Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Dončičs: ''Es joprojām ticu, ka varam uzvarēt sērijā''

Dončičs: ''Es joprojām ticu, ka varam uzvarēt sērijā''
Luka Dončičs. Foto: AFP/Scanpix

Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs pēc pirmās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālā pār Goldensteitas ''Warriors'' pauda, ka komanda turpinās ticēt līdz galam un ka tā var izcīnīt vēl trīs panākumus.

Naktī uz trešdienu pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālā svinēja Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 119:109 pārspēja Goldensteitas ''Warriors'', sērijā panākot 1-3. Finālā iekļūs tā komanda, kas pirmā izcīnīs četras uzvaras, bet sērijas piektais mačs paredzēts Sanfrancisko naktī uz piektdienu.

''Es joprojām ticu, ka varam uzvarēt sērijā,'' pēc spēles teica Dalasas līderis Luka Dončičs, kurš sērijas ceturto maču noslēdza ar 30 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām, deviņām piespēlēm, divām pārķertajām bumbām un diviem bloķētiem metieniem. ''Nav svarīgi, kāds ir rezultāts sērijā - ja zaudē, tad tu zaudē. Nav svarīgi, cik mēs spēles uzvarēsim, ja zaudēsim sērijā. Jāiet no spēles uz spēli. Mēs ticēsim līdz beigām,'' turpināja slovēnis, kurš piebilda, ka ir jāuzvar vēl trijās spēlēs.

Spēles laikā Dalasa bija vadībā pat ar 29 punktu pārsvaru, tiekot galā ar ''Warriors'' piedāvāto zonas aizsardzību. Pēc mača ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids uzskatīja, ka tādā veidā pretinieks spēlējis, jo nespējot tikt individuāli galā aizsardzībā ar Dalasas spēlētājiem. ''Panikas nebija,'' par gandrīz pazaudēto pārsvaru teica Kids. ''Mums bija pietiekami liels pārsvars. Viņi spēlē atgrieza pamatsastāva spēlētājus, kuri nespēja uzvarēt spēlē.''

14 izslēgšanas spēlēs Dončičs vidēji spēlē guvis 31.9 punktus, izcīnījis 9.9 atlēkušās bumbas un atdevis 6.4 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2022-05-25 22:57, pirms 2 gadiem
Kā sacīt jāsaka ,izlietu ūdeni vairs nesasmelt. 0:3 atspēlēt,vēl pret GW..var jau pasapņot
, 2022-05-26 06:51, pirms 2 gadiem
Es uzskatu, ka Luka speciāli zaudēja pirmās trīs spēles, lai būtu pirmais vēsturē, kas atspēlējas no 0-3.

Bet vispār jautājums raksta autoram - vai mums tagad pēc katra raksta ir jālasa arī avots, jo avotā ir pavisam cita informācija un šeit tiek pasniegtas fake ziņas (līdzīgi kā rakstā par Kariju).

Es to rakstu sen būtu izdzēsis, lai nerēgojas tādas atmiņas pašam par sevi, kur pats izdomā Karija viedokli.
, 2022-05-26 19:27, pirms 2 gadiem
Mīļi
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
6

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
22

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.