Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

''Bucks'' uzbrucējs Midltons izlaidīs jaunās NBA sezonas ievadu

''Bucks'' uzbrucējs Midltons izlaidīs jaunās NBA sezonas ievadu
Milvoki ''Bucks'' uzbrucējs Kriss Midltons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki ''Bucks'' uzbrucējs Kriss Midltons izlaidīs jaunās sezonas ievadu, vēsta ārzemju mediji.

''Bucks'' svētdien aizvadīja mediju dienu, kurā Midltons atzina, ka kreisās plaukstas savainojums joprojām liek par sevi manīt. Viņš apstiprināja, ka izlaidīs sezonas pirmo spēli, taču cer atgriezties laukumā pēc iespējas ātrāk.

Milvoki kluba pirmā spēle paredzēta 18. oktobrī, kad komanda viesosies Bostonā pie finālistes ''Celtics''.

ESPN žurnālists Džamals Koljērs atklāj, ka Midltons tuvāko nedēļu laikā varētu atsākt spēlēt basketbolu. Nav gan skaidrs, kad viņš atgriezīsies laukumā, jo komandas vadība cenšas nesasteigt procesu, lai pēcāk nebūtu nelāgu seku.

Midltons ir buku sekundārais līderis. Viņš ir Jaņņa Adetokunbo labā rokā un viņa atrašanās laukumā ir jau daļa no komandas panākuma. Bieži vien izšķirošie metieni tiek uzticēti Midltonam un to pierāda arī viņa statistika.

Midltons aizvadītajā sezonā devās laukumā 66 pamatturnīra mačos, kuros izcēlās ar vidēji 20.1 punktu, 5.4 atlēkušajām bumbām, tik pat rezultatīvām piespēlēm, 1.2 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/khris-midd...


Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.