Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Personisku iemeslu dēļ Hačimura izlaidīs ''Wizards'' treniņnometnes sākumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Personisku iemeslu dēļ Hačimura izlaidīs ''Wizards'' treniņnometnes sākumu
Rui Hačimura. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Vašingtonas ''Wizards'' Rui Hačimura personisku iemeslu dēļ nesāks ar vienību treniņnometni no pirmās dienas, oficiāli ziņo klubs. Pagaidām sīkāka informācija par situāciju nav sniegta.

Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards'' nākamnedēļ sāks treniņnometni, gatavojoties jaunajai sezonai. Gada sākumā joprojām vienībai nepalīdzēs Tomass Braients, kurš iedzīvojās ceļgala krustenisko saišu traumā iepriekšējā sezonā, bet Deni Avdija guva potītes savainojumu sezonas izskaņā.

Sestdien ''Wizards'' paziņoja, ka personisku iemeslu dēļ vismaz uz treniņnometnes sākumu komandai nepievienosies Rui Hačimura. Paziņojumā pausts, ka komanda ir ļāvusi spēlētājam neierasties uz nometnes sākumu un sniegs plašākus komentārus, kad lems to par nepieciešamu.

57 regulārās sezonas spēlēs 2020./2021. gadā Hačimura vidēji spēlē guva 13.8 punktus un izcīnīja 5.5 atlēkušās bumbas. Karjeras 105 spēlēs spēlētājs vidēji izcēlies ar 13.7 punktiem, 5.8 atlēkušajām bumbām un 1.6 rezultatīvām piespēlēm.

2019. gada draftā Vašingtonas ''Wizards'' Hačimuru izvēlējās pirmajā kārtā ar augsto devīto numuru.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-26 22:47, pirms 3 gadiem
Kur #?

     [+] [-]

, 2021-09-27 09:17, pirms 3 gadiem
bos_la antifans rakstīja: Kur #?
?