Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Karijs no "Warriors" un Bridžess no "Hornets" atzīti par labākajiem pirmajā nedēļā

Karijs no "Warriors" un Bridžess no "Hornets" atzīti par labākajiem pirmajā nedēļā
Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) paziņoti pirmās nedēļas labākie spēlētāji. Austrumu konferencē šo godu izpelnījās Mailzs Bridžess no Šārlotes "Hornets", bet Rietumos neviens cits kā Goldenteitas "Warriors" līderis Stefens Karijs.

Abu nosaukto spēlētāju komandas trīs spēlēs izcīnīja trīs panākumus. Rietumu konferences vienība Goldensteitas "Warriors" pārspēja abas Losandželosas komandas – "Lakers" un "Clippers", kā arī tika galā ar Sakramento "Kings". Pret "Lakers" Karijs iekrāja triple-double (21+10+10), "Clippers' grozā viņš raidīja 45 punktus un zem groziem tika pie 10 atlēkušajām bumbām, bet pret "Kings" aizsargs iekrāja 27 punktus un 10 rezultatīvas piespēles.

Arī "Hornets" sezonu sāka ar trīs panākumiem. Pirmajā spēlē, kurā pārspēta tika Indianas "Pacers", Bridžess guva 13 punktus, izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un atdeva četras piespēles, 30 punktus viņš guva un septiņas atlēkušās bumbas izcīnīja uzvarā pār Klīvlendas "Cavaliers", bet 32+9+2+2 viņam panākumā pret Bruklinas "Nets".

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...


Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
60

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.