign and trade)+drafts
Hornets: Graham (sign and trade) + drafts

Mazaak reali varianti.
KP uz Bostonu vai Portlendu, pret attieciigi Kembu vai CJ.
Manuprāt, Tu pārvērtē KP cenu šobrīd. Drafta izvēles tiesības būtu jādod Dallasai kopā ar KP, lai jebkādā veidā cerētu tikt no KP vaļā, bet nu viņiem cik saprotu lidz 2025 gadam neviena pirmā kārtas izvēle nav vairs viņu rīcībā. Tā ka maz piki, ko iesaistīt darījumā. Manuprāt, maz ticams, ka starpsezonā kāda maiņa notiek - KP nav tā karstākā prece tirgū. Teorētiski drīzāk iespējams, ja KP nākamo sezonu sāk labi, ar normāliem statiem - it kā sevi pierāda (+ netraumējas), tad varbūt pirms trade-deadline varbūt var kko samenedžēt.
, 2021-06-08 15:56, pirms 3 gadiem
hmm rakstīja: Manuprāt, Tu pārvērtē KP cenu šobrīd. Drafta izvēles tiesības būtu jādod Dallasai kopā ar KP, lai jebkādā veidā cerētu tikt no KP vaļā, bet nu viņiem cik saprotu lidz 2025 gadam neviena pirmā kārtas izvēle nav vairs viņu rīcībā. Tā ka maz piki, ko iesaistīt darījumā. Manuprāt, maz ticams, ka starpsezonā kāda maiņa notiek - KP nav tā karstākā prece tirgū. Teorētiski drīzāk iespējams, ja KP nākamo sezonu sāk labi, ar normāliem statiem - it kā sevi pierāda (+ netraumējas), tad varbūt pirms trade-deadline varbūt var kko samenedžēt.
Kad sapno aizver aces
Vinsh ne reizi pat 10 speles no vietas nav nospelejis 5 gadu laikaa
, 2021-06-08 16:12, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Ir daudz variantu, lai KP aizmainiitu, kuros arii otra komanda vareetu buut ieintereseeta.
GSW:Wiseman+Oubre (sign and trade)+Bazemore vai 1 pret 1 ar Wigginsu + drafts no GSW.
Kings: pret Hield
Pelicans: Adams+Lonzo (sign and trade)+drafts pret KP un JRich
Spurs: Derozan (sign and trade)+drafts
Hornets: Graham (sign and trade) + drafts

Mazaak reali varianti.
KP uz Bostonu vai Portlendu, pret attieciigi Kembu vai CJ.
DAL ar Karlailu pie stūres neņems spēlētajus, kas nevar iemest 3p. Iemesls, kāpēc Bobans, Powels un Collijs sēž benķī.. Tiks meklēti spēlētaji ar ok defu un spēju iemest 3p. Tā ir visa vajadzība blakus Dontičam, cīnies defa un gaidi, kad tev "maģiski" iedos iespēju uzmest.
, 2021-06-08 17:11, pirms 3 gadiem
knicks reddits normālie ierēc tagad
, 2021-06-08 17:17, pirms 3 gadiem
Jagaida, kad lideri sapratis, ka vieniga uzvaras atslega ir draudzigi kustinat bumbu pa perimetru. nav neka svarigaka musdienu basketbola kaa DRAUDZIGA BUMBAS KUSTIBA PA PERIMETRU! netici? Paskaties Sapnu komanda 1935! Tadi dzeki ka Doncics un vecais Hardens 1930ajos vispar silditu solinju. Ko tie individualisti varetu likt preti DRAUDZIGAI BUMBAS KUSTIBAI AR IDEALU PG KURS NEMITIGI NESAVTIGI PIESPELE? Protams, ja Mavs nebutu Lukas delj izkritusi no PO butu vel iespeja, ka Mavs noskatas Sapnju komandu 1935 un caur DRAUDZIGU BUMBAS KUSTIBU nogada karsto kartupeli KP rokas un dod vinam izpildit 150 metienus, jo tad uzvaras garantetas! Gluzi ka vecajos NYK laikos, kad meta videji 23!!! pts un uzvaras bira ka no parpilnibas raga!
, 2021-06-08 17:32, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: Cerams, ka nākamajā sezonā arī regulārās sezonas spēlēs enkurs nedabūs tik daudz mest kā šosezon - vajag turpināt iesākto un kopumā samazināt enkura metienu skaitu līdz 10 metieniem vidēji spēlē. Jo mazāk viņš pieskarsies bumbai, jo mazāk izdarīs metienus, jo lielākas būs Mavs izredzes uz uzvarām - tas ir fakts un esmu pārliecināts, ka gan Luka, gan Riks, gan Kjūbans to ļoti labi apzinās.

