Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

''76ers'' izmanto iespēju un izlemj paturēt Miltonu

''76ers'' izmanto iespēju un izlemj paturēt Miltonu
Šeiks Miltons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Filadelfijas ''76ers'' izlēmusi pagarināt līgumu uz sezonu ar Šeiku Miltonu, vēsta ārzemju mediji.

''76ers'' izmantoja ''komandas opciju'', kas nozīmē, ka basketbolistam pašam nav balss tiesību palikšanas ziņā. Līgums gan garantē viņam nepilnus divus miljonus ASV dolāru par nākamo sezonu.

Miltons pievienojās NBA 2018. gadā, kad ar kopējo 54. izvēli viņu draftēja tieši ''76ers''. Visus četrus gadus viņš ir pavadījis Filadelfijā un šķiet, ka sportists savu mājvietu nemainīs arī nākamgad.

Aizvadītajā sezonā viņš ņēma dalību 55 spēlēs, kurās izcēlās ar 8.2 punktiem, 2.6 atlēkušajām bumbām, 2.5 rezultatīvām piespēlēm, 0.5 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Miltons janvārī iedzīvojās muguras kontūzijā. Trauma nopietni ietekmēja viņa vispārējo veselības stāvokli. Situācija nebija viegla, taču talantīgais basketbolists ar spēcīgu gribasspēku spēja tikt cauri grūtībām.

''Tas bija traki. Bija brīži, kad man pat bija grūti pārvietoties. Palīdzēja vien karsta vanna. Ar laiku jau varēju nedaudz pārvietoties un viss sāka nokārtoties, taču nebija viegli,'' februārī sacīja pats sportists.

Individuāli labāko statistiku 25 gadus vecais aizsargs uzrādīja 2020./2021. gada sezonā, kad 63 mačos guva vidēji 13 punktus, atdeva 3.1 rezultatīvu piespēli, savāca 2.3 atlēkušās bumbas, pārtvēra 0.6 bumbas un bloķēja 0.3 metienus.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sixers-exe...
https://www.espn.com/nba/player/sta...
https://www.spotrac.com/nba/philade...


, 2022-06-28 22:08, pirms 2 gadiem
Jauns,labs spēlētājs, no rezervista viedokļa labs, man ļoti patīk viņš, Embiid Next seasone MVP! ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗❗❗Ⓜ️V🅿️
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
10

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".