Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Vestbrukam triple-double, "Wizards" Grifina debijā piekāpjas "Nets"

Vestbrukam triple-double, "Wizards" Grifina debijā piekāpjas "Nets"
Bleiks Grifins un Rasels Vestbruks. Foto: RS/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) astoto zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas ar 106:113 piekāpās Bruklinas "Nets". "Wizards" padevās teicams spēles sākums, veicot izrāvienu 20:4, bet turpinājumā labāk spēlēja "Nets", izcīnot 29. panākumu sezonā. Rasels Vestbruks trešo maču pēc kārtas noslēdza ar triple-double. Debiju "Nets" rindās piedzīvoja Bleiks Grifins.

Bez Dāvja Bertāna, kurš savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt komandai vismaz divas nedēļas, spēlējošā Vašingtonas "Wizards" spēli iesāka lieliski, jo tai padevās izrāviens 20:4. Turpinājumā Bruklinas "Nets" pārslēdza ātrumus un veica izrāvienu 30:10, bet pirmo puslaiku noslēdza ar 63:56. Abas komandas pirmajā puslaikā metienus realizēja ar augstu precizitāti, bet burvji pieļāva trīs reizes vairāk kļūdu, kas ļāva "Nets" iegūt septiņu punktu pārsvaru. Lieliski pirmajā puslaikā spēlēja Rasels Vestbruks, kurš, lai arī pieļāva sešas kļūdas, pirmajās 24 spēles minūtēs atzīmējās ar 15 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. "Nets" rindās ar 15 punktiem pirmajā puslaikā izcēlās Džeimss Hārdens.

Otrajā puslaikā "Wizards" atguvās un trešajā trešdaļā divus punktus atspēlēja. Lieliski turpināja spēlēt Rasels Vestbruks, kas pirms noslēdzošās ceturtdaļas bija vienas atlēkušās bumbas attālumā no triple-double. Intriga spēlē valdīja līdz pat pēdējām spēles sekundēm. Nepilnas 40 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām "Wizards" spēja samazināt "Nets" pārsvaru līdz diviem punktiem, bet neilgi pēc tam divus punktus ar sodu iemeta Niks Klekstons, bet pēdējās sekundēs divus soda metienus realizēja Kairijs Ērvings, nokārtojot Bruklinas uzvaru ar rezultātu 113:106. Uzvarētāju labā 28 punktus guva Ērvings, bet Džeimss Hārdens maču noslēdza ar 26 punktiem un astoņām piespēlēm.

Rezultatīvākais spēlētājs "Wizards" rindās bija Rasels Vestbruks, kurš guva 29 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un atdeva 13 rezultatīvas piespēles, tiekot pie trešā triple-double jau trešo spēli pēc kārtas. Ļoti labu spēli aizvadīja Oleksijs Ļens, kurš guva 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet Bredlijs Bīls maču noslēdza ar 17 gūtajiem punktiem.

"Wizards" piedzīvojusi astoņus zaudējumus pēdējo desmit spēļu laikā un šobrīd 15 uzvarām un 26 zaudējumiem ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz trešdienu, kad tā tiksies ar Ņujorkas "Knicks".


, 2021-03-22 09:12, pirms 3 gadiem
""Wizards" Grifina debijā piekāpjas "Nets"".
Un tālāk rakstā neviena vārda par to, kā tad viņš īsti debitēja. Kaut vai sausu statistiku būtu ielikuši. Slinkums, bet, laikam, jāiet būs pašam meklēt.
, 2021-03-22 09:25, pirms 3 gadiem
Nu kā var ko tādu uzrakstīt? "lieliski pirmajā puslaikā spēlēja Rasels Vestbruks, kurš, lai arī pieļāva sešas kļūdas, pirmajās 24 spēles minūtēs atzīmējās ar 15 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm". Lieliski būtu, ja nebūtu 6 kļūdas.
Un ja tu virsrakstā piemini Grifina debiju, tad uzraksti vismaz beigās cik viņš minūtes nospēlēja un kādu statistiku savāca!!! Amatieris!!! Labi, pats sameklēšu nba.com.
, 2021-03-22 09:37, pirms 3 gadiem
Vai autors spēli nemaz neskatījās? Spēlē bija daudzi interesanti (un tiešām svarīgi) pozitīvi un negatīvi momenti, kas rakstā neatspoguļojas, bet varētu rakstam piesaistīt daudz vairāk lasījumus nekā plika statu pārrakstīšana.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

"Celtics" izlaiž 30 punktu pārsvaru Atlantā, Bertānam trīs punkti Klīvlendā

Neveiksmīga bijusi aizvadītā nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu pārstāvētajām komandām. Līgas līdervienība Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā izlaida 30 punktu pārsvaru un piekāpās Atlantas "Hawks" (118:120), savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Dāvis Bertāns un Šārlotas "Hornets" – ar 92:115 atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix
9

Bertānam divi tālmetieni pēdējā ceturtdaļā, "Hornets" bezcerīgs zaudējums Atlantā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) neveiksmi izbraukumā piedzīvoja Šarlotes "Hornets", kas ar 91:132 atzina Atlantas "Hawks" pārākumu. Dāvis Bertāns realizēja divus tālmetienus un guva sešus punktus. Savukārt Kristaps Porziņģis nespēlēja Bostonas "Celtics" uzvarā.
Dāvim Bertānam mačs pret Orlando noslēdzās priekšlaicīgi. Foto: AFP/ Scanpix
23

Bertāns pirmajā puslaikā tiek izraidīts, "Hornets" trešais zaudējums pēc kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmo reizi kopš 31. janvāra punktus guvis nav Dāvis Bertāns. Latvietis pārkāpuma dēļ otrajā ceturtdaļā tika izraidīts no spēles. Viņa pārstāvētā Šārlotas "Hornets" ar 92:112 atzina Orlando "Magic" pārākumu.