Bet tie, kas te vēl lolo cerības par makarona nokļūšanu citā komandā - attopieties. Tas nenotiks. Nevienam viņu nevajag. Un ja vajadzētu, tad pilnīgi noteikti ne par tādu cenu, lai Mavs būtu ar mieru viņu atdot.
Nesanak taka bisk pretruna? Mavs redz visi saprot, ka vins tikai trauce, bet jau nakamaja teikuma neviens nevar iedot tadu cenu, lai Mavs butu velme vinu atdot. Ja jau ta maisas pa kajam atdos pret 2.k. piku
, 2021-06-08 17:46, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Nesanak taka bisk pretruna? Mavs redz visi saprot, ka vins tikai trauce, bet jau nakamaja teikuma neviens nevar iedot tadu cenu, lai Mavs butu velme vinu atdot. Ja jau ta maisas pa kajam atdos pret 2.k. piku
Tev acīmredzami nav sajēgas kā NBA maiņas darījumi notiek. Algām ir jāsakrīt, lai varētu veikt darījumu. Enkura potenciālās maiņas gadījumā tas gandrīz noteikti nozīmētu Mavs pie sevis ņemt vairākus spēlētājus ar uzblīdušiem kontraktiem. Tas nebūtu to vērts - un es pieņemu, ka viņiem (Kjūbanam?) varētu arī būt kaut kāda klusā cerība, ka enkurs pēkšņi uzlabos savu sniegumu un kļūs komandai noderīgs. Un aizmainīšana arī nozīmētu savas kļūdas atzīšanu (Kjūbanam, Nelsonam) - proti, ka darījums nebūt nebija kaut kāda Knicks aplaupīšana, bet drīzāk otrādi - Knicks iesmērēja Mavs bojātu preci.
, 2021-06-08 17:50, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Ir daudz variantu, lai KP aizmainiitu, kuros arii otra komanda vareetu buut ieintereseeta.
GSW:Wiseman+Oubre (sign and trade)+Bazemore vai 1 pret 1 ar Wigginsu + drafts no GSW.
Kings: pret Hield
Pelicans: Adams+Lonzo (sign and trade)+drafts pret KP un JRich
Spurs: Derozan (sign and trade)+drafts
Hornets: Graham (sign and trade) + drafts

Mazaak reali varianti.
KP uz Bostonu vai Portlendu, pret attieciigi Kembu vai CJ.
Kurā no šīm maiņām DAL iegūst kaut ko interesantu?

