Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Džordžs: "Netaisījāmies atkāpties vai izmest dvieli"

Džordžs: "Netaisījāmies atkāpties vai izmest dvieli"
Pols Džordžs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Atrodoties konferences fināla sērijā iedzinējos ar 1-3, Losandželosas "Clippers" aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru izbraukumā pār Fīniksas "Suns", izvairoties no zaudējuma visā sērijā un izkrišanas no play-off cīņām. Pēc mača savos komentāros dalījās Losandželosas komandas līderis Pols Džordžs un galvenais treneris Tairons Lū.

Uzvarā ar 116:102 "Clippers" līderis Pols Džordžs sakrāja 41 punktu, 13 atlēkušās bumbas, sešas rezultatīvas piespēles un trīs pārtvertas bumbas. Lai gan komandai izkrituši vairāki no vadošajiem spēlētājiem, "Clippers" spēja saglabāt savu sezonu dzīvu.

"Clippers" līderis Pols Džordžs: "Mēs šādos momentos saliedējamies kā komanda. Šī vienība veidota ar izturību viscauri sastāvam. Zinu, ka mani kritizē vairāk nekā citas līgas zvaigznes, tas ir fakts. Taču es nevaru par to ieciklēties. Es tik un tā eju laukumā dominēt, neskatoties uz to vai metieni krīt vai nekrīt. Priekš manis spēle nav tikai punktu gūšana, bet gan spēt spēlēt abos laukuma galos, izcīnīt atlēkušās bumbas un izveidot iespējas citiem. Esmu tas, kas es esmu. Es vēlētos kaut varētu realizēt metienus ar 70-80% precizitāti katru nakti, bet tas vienkārši nav reāli."

"Nekad nevari paredzēt kā spēle izvērtīsies. Taču mūsu komandā noskaņojums bija tāds, ka ja viņi grib pabeigt sēriju, tad viņiem par to būs jācīnās. Mēs netaisījāmies atkāpties vai izmest ringā dvieli. "Suns" ir mūs jāpieveic, neko neatdosim. Tā ir viena spēle priekš mums un viena priekš viņiem. Ja viņi uzvar vienu spēli, mēs esam izslēgti. Ja mēs uzvaram spēli, tad mūsu sezona turpinās," uzsvēra Džordžs.

Losandželosas komdas galvenais treneris Tairons Lū: "Visi sezonu ir bijušas trauma. Citi spēlētāji ir nākuši laukumā un spēlējuši labi. Pirms šī vakara Markuss Moriss jau jutās labi. Pols Džordžs, Redžijs Džeksons... Patriks Beverlijs spēlēja labi aizsardzībā, uzsākot agru izrāvienu un labu bumbas kustību pārejas uzbrukumos. Mēs uzticamies spēlēšanai pareizajā veidā. Esam laba komanda, neskatoties uz to, kas ir laukumā. Mēs nemetām pārāk labi, bet es mīlu šo spēlētāju grupu, kas mums ir. Ieradāmies naidīgā laukumā bez trīs pamatsastāva spēlētājiem, bet spējām izcīnīt uzvaru. Mums tas jāpaveic vēl divas reizes."

Nākamā Rietumu konferences fināla cīņa norisināsies naktī uz ceturtdienu Losandželosā.


, 2021-06-29 10:41, pirms 3 gadiem
nereāli labs sniegums no Džordža.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.