Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Durents jau vairākas nedēļas nav komunicējis ar ''Nets'' vadību

Durents jau vairākas nedēļas nav komunicējis ar ''Nets'' vadību
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents jau nedēļām ilgi nav komunicējis ar vienības vadību, vēsta ārzemju mediji.

Pēc ziņām, ka Kairijs Ērvings varētu nepagarināt līgumu ar ''Nets'' un kļūt par brīvo aģentu, arī Durenta palikšana Bruklinā ir neskaidra. ''The Ringer'' podkāstā Bruklinas līdzjutējiem cerības nedeva arī sporta žurnālists Logans Mērdoks. Abi basketbolisti varētu doties meklēt laimi citur.

''Šī komanda ir ļoti ironiska. Situācijai nebija jābūt šādai. Durents apvienojās vienā komandā ar saviem labākajiem draugiem, taču tas nenesa labvēlīgu rezultātu. Tieši pretēji. Nedrīkst arī aizmirst to, ka viņa bijusī komanda ''Warriors'' tikko izcīnīja titulu,'' sacīja Mērdoks.

''Nets'' sezonu noslēdza septītajā vietā Austrumu konferencē, izcīnot 44 panākumus 82 mačos. Klubs kvalificējās izslēgšanas spēlēm vien ar ''play-in'' palīdzību. Vienības sezona gan aprāvās jau pirmā ''play-off'' kārtā, kad tā negaidīti ar 0:4 kapitulēja Bostonas ''Celtics''. Tā bija vienīgā sērija, kas šosezon noslēdzās četrās spēlēs.

''Tagad ir radušās bažas par to, ka Ērvings plāno doties uz citu komandu. Esmu veicis vairākus zvanus, lai noskaidrotu radušos situāciju. Kevins nav runājis ar komandu un tās vadību jau vairākas nedēļas. Nedomāju, ka Kevins ir pārliecināts par ''Nets'' nākotni un komandas vadību. Nezinu vai viņš plāno pamest Bruklinu, taču bažas ir ne tikai par Kairija palikšanu, bet nu arī par Durenta,'' turpināja Logans.

Durents aizvadītajā sezonā ņēma dalību 55 mačos, izceļoties katrā ar vidēji 29.9 punktiem, 7.4 atlēkušajām bumbām, 6.4 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un tikpat bloķētiem metieniem. Tā bija basketbolista individuāli trešā rezultatīvākā sezona karjerā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...


, 2022-06-26 15:48, pirms 2 gadiem
Interesanti, kurš dullais ņems Irvingu. Visi gribēs Durantu, bet kam Irvings vajadzīgs ar saviem madagaskāras tarakāniem.
, 2022-06-26 15:50, pirms 2 gadiem
Nets nepieciešams restarts, un divas galvenās sastāvdaļas ir Atkinsons un Otello!
, 2022-06-26 16:28, pirms 2 gadiem
Grūti iedomāties lielāku self destruction komandas sakarā
, 2022-06-26 16:29, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Interesanti, kurš dullais ņems Irvingu. Visi gribēs Durantu, bet kam Irvings vajadzīgs ar saviem madagaskāras tarakāniem.
Kas tie par madagaskaras tarakāniem? 😀
, 2022-06-26 16:35, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Interesanti, kurš dullais ņems Irvingu. Visi gribēs Durantu, bet kam Irvings vajadzīgs ar saviem madagaskāras tarakāniem.
Tarakāni ir mums visiem,bez izņēmuma. Tas ka,viņš pasauli redz citādāk nekā Tu,jau nenozīmē, ka viņš nemāk spēlēt bumbu un nav komandas,kurā viņš varētu labi iederēties. Viņam vienkārši vajag savu Filu,līdzīgi kā savā laikā Rodmenam.
, 2022-06-26 16:37, pirms 2 gadiem
Lilards vēlējās, lai KD dodas uz Blazers, nezinu vai būs iespējama maiņa, jo nav ko dot pretī! Ceru ,ka Beal+Lillard+KD būs kopā būtu labs trio!
, 2022-06-26 16:52, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Lilards vēlējās, lai KD dodas uz Blazers, nezinu vai būs iespējama maiņa, jo nav ko dot pretī! Ceru ,ka Beal+Lillard+KD būs kopā būtu labs trio!
Un viņu spēles notiks ar 3 bumbām?
, 2022-06-26 17:16, pirms 2 gadiem
Sitiet mani nost bet labāka partnera Par Lebronu Irvingam nebūs!Tas kā viņi bija saspēlējušies…Uzskatu VIENS NO labākajiem duo JEBKAD!
, 2022-06-26 18:14, pirms 2 gadiem
basis89 rakstīja: Tarakāni ir mums visiem,bez izņēmuma. Tas ka,viņš pasauli redz citādāk nekā Tu,jau nenozīmē, ka viņš nemāk spēlēt bumbu un nav komandas,kurā viņš varētu labi iederēties. Viņam vienkārši vajag savu Filu,līdzīgi kā savā laikā Rodmenam.
Spēlē bumbu viņš tik labi, ka maz kurš tā māk uz šīs planētas un vispār ir mācējis. Bet viņa ego un tarakāni ir nepiekāpīgi, spējot sačakarēt visu komandu. Kopš aizgāja no Lebrona, kurš acīm redzot viņu turēja grožos, ir tikai čakarējis komandas kurās spelē.
, 2022-06-26 19:47, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Grūti iedomāties lielāku self destruction komandas sakarā
Njā... 2018./19. gada sezonā Bruklinai bija daudzsološa (ar labu saikni starp spēlētājiem) un salīdzinoši jauna komanda (Rasels, Kurucs, Alens, Heriss, Leverts u.c.) ar labu treneri, ar kuru nākotnē varētu cīnīties par titulu... bet, protams, bosiem vajadzēja titulu tepat un tūliņ... kā redzam, eksperiments ir izgāzies...
, 2022-06-26 20:38, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Njā... 2018./19. gada sezonā Bruklinai bija daudzsološa (ar labu saikni starp spēlētājiem) un salīdzinoši jauna komanda (Rasels, Kurucs, Alens, Heriss, Leverts u.c.) ar labu treneri, ar kuru nākotnē varētu cīnīties par titulu... bet, protams, bosiem vajadzēja titulu tepat un tūliņ... kā redzam, eksperiments ir izgāzies...
kādu vēl titulu
, 2022-06-27 01:28, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Njā... 2018./19. gada sezonā Bruklinai bija daudzsološa (ar labu saikni starp spēlētājiem) un salīdzinoši jauna komanda (Rasels, Kurucs, Alens, Heriss, Leverts u.c.) ar labu treneri, ar kuru nākotnē varētu cīnīties par titulu... bet, protams, bosiem vajadzēja titulu tepat un tūliņ... kā redzam, eksperiments ir izgāzies...
Varbūt ne gluži tituls,bet vismaz simpātiska ,stabila playoff komanda jau bija un tik pat ātri izbija
, 2022-06-27 11:22, pirms 2 gadiem
Vieta tuksa nepaliks. Rodiona liela iespeja
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
14

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.