Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"76ers" oficiāli apstiprina 68,6 miljonu līgumu ar Hārdenu

"76ers" oficiāli apstiprina 68,6 miljonu līgumu ar Hārdenu
Džeimss Hārdens. Foto: Bill Streicher/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers" oficiāli paziņojis par jauna līguma parakstīšanu ar aizsargu Džeimsu Hārdenu. Vienošanās noslēgta uz diviem gadiem par 68,6 miljoniem dolāru.

Džeimss Hārdens, kuram nākammēnes apritēs 33 gadi, aizvadīto sezonu sāka Bruklinas "Nets" rindās, bet izskaņā tika aizmainīts uz Filadelfiju. "76ers" playoff otrajā kārtā piekāpās Maiami "Heat", un Hārdens noslēdzošās spēles otrajā puslaikā palika bez punktiem, pieļaujot četras kļūdas.

Trīs reizes par NBA rezultatīvāko spēlētāju kļuvušais Hārdens jau pēc sezonas sacīja, ka gatavojas palikt Filadelfijā un ka gatavs samierināties ar mazāku līgumu nekā tiek piedāvāts citur. Vienošanās tika panākta ātri, bet tagad tā kļuvusi oficiāla.

Noslēgtais 68,6 miljonu darījums ir uz divām sezonām, taču 2023./24. gada sezona ir ar spēlētāja opciju.

"Filadelfija – gribu atrasties tieši šeit, gribu uzvarēt tieši šeit, un uzskatu, ka sastāvā ir visi nepieciešamie puzles gabaliņi, lai sasniegtu šo mērķi," pēc līguma parakstīšanas teica Hārdens. "Jau no pirmās dienas "76ers" organizācijā komanda un fani man ļāvuši justies kā mājās. Nevaru vien sagaidīt brīdi, kad atgriezīsimies laukumā un sāksim ceļojumu pretī uzvarām."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2022-07-28 09:00, pirms 2 gadiem
Malači, Hardens vairs nav tad kas bija Houston, bet Malacis!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.