Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Wizards" sastāvam pievienosies no "Pacers" atbrīvotais Vanameikers

"Wizards" sastāvam pievienosies no "Pacers" atbrīvotais Vanameikers
Breds Vanameikers. Foto: AFP/Scanpix

Kā vēsta "Sportando" un Izraēlas mediji, Dāvja Bertāna pārstāvētais NBA klubs Vašingtonas "Wizards" papildinās sastāvu ar Bredu Vanameikeru.

Breds Vanameikers NBA sezonas pirmajā pusē pārstāvēja Indiānas "Pacers", kuras rindās 22 spēlēs vidēji nospēlēja 13.3 minūtes un iemeta 3.5 punktus. Taču pirms divām dienām tika ziņots, ka viņš tiek atlaists, lai atbrīvotu vietu citam spēlētājam.

Vanameikers gan bez pieraksta vietas NBA nepaliks, un tiek norādīts, ka viņš pievienosies Vašingtonas "Wizards". 32 gadus vecais Vanameikers spēlē aizsarga pozīcijā un šosezon vidēji spēlē veicis 2.2 rezultatīvas piespēles.

Vanameikers pēc vairākām sezonām Eiropā uz NBA atkal devās 2018./19. gada sezonā un pēc tam uzspēlējis "Celtics", "Warriors" un "Hornets" komandās, šajā līgā aizvadot 190 spēles un vidēji iemetot 5.5 punktus.

"Wizards" ar Dāvi Bertānu sastāvā šosezon 34 spēlēs tikusi pie 17 uzvarām, decembrī nedaudz izsējot iepriekš iekrāto statistiku. "Wizards" zaudējusi deviņas no iepriekšējām 12 spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/wizards-si...


, 2021-12-29 18:19, pirms 2 gadiem
Pensionārs uz miņimalkām, labs pirkums
, 2021-12-29 18:45, pirms 2 gadiem
Penža rullē
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.