Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"Wizards" bez Bertāna zaudē "Knicks", piedzīvojot kārtējo neveiksmi

"Wizards" bez Bertāna zaudē "Knicks", piedzīvojot kārtējo neveiksmi
Rui Hačimura un Džūliuss Rendls. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards", kas ar 113:131 atzina šosezon atzīstami spēlējošās Ņujorkas "Knicks" pārākumu. Pēdējo astoņu spēļu laikā "Wizards" tikai vienreiz svinējusi panākumu. Ar 37 punktiem "Knicks" panākumu kaldināja Džūliuss Rendls, bet "Wizards" rindās 22 punkti Bredlija Bīla kontā.

Dāvis Bertāns kājas muskuļa savainojuma dēļ komandai palīdzēt nevarēs vēl vismaz pusotru nedēļu.

"Wizards" rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Bredlijs Bīls, kurš guva 22 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet Rasels Vestbruks metienus realizēja ar zemu precizitāti (3/14), spēli noslēdzot ar 14 punktiem un 12 rezultatīvajām piespēlēm. Iepriekšējās trīs spēles Vestbruks izcēlās ar triple-double, bet šajā spēlē izcīnīja tikai četras atlēkušās bumbas.

Vašingtonai šis bija septītais zaudējums aizvadīto astoņu spēļu laikā. Pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma "Wizards" demonstrēja stabilu sniegumu, uzvarot pat septiņas spēles no astoņām, tomēr šobrīd tās sniegums neliek domāt, ka komanda varētu aizķerties "play-in" zonā. Ar 15 uzvarām un 27 zaudējumiem burvji ieņem 13. vietu Austrumos. Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz piektdienu, kad tai būs iespēja revanšēties "Knicks" par zaudējumu aizvadītajā naktī.

Pirmo puslaiku "Wizards" iesāka ar izrāvienu 12:6, bet pirmās ceturtdaļas sākums, kad "Wizards" bija iekrājusi sešu punktu pārsvaru, bija vienīgā reize, kad Vašingtona atradās vadībā pret "Knicks". Ņujorka pārņēma vadību jau pirmās ceturtdaļas otrajā pusē, bet otrajā ceturtdaļā palielināja pārsvaru, un, dodoties puslaika pārtraukumā, "Knicks" bija jau 20 punktu pārsvars (69:49). Rezultatīvākais spēlētājs laukumā pēc divām ceturtdaļām bija Džūliuss Rendls, kurš bija guvis 21 punktu.

Arī otro puslaiku "Knicks" iesāka ar pārsvara palielināšanu. Trešajā ceturtdaļā "Knicks" spēja panākt pat 31 punkta pārsvaru. Lai arī "Wizards" metienus realizēja ar salīdzinoši augstu precizitāti, "Knicks" to darīja vēl sekmīgāk, un pirms noslēdzošās ceturtdaļas Ņujorka bija vadībā ar 28 punktu pārsvaru. Ņemot vērā lielo deficītu, "Wizards" galvenais treneris ceturtajā ceturtdaļā laukumā vairs nesūtīja ne Bredliju Bīlu, ne Raselu Vestbruku, un "Wizards" piedzīvoja 27. zaudējumu šosezon. Rezultatīvākais spēlētājs "Knicks" rindās bija Rendls, kuram 37 punkti un sešas atlēkušās bumbas, bet R.Dž. Berets atzīmējās ar 21 punktu.


, 2021-03-24 06:46, pirms 3 gadiem
Bez bertāna nav aršana
Un burvji to labi saprot
, 2021-03-24 07:20, pirms 3 gadiem
Vestbrukam, nekrīt bet tik met, abi ar Bilu kurš vairāk iemetīs, vispār bez intereses vai komanda uzvar, vai zaudē!
Slēpts komentārs: Ubags
, 2021-03-24 09:55, pirms 3 gadiem
Kā jau vakar teicu, NYK viegla uzvara.
Laiks uzsprirzināt šo WSH komandu.
RW un BB nav uzvaroši spēlētāji, bezjēdzīgi kko būvēt ar viņiem.
Kamēr Bīlam ir vērtība, jāmaina prom.
, 2021-03-24 10:08, pirms 3 gadiem
Principā gan Beal gan RW jāmaina prom kamēr šiem kaut kāda vērtība. Ar Bertāna līgumu iegrābušies. Nevelk šosezon galīgi Dāvis +vēl traumiņas. Bet diez vai kāds no viņiem šosezon tiks aizmainīts un nav jau arī baigās jēgas
, 2021-03-24 10:56, pirms 3 gadiem
«Вашингтон» выставил на обмен одного из самых дорогих игроков