Nu piemēram KP pret Wigginsu.... nu nafig to Dalasai?!
, 2021-06-08 17:52, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: Tev acīmredzami nav sajēgas kā NBA maiņas darījumi notiek. Algām ir jāsakrīt, lai varētu veikt darījumu. Enkura potenciālās maiņas gadījumā tas gandrīz noteikti nozīmētu Mavs pie sevis ņemt vairākus spēlētājus ar uzblīdušiem kontraktiem. Tas nebūtu to vērts - un es pieņemu, ka viņiem (Kjūbanam?) varētu arī būt kaut kāda klusā cerība, ka enkurs pēkšņi uzlabos savu sniegumu un kļūs komandai noderīgs. Un aizmainīšana arī nozīmētu savas kļūdas atzīšanu (Kjūbanam, Nelsonam) - proti, ka darījums nebūt nebija kaut kāda Knicks aplaupīšana, bet drīzāk otrādi - Knicks iesmērēja Mavs bojātu preci.
nekam nav jasakrit pajolinj. ir svarigi tikai, lai komandas ieklautos cap space.
, 2021-06-08 17:53, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: Tev acīmredzami nav sajēgas kā NBA maiņas darījumi notiek. Algām ir jāsakrīt, lai varētu veikt darījumu. Enkura potenciālās maiņas gadījumā tas gandrīz noteikti nozīmētu Mavs pie sevis ņemt vairākus spēlētājus ar uzblīdušiem kontraktiem. Tas nebūtu to vērts - un es pieņemu, ka viņiem (Kjūbanam?) varētu arī būt kaut kāda klusā cerība, ka enkurs pēkšņi uzlabos savu sniegumu un kļūs komandai noderīgs. Un aizmainīšana arī nozīmētu savas kļūdas atzīšanu (Kjūbanam, Nelsonam) - proti, ka darījums nebūt nebija kaut kāda Knicks aplaupīšana, bet drīzāk otrādi - Knicks iesmērēja Mavs bojātu preci.
Nez kurš noslēdza to lielo līgumu ar to "bojāto preci"?
, 2021-06-08 17:54, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: nekam nav jasakrit pajolinj. ir svarigi tikai, lai komandas ieklautos cap space.
Un kuram ir tas cap space, lai paņemtu 30M tāpat vien?
, 2021-06-08 17:56, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Un kuram ir tas cap space, lai paņemtu 30M tāpat vien?
NYK, OKC, SAS, TORONTO vel jau atkariba, kaa bus ar speletaju opcijam var atbrivoties citur. Protams NYK visticamak nebus jebkura gadijuma ;D
, 2021-06-08 18:06, pirms 3 gadiem
Milziigs respekts pret KP shosezon, speeleeja trenera un komandas intereseees, tas paaraadiija, ka chalim ir klase

Mans Top variants buutu GSW, vareetu ar braali Kariju kopaa Maverickus ar Luku priekshgalaa uz poda seedinaat pirmajaa kaartaa haha..

Eu bet par Luku nopietni? Cik liels talants ir shim chalim? Es saprotu, kaapeec mees tik daudz vinju heitojam, tomeer aizeenoja muusu zvaigzni un apraka muusu ceriibas EC..

