Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tompsons turpina atveseļošanos un pievienojies "Warriors" komandai G līgā

Tompsons turpina atveseļošanos un pievienojies "Warriors" komandai G līgā
Klejs Tompsons. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" zvaigzne Klejs Tompsons turpina atveseļošanos no smagajiem savainojumiem, atsācis pilnvērtīgus treniņus un svētdien pievienojies vienības fārmklubam G līgā, ziņo viņa komanda.

Kopā ar Tompsonu G līgas vienībai Santakrusas "Warriors" pēc meniska traumas sadziedēšanas pievienojies arī Goldensteitas kluba centra spēlētājs Džeims Vaizmens.

"Klejs Tompsons un Džeims Vaizmens turpina strādāt," svētdien pēc pirms Goldensteitas "Warriors" spēles ar Losandželosas "Clippers" izteicās komandas galvenais treneris Stīvs Kers. "Klejs piedalīsies treniņspēlē, kamēr Vaismens vēl nespēlēs."

Kā zināms, Tompsons nav spēlējis kopš 2019.gada NBA finālsērijas sestā mača. Toreiz gūtā ceļgala savainojuma uzbrucējs izlaida visu pagājušo sezonu, bet pagājušā gada novembrī iedzīvojās arī smagā Ahilleja cīpslas savainojumā.

31 gadus vecais basketbolists bija viens no galvenajiem "Warriors" elementiem, kuru dēļ klubs dominēja līgā ar pieciem pēc kārtas NBA fināliem un čempiona titulu 2015., 2017. un 2018.gadā.

Bez viņa un pēc komandasbiedra Stefena Karija četrus mēnešus ilgās palikšanas laukumā malā ar salauztu roku "Warriors" 2020.gadā Rietumu konferencē ierindojās pēdējā vietā.

Tompsons ir arī pieckārtējs NBA "All Star" spēļu dalībnieks, 2016.gada NBA trīspunktu konkursa uzvarētājs, kā arī Pasaules kausa 2014.gadā ieguvējs un olimpisko spēļu čempions 2016.gadā ASV izlases sastāvā.


Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

ESPN: Adetokunbo traumas dēļ nesāks ''play-off'' sēriju pret ''Pacers''

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo ikra muskuļa savainojuma dēļ nesāks izslēgšanas spēļu sēriju pret Indiānas ''Pacers'', taču pastāvot optimisms par viņa atgriešanos ierindā sērijas gaitā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
38

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.