Форвард «Вашингтон Уизардс» Давис Бертанс был выставлен на обмен, сообщает The Sports Rush.
, 2021-03-24 11:25, pirms 3 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Kā jau vakar teicu, NYK viegla uzvara.
Laiks uzsprirzināt šo WSH komandu.
RW un BB nav uzvaroši spēlētāji, bezjēdzīgi kko būvēt ar viņiem.
Kamēr Bīlam ir vērtība, jāmaina prom.
Tev bija taisnība. Izskatās, ka tur nav spēlētāju, ap kuriem veidot komandu, ja nu vienīgi Braients ar Hačimuru un jauno Avdija. Jāsāk tankot un izpārdot vecos bukus, Dāvis arī būs jāsūta prom.
, 2021-03-24 12:26, pirms 3 gadiem
Principaa, ja Dallasa izdomaa KP pret Collins samainiit, Kjubans no riita pamostas uz pohaam un sajuuk praataa, tad es KP ir beigas, vinna moraale buus iedragaata un aizies pa skuju taku, jo Atlanta un gredzeni ir tas pats, kas ziileet kafijas biezumos

Kopumaa nnemot KP un Collins ir liidziigi un katram savas stipraas puses.
Collins varbuut labaak speeleetu pick'n'roll ar Luku, ko KP praktiski vispaar nedara. Savaadaak, mainna ir baigi bezjeedziiga.

Un ko dariit KP, ja Collinu ieguust vasaraa briivo aggentu tirguu, KP nav centrs, kursh buus pamatpiecinieka chalis?
Ar Dallasu ir kaa ar biteem patreiz, viss tikai KP rokaas uzlabot savu speeli.
, 2021-03-24 13:02, pirms 3 gadiem
TakeTheBall rakstīja: Principaa, ja Dallasa izdomaa KP pret Collins samainiit, Kjubans no riita pamostas uz pohaam un sajuuk praataa, tad es KP ir beigas, vinna moraale buus iedragaata un aizies pa skuju taku, jo Atlanta un gredzeni ir tas pats, kas ziileet kafijas biezumos

Kopumaa nnemot KP un Collins ir liidziigi un katram savas stipraas puses.
Collins varbuut labaak speeleetu pick'n'roll ar Luku, ko KP praktiski vispaar nedara. Savaadaak, mainna ir baigi bezjeedziiga.

Un ko dariit KP, ja Collinu ieguust vasaraa briivo aggentu tirguu, KP nav centrs, kursh buus pamatpiecinieka chalis?
Ar Dallasu ir kaa ar biteem patreiz, viss tikai KP rokaas uzlabot savu speeli.
Bez Dallasas spēles zīmējuma maiņas KP nav nekādas izredzes uzlabot spēli - viņš ir atkarīgs no saspēles vadītājiem,pirmkārt no Dončiča, no mazajiem. Un ja šie viņu "neredz" - KP var izstiepties vai sarauties, nekas neuzlabosies. P.S. KP morāle diez vai būs tik sagrauta, izskatās, ka situācija Dallasā viņam ir pieriebusies tiktāl, ka gatavs mukt jau šodien. Maiņai Collins-KP pa taisno neticu, būs kombinēts treids. Ja būs.
, 2021-03-24 13:37, pirms 3 gadiem
zaudējot piedzīvo neveiksmi.... nu jā
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".
Dāvis Bertāns, Džeitī Tors (#21) un Markess Boldens (#3) priekšplānā. Foto: Reuters/Scanpix
8

Porziņģis nespēlē, Bertānam trīs tālie, latviešu duelī ķelti grauj ''Hornets''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizrit regulārās sezonas izskaņa. Latviešu pārstāvēto klubu duelī Bostonas ''Celtics'' ar 131:98 savā laukumā sagrāva Šarlotas ''Hornets''. Mačā nepiedalījās Kristaps Porziņģis, savukārt Dāvis Bertāns izcēlās ar trīs tālmetieniem.
Dāvis Bertāns reaģē uz saņemto piezīmi mačā pret Atlantu. Foto. AP. Scanpix
14

Bertānam vāja precizitāte, bet labākais +/- rādītājs, "Hornets" lieliski atspēlējas Atlantā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie 20. uzvaras šajā sezonā tikusi Dāvja Bertāna pārstāvētā Šārlotas "Hornets". Latvieša pārstāvētā komanda atspēlēja 15 punktu deficītu noslēdzošajās 20 minūtēs un ar 115:114 pārspēja Atlantas "Hawks". Bertānam šajā spēlē seši gūtie punkti.