Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Tērneram algas pieaugums jau šosezon un līguma pagarinājums ar ''Pacers''

Tērneram algas pieaugums jau šosezon un līguma pagarinājums ar ''Pacers''
Mailzs Tērners. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Indiānas ''Pacers'' līdz 2024./2025. gada sezonas beigām pagarinājusi līgumu ar vienu no vadošajiem spēlētājiem Mailzu Tērneru. Spēlētājs tā ietvaros pelnīs 60 miljonus dolāru, no kā 17.1 miljonu jau šīs sezonas laikā.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Indiānas ''Pacers'' pagarinājusi līgumu ar vienu no vadošajiem tās spēlētājiem Mailzu Tērneru, spēlētāja aģents paziņojis medijiem. Puses vienojušās par sadarbību līdz 2024./2025. gada sezonai un spēlētājs līdz tam pelnīs 60 miljonus dolāru. 17.1 miljons no tā spēlētājam tiks izmaksāts atlikušajā sezonā, un šī ir vislielākā summa, kas kādam ir palielināta sezonas laikā.

''Pacers'' var atļauties palielināt Tērnera algu jau šajā sezonā, jo tai ir brīvi līdzekļi noteiktajos algu griestos. Tērners jau vairākas sezonas bijis viens no kandidātiem uz aizmainīšanu, taču ne pagājušajā, ne šajā sezonā baumas nav realizējušās. Tērners gan šīs sezonas laikā ir publiski mudinājis ''Pacers'' viņu aizmainīt uz Losandželosu, taču klubs tiem nav atsaucies.

Tērners aizvada karjeras labāko sezonu, vidēji metot 17.5 punktus, izcīnot 7.9 atlēkušās bumbas un bloķējot 2.4 pretinieku metienus. Metienus viņš izpilda ar 54.4 % precizitāti, kas arīdzan ir viņa augstākais rādītājs karjerā. Indiānas ''Pacers'' ar 24 uzvarām 51 spēlē ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2023-01-29 11:19, pirms gada
Kad vispār pēdējā laikā kādam ir šādi pagarināts līgums iedodot naudu uz priekšu gandrīz dubultā.Ne cipara ziņā bet in general
, 2023-01-30 10:01, pirms gada
Pēdējā šāda reize esot bijusi 2017. gadā. Bet nu abas puses apmierinātas un tas ir pats galvenais. Jau šogad alga pieaugs par 17.milj, tātad no 18 uz 35milj. un tad vēl uz 2 gadiem pa 20 milj. Tiešām ļoti izdevīgi abām pusēm, jo IND bija daudz brīvie līdzekļi šogad, bet aizmainīt Tērneru var jebkurā gadījumā un nākamo 2 gadu laikā pa 20 milj, ir laba alga (maksimālā) priekš šāda centra. Kādam šis līgums var likties pievilcīgs, ja nu trūkst centrs labs.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.