Vienam gan jaapiekriit - nu nav abiem veel taas kjiimijas kopaa, uzbrukumos pilniigi spiitiigi var just , ka negrib Luka dot Porziitim tos taalos 3pts meetaat, kaut gan muuseeejais pieraadiijis , ka var laadeet...Varam arii redzeet kaa Kristaps peec nesanjemtajaam piespeeleem nedaudz sagruziits rokas met gaisaa
, 2021-06-08 18:07, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: NYK, OKC, SAS, TORONTO vel jau atkariba, kaa bus ar speletaju opcijam var atbrivoties citur. Protams NYK visticamak nebus jebkura gadijuma ;D
Un tās visas komandas visu savu brīvo salary cap veidoja pāris gadus, lai tagad paņemtu Porziņģi, pareizi saprotu?
, 2021-06-08 18:09, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: nekam nav jasakrit pajolinj. ir svarigi tikai, lai komandas ieklautos cap space.
Citiem vārdiem sakot? Algām jāsakrīt. Tikai pāris komandas teorētiski varētu paņemt 30 miljonus ne par ko. Un tās vairumā gadījumu ir komandas, kuras tagad sāk pārbūvi - tām komandām tāds ubags Podriņķis būtu vismazāk vajadzīgs.
, 2021-06-08 18:09, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Un tās visas komandas visu savu brīvo salary cap veidoja pāris gadus, lai tagad paņemtu Porziņģi, pareizi saprotu?
to tu pats izdomaji, es vnk teicu tam atsaldetajam paakjim, ka nekam nav jasakrit algaas, opcijas ir dazhadas. maukurs man parmeta, ka nezinot ka NBA tirgus strada Turklat SAS variants nemaz nav tik nereals. Turklat ir vel daudzas komandas kuras var ari atmest roleplayeri + pick pret KP lielo ligumu. tam vajag mazak cap space.
Slēpts komentārs: SnP
, 2021-06-08 18:18, pirms 3 gadiem
SnP rakstīja: Nē, tieši otrādi - opciju nav nekādu. Ubagu Podriņķi nevienam ar viņa algu nevajag - tu tik daudz vari saprast? Nav intereses par to traumatisko makaronu nevienam, par brīvu viņu būtu problemātiski kādam iesmērēt, kur nu vēl cerēt kaut ko saņemt pretim. Un tas, ka tu te piesauc komandas ar cap space vispār parāda tavu intelekta līmeni - jā, komandas, kuras vairumā gadījumu gadiem strādājušas pie tā, lai nonāktu tādā situācijā tā vien nevar sagaidīt, kad aizdir*t visu cap space ar vienu Podriņķi. hahahahah, nesmīdini.
cik liels invaliditates pabalsts ir daunjiem? pats galvenais tic saviem murgiem, ka neviens pat par brivu nenemtu KP Ta ir kad aiz garlaicibas uzklikskini uz "slepts komentars" un sac atbildet daunnim ok vairs neiesaistos runas ar garigi atpaliksu teenageru.
, 2021-06-08 18:40, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: cik liels invaliditates pabalsts ir daunjiem? pats galvenais tic saviem murgiem, ka neviens pat par brivu nenemtu KP Ta ir kad aiz garlaicibas uzklikskini uz "slepts komentars" un sac atbildet daunnim ok vairs neiesaistos runas ar garigi atpaliksu teenageru.
100%
, 2021-06-08 18:46, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: cik liels invaliditates pabalsts ir daunjiem? pats galvenais tic saviem murgiem, ka neviens pat par brivu nenemtu KP Ta ir kad aiz garlaicibas uzklikskini uz "slepts komentars" un sac atbildet daunnim ok vairs neiesaistos runas ar garigi atpaliksu teenageru.
Ko nozīmē "pa brīvu"? Aiztirst Salary Cap?
, 2021-06-08 18:49, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Ko nozīmē "pa brīvu"? Aiztirst Salary Cap?
nepaskaidrosu tev daunnisha bralitim katru sikumu no konteksta. ja esi aamurs tad paliec tads sedi ari tu ignoretajos tagad djebila. sakuma abi divi kyces berni nesaprata kaa var nesakrist algas darijuma tagad abi divi ka pajoli stasta ka njemt KP ir aizdirrst klubu un sachakaret Cap Space Viss skaidrs
, 2021-06-08 18:55, pirms 3 gadiem
hmm rakstīja: Bet ja mērķis ir NBA čempionu titula izcīnīšana - KP būs tomēr jābūt kā NR2 neatkarīgi no komandas kurā viņš atradīsies, jo, lai arī kā man KP patiktu, reāli skatoties viņš šobrīd nav tādā līmenī, lai būtu kādā čempionu komandā kā NR1 galvenais vilcējs. Ņemot vērā, ka mūsdienās titulu var izcīnīt tāpat tikai ar 2 vai pat 3 zvaigznēm komandā, tad nu KP loma šobrīd var būt tikai kā 'vienam no' nevis pašam galvenajam. Nu un ja KP nepatīk būt Dončiča ēnā, kur sacīts, ka viņam patiks būt kāda cita spēlētāja ēnā?

