Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

O'Nīla un Pipena dēli pārstāvēs ''Lakers'' komandu Vasaras līgā

O'Nīla un Pipena dēli pārstāvēs ''Lakers'' komandu Vasaras līgā
Šarīfs O'Nīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Leģendāro basketbolistu Šakila O'Nīla un Skotija Pipena dēli pārstāvēs Losandželosas ''Lakers'' Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā, pavēstījis klubs.

Gan 22 gadus vecais Šaka dēls Šarīfs O'Nīls, gan 21 gadu vecais Skotijs Pipens juniors pagājušajā nedēļā aizvadītajā draftā netika izraudzīti, noslēdzot divvirzienu līgumus ar Losandželosas ''Lakers''

Šarīfs O'Nīls koledžas karjerā pārstāvēja Kalifornijas universitāti Losandželosā (UCLA), kuras rindās pirmo sezonu izlaida sirds operācijas dēļ, bet vēlāk pārcēlās uz Luiziānas Štata universitāti (LSU), kurā spēlējis arī viņa tēvs Šakils. 14 mačos pagājušajā sezonā centra pozīcijā spēlējošajam Šarīfam 2,9 punkti un divas atlēkušās bumbas.

''Bulls'' leģendas Skotija Pipena dēls Skotijs Pipens juniors trīs sezonas pārstāvēja Vanderbilta universitāti, kļūstot par vienu no komandas līderiem. Saspēles vadītājs koledžas karjerā atzīmējās ar 17,5 punktiem, trīs bumbām zem groziem un 4,6 rezultatīvām piespēlēm.

''Lakers'' Vasaras līgas komanda 2.-3. jūlijā spēlēs Kalifornijas klasikā, kas starpsezonas ietvaros norisināsies ceturto reizi, kā arī Lasvegasas turnīrā, kas sāksies 7. jūlijā.


, 2022-06-29 14:28, pirms 2 gadiem
Abi kopā, labi, nēsmu daudz dzirdējis, bet gan jau labi priekš NBA?!
, 2022-06-29 15:15, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Abi kopā, labi, nēsmu daudz dzirdējis, bet gan jau labi priekš NBA?!
Par Pipenu hz.
Šaka dēls pirms pāris gadi bija otrā raunda sākuma piks +/-
Visu izmainīja sirds operācija.Izlaida ļoti daudz laiku
, 2022-06-29 15:34, pirms 2 gadiem
Daudz reiz jau pierādijies ka ja tēvs ir izcils basketbolists tad visticamāk no dēla tur čiks vien būs. Uz veca avansa rēkina var paņemt
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
9

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.