Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Sets Karijs par brāli Stefenu: ''Labāk spēlēju nevis ar viņu, bet pret viņu''

Sets Karijs par brāli Stefenu: ''Labāk spēlēju nevis ar viņu, bet pret viņu''
Sets Karijs (#31) aizsardzībā pret brāli Stefenu Kariju (#30). Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas ''Nets'' aizsargs Sets Karijs izteicis interesantu viedokli brīdī, kad viņam tika uzdots jautājums raidījumā ''Dubs Talk'', vai viņš vēlētos spēlēt kopā ar savu brāli Stefenu.

''Esmu domājis par spēlēšanu kopā ar viņu, taču es vairāk izbaudu to, ka spēju būt prom no viņa un veidot pats savu ceļu,'' sacīja Sets.

Stefens visas 13 NBA sezonas ir pavadījis Goldensteitas ''Warriors'' rindās, kamēr Sets astoņās sezonas ir pārstāvējis astoņas dažādas komandas. Abiem uzspēlēt kopā vienā vienībā gan vēl nav sanācis.

''Nekad nav iespējams paredzēt nākotni. Man nebūtu nekas pretī spēlēt kopā ar viņu, taču tā noteikti nav mana pirmā izvēle. Vismaz dotajā brīdī noteikti nē. Labāk spēlēju nevis ar viņu, bet pret viņu. Censties pārspēt pašu labāko ir foršāk,'' turpināja Sets.

Sets aizvadītajā sezonā spēlēja kopā ar bijušo Stefena kompanjonu Kevinu Durentu. Šī sadarbība gan tagad ir apdraudēta, jo Durents varētu tikt aizmainīts. Ņemot vērā Seta gaitas NBA līdz šim, viņa aizmainīšana arī nav nekas neiespējams.

Sets aizvadīto sezonu iesāka Filadelfijas ''76ers'' rindās, taču pabeidza to Bruklinā. 64 mačos viņš izcēlās ar vidēji 15 punktiem, 3.6 rezultatīvām piespēlēm, 3.1 atlēkušo bumbu, 0.9 pārtvertām bumbām un 0.2 bloķētiem metieniem.

Stefens tikmēr tik pat spēlēs guva vidēji 25.5 punktus, atdeva 6.3 rezultatīvas piespēles, savāca 5.2 atlēkušās bumbas, pārtvēra 1.3 bumbas un bloķēja 0.4 metienus. Viņa gan paguva izcīnīt arī savu ceturto titulu, kā arī tika pie pirmās fināla vērtīgākā spēlētāja godalgas.

Abu brāļu apvienošanās vienā komandā ir maz ticama, taču nav arī neiespējama. Maiņas darījumi līgā notiek bieži un šādu iespēju nevar izslēgt. Lai vai kā, abi sportisti fokusējas uz savu pašu karjeru un dotajā brīdī abu apvienošanās ir praktiski neiespējama.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/nets-seth-...


, 2022-07-27 08:14, pirms 2 gadiem
Pēdējā rindkopa ir uzrakstīta, jo vajadzēja savākt nepieciešamo vārdu skaitu rakstā?
, 2022-07-27 08:28, pirms 2 gadiem
Peecis30 rakstīja: Pēdējā rindkopa ir uzrakstīta, jo vajadzēja savākt nepieciešamo vārdu skaitu rakstā?
Precizi. Ta izskatas
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
4

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.