Tā ka ir psiholoģiski pie sevis jāstrādā, jātiek vaļā no kaut kādiem cilvēkiem, kas blakus austiņā tikai saka 'Tu esi labākais, Tu esi komandas NR1, utt.' un tad es domāju arī Dallasas modelī KP var iespēlēties. Īpaši, ja KP ir vesels, spēlē uzbrukumā agresīvi un pieņem pareizos lēmumus - viss notiks! Luka ar Powellu ļoti labas Pick'n'Roll kombenes taisa - KP var taču būt arī Powella lomā! Tie būtu 3-5 easy danki pa spēli, tam pieliekot 3-5 trīņus, kādus pāris pustālos tuvu pie groza, kādus pāris caurgājienus un dažus sodiņus - tas jau ir 20-25 punkti spēlē īpaši neiesvīstot un pat pārāk nevelkot deķīti uz savu pusi! Ja pie tā visa piekombinētu kādas 3-4 piespēles par spēli - KP būtu ideāls spēlētājs blakus Lukam uzbrukumā.
Hah, fantasts te vēl spriedelē par nr 1 lomu, kad ir acīmredzams, ka viņš pat nav nr 2. Pat, ja ir talants būt nr 2, ar viņa traumatismu neviena titula pretendente nedrīkst par savu nr 2 ņemt KP. Sāciet mosties, puikiņi, KP tagad smagi jāstrādā, lai vsp pierādītu, ka var būt Lukas Robins.
, 2021-06-08 19:10, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: nepaskaidrosu tev daunnisha bralitim katru sikumu no konteksta. ja esi aamurs tad paliec tads sedi ari tu ignoretajos tagad djebila. sakuma abi divi kyces berni nesaprata kaa var nesakrist algas darijuma tagad abi divi ka pajoli stasta ka njemt KP ir aizdirrst klubu un sachakaret Cap Space Viss skaidrs
Es zinu, ka var nesakrist. Un pat, ja abas komandas ir pāri salary, var nesakrist 10% robežās.

Bet tikai pašam tad nevajag dzīt demagoģiju, ka redz ir 4 klubi ar salary cap un viņi jau stāv rindā uz KP.
, 2021-06-08 19:11, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Hah, fantasts te vēl spriedelē par nr 1 lomu, kad ir acīmredzams, ka viņš pat nav nr 2. Pat, ja ir talants būt nr 2, ar viņa traumatismu neviena titula pretendente nedrīkst par savu nr 2 ņemt KP. Sāciet mosties, puikiņi, KP tagad smagi jāstrādā, lai vsp pierādītu, ka var būt Lukas Robins.
Njā... DAL noteikti iedeva max līgumu, jo cer/domā, ka būs 3. vijole. Parādi man komandu bez BKN, MIL, kur 3 vijole saņem 30 M.
, 2021-06-08 19:19, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Njā... DAL noteikti iedeva max līgumu, jo cer/domā, ka būs 3. vijole. Parādi man komandu bez BKN, MIL, kur 3 vijole saņem 30 M.
Čalīt, tu sajēdz atšķirību starp teoriju un praksi? Es runāju par teoriju - mēs redzam, ka KP nevelk pat nr 2 lomu un ņemot vērā viņa traumatismu, viņš šobrīd NAV nr 2 cienīgs. Tas, ka praksē viņš ir nr 2 Dalasā, nemaina faktu, ka viņš to nespēj. Tāpēc jau tagad sākušās runas, ka treidos viņu prom, un tas tiešām arī būtu Mavs interesēs. Kāda jēga pārmaksāt čalim, kuram ir tāds niecīgs pienesums playofos?
, 2021-06-08 19:26, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Čalīt, tu sajēdz atšķirību starp teoriju un praksi? Es runāju par teoriju - mēs redzam, ka KP nevelk pat nr 2 lomu un ņemot vērā viņa traumatismu, viņš šobrīd NAV nr 2 cienīgs. Tas, ka praksē viņš ir nr 2 Dalasā, nemaina faktu, ka viņš to nespēj. Tāpēc jau tagad sākušās runas, ka treidos viņu prom, un tas tiešām arī būtu Mavs interesēs. Kāda jēga pārmaksāt čalim, kuram ir tāds niecīgs pienesums playofos?
Droši vien komandai, kas ļoti gribētu spēlēt playoff!
KP nez tagad ir jāpierāda, ka varētu būt 2 opcija?
Dallasa jau pirmo izgājienu izdarīja ar 40+ Dončičam, redzēs ko darīs ar pārējiem!
, 2021-06-08 19:35, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Droši vien komandai, kas ļoti gribētu spēlēt playoff!
KP nez tagad ir jāpierāda, ka varētu būt 2 opcija?
Dallasa jau pirmo izgājienu izdarīja ar 40+ Dončičam, redzēs ko darīs ar pārējiem!
Hah, kurai playoff komandai ir vajadzīgs tāds otrais numurs, kāds KP tikko bija?

Protams, ka viņam jāpierāda, ka ir cienīgs būt otrā opcija. Mavs zaudēja, jo Lukam nebija uzticamu palīgu. KP vajadzēja būt tam otrai zvaigznei, kas var pavilkt spēli. Viņš nepavilka nevienu. Protams, te var arī vainot trenerus, kuri uzspieda tādu pasīvu lomu, bet ne jau bez aprēķina. Ja nevelk, tad nevelk.
, 2021-06-08 19:44, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Hah, kurai playoff komandai ir vajadzīgs tāds otrais numurs, kāds KP tikko bija?

Protams, ka viņam jāpierāda, ka ir cienīgs būt otrā opcija. Mavs zaudēja, jo Lukam nebija uzticamu palīgu. KP vajadzēja būt tam otrai zvaigznei, kas var pavilkt spēli. Viņš nepavilka nevienu. Protams, te var arī vainot trenerus, kuri uzspieda tādu pasīvu lomu, bet ne jau bez aprēķina. Ja nevelk, tad nevelk.
Dallasa nekad nav izcēlusies ar spēlētāju lomu sadalīšanu!
Pat ar krietni spēcīgāku sastāvu ir gājis visādi!
Pat apskatnieki nevar izskaidrot šo fenomenu, ka neviens baigi neraujas ar Dallasu! Vairāk ir trade!
, 2021-06-08 19:48, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Dallasa nekad nav izcēlusies ar spēlētāju lomu sadalīšanu!
Pat ar krietni spēcīgāku sastāvu ir gājis visādi!
Pat apskatnieki nevar izskaidrot šo fenomenu, ka neviens baigi neraujas ar Dallasu! Vairāk ir trade!
Beidz izlikties, ka šobrīd 1. un 2. loma nav skaidri sadalītas. Pirms tam runāja, ka Mavs vajag kārtīgu 3. veci, bet tagad jau ir runas, ka KP jāpazūd. Jeb daudzi ir sapratuši, ka KP nevelk pat 2. lomu, bet alga gandrīz kā 1. lomas vecim.
, 2021-06-08 19:50, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Hah, kurai playoff komandai ir vajadzīgs tāds otrais numurs, kāds KP tikko bija?

Protams, ka viņam jāpierāda, ka ir cienīgs būt otrā opcija. Mavs zaudēja, jo Lukam nebija uzticamu palīgu. KP vajadzēja būt tam otrai zvaigznei, kas var pavilkt spēli. Viņš nepavilka nevienu. Protams, te var arī vainot trenerus, kuri uzspieda tādu pasīvu lomu, bet ne jau bez aprēķina. Ja nevelk, tad nevelk.
Dallasa nekad nav izcēlusies ar spēlētāju lomu sadalīšanu!
Pat ar krietni spēcīgāku sastāvu ir gājis visādi!
Pat apskatnieki nevar izskaidrot šo fenomenu, ka neviens baigi neraujas ar Dallasu! Vairāk ir trade!

Terijs- trade, Merions- trade, Čandlers- trade, Kids- trade
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".
Dāvis Bertāns, Džeitī Tors (#21) un Markess Boldens (#3) priekšplānā. Foto: Reuters/Scanpix
8

Porziņģis nespēlē, Bertānam trīs tālie, latviešu duelī ķelti grauj ''Hornets''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizrit regulārās sezonas izskaņa. Latviešu pārstāvēto klubu duelī Bostonas ''Celtics'' ar 131:98 savā laukumā sagrāva Šarlotas ''Hornets''. Mačā nepiedalījās Kristaps Porziņģis, savukārt Dāvis Bertāns izcēlās ar trīs tālmetieniem.