Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Bertāna komandas biedra Bīla sieva sašutusi par to, ka viņas vīrs netiek pietiekami novērtēts

Bertāna komandas biedra Bīla sieva sašutusi par to, ka viņas vīrs netiek pietiekami novērtēts
Bredlijs Bīls
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" spēlētāja Bredlija Bīla sieva sociālo tīklu vietnē "Twitter" izrādījusi sašutumu par to, ka viņas vīrs varētu netikt iekļauts kādā no sezonas NBA labāko spēlētāju komandām jeb "All-NBA Team".

Pēdējo nedēļu laikā tiek mēļots, ka daudzi balsotāji starp labākajiem 15 NBA spēlētājiem aizvadītajā sezonā nav minējuši Bredliju Bīlu, kurš pārstāv to pašu komandu, kuru Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks – Vašingtonas "Wizards".

Nenoliedzami, ka Bīlam šī statistiski bija lieliska sezona. Bīla sieva Keimija Adamsa-Bīla bija tieša un pateica visu, ko domā: "Lūdzu, paskaidrojiet – kā otrs rezultatīvākais līgas spēlētājs var netikt iekļauts sezonas labāko spēlētāju sarakstā? Jeb kurš cits ar tādu statistiku tiktu iekļauts sarunās par MVP titulu."

"Ir jāizbeidz šī māžošanās⁷," Bīla sieva turpināja. "Visi sūdzas par to, ka spēlētāji nav lojāli un pievienojas "superkomandām", bet spēlētājs, kurš paliek lojāls un ar komandu kopā iet cauri pārbūves procesam, netiek novērtēts."

Balsošanā piedalās vairāk nekā 100 personas, kas nozīmē, ka Bīlam joprojām ir iespēja tikt iebalsotam, neskatoties uz baumām, kas virmo NBA aprindās. Bīls šajā sezonā vidēji guvis 30,5 punktus, atdevis 6,5 piespēles un savācis 4,2 atlēkušās bumbas. Ja Bīls netiks iekļauts "All-NBA Team" sastāvā, tad viņš kļūs par trešo rezultatīvāko spēlētāju NBA vēsturē, kurš nav ticis pie šāda goda.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kamiah-ada...
https://www.nbcsports.com/washingto...


, 2020-07-29 08:14, pirms 4 gadiem
Viņš ir parvērtēts, šis čalis vispār nav komandas spēlētājs, pilnīgs individuālists, tāpēc komanda ir tur kur tā ir!
, 2020-07-29 08:16, pirms 4 gadiem
Anekdote! Iedomājaties, ja jūsu sievas ietu uz jūsu darbavietām un kliegtu pie durvīm, ka vīru nepietiekami novērtē! Triekt tādu sievu!
, 2020-07-29 08:28, pirms 4 gadiem
Te varētu būt tā, ka līgumā ir punkts, kas paredz bonusu par to, ka tiek kādā no all Star team.
, 2020-07-29 09:49, pirms 4 gadiem
Precīzāk. Viņš būtu tuvāk super max līgumam, ja tiktu All NBA komandā
, 2020-07-29 11:23, pirms 4 gadiem
nu bet protams, šī laikam ir pilnīģi pārliecināta ka par viņa vīru ALL NBA balso citu spēlētāju sievas...lol, bet nu šis tikai parāda ka sociālie tīkli pārņem visu...
, 2020-07-29 11:34, pirms 4 gadiem
Amerikāņu sapnis... Viss slēpjas statistikas ailēs..
, 2020-07-29 13:25, pirms 4 gadiem
Wanda nara
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
21

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).