Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

ESPN žurnālists: "Porziņģis aizvadītās sezonas beigās cerēja, ka tiks aizmainīts"

ESPN žurnālists: "Porziņģis aizvadītās sezonas beigās cerēja, ka tiks aizmainīts"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

ESPN žurnālists Tims Makmahons podkāstā "The Hoop Collective" izteica pieņēmumu, ka aizvadītās sezonas beigās, kad Kristapa Porziņģa pāstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" izslēgšanas turnīrā piekāpās Losandželosas "Clippers", latvietis vēlējās tikt aizmainīts.

"Teikšu tā – aizvadītās sezonas beigās Porziņģis cerēja, ka tiks aizmainīts no Dalasas "Mavericks"," podkāstā teica ESPN žurnālists Makmahons. "Manuprāt, šobrīd viss izskatās citādāk, jo Porziņģim ir sajūta, ka pēc treneru maiņas viss varētu mainīties. Viņam bijusi laba starpsezona, kurā viņš bija vesels, viņam ir bijusi iespēja trenēties ne tikai pie savas spēles, bet arī pie ķermeņa."

"Porziņģis ir pietiekami gudrs, tāpēc aizvadītās sezonas beigās neprasīja maiņu," turpināja žurnālists. Viņam oponēja cits podkāsta dalībnieks Braiens Vindhorsts, sakot, ka