Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Klifords pēc četru gadu pārtraukuma atgriežas pie ''Hornets'' stūres

Klifords pēc četru gadu pārtraukuma atgriežas pie ''Hornets'' stūres
Stīvs Klifords. Foto: EPA/Scanpix

60 gadus vecais amerikāņu basketbola treneris Stīvs Klifords pēc četru gadu pārtraukuma atgriezīsies uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotes ''Hornets'' komandtiltiņa, kļūstot par Ziemeļkarolīnas štata komandas galveno treneri.

Klifords jau iepriekš trenēja ''Hornets'' laika posmā no 2013. līdz 2018. gadam, kad izcīnīja 196 uzvaras un piedzīvoja 214 zaudējumus. Viņa vadībā Šarlotes komanda divreiz sasniedza NBA izslēgšanas spēles.

''Hornets'' vadība lēmumu par Kliforda atgriešanos komandtiltiņā pieņēmusi pēc tam, kad ''Warriors'' asistents Kenijs Atkinsons atteicies no pārņemt Šarlotes komandas galvenā trenera pienākumus.

Vēstīts, ka amerikāņu speciālists ar ''Hornets'' vienojies par trīs gadu līgumu. Pirmajās divās sezonās Klifords saņems četrus miljonus ASV dolāru, bet trešajā sezonā par sadarbības turpināšanu lems komanda.

Aizvadītajā sezonā Šarlotes ''Hornets'' neiekļuva izslēgšanas spēlēs, zaudējot pārspēlēs. Pēc sezonas komanda šķīrās no Džeimsa Borego, kurš vienību trenēja četras iepriekšējās sezonas.


, 2022-06-25 11:03, pirms 2 gadiem
Rodas sajūta,ka to komandu neviens normāls treneris negrib trenēt
, 2022-06-26 16:39, pirms 2 gadiem
Komanda ir laba,jauna ,bet liekas ka pie MJ neviens negrib iet vai arī viņš ir pārāk izvēlīgs un/vai izvēlīgs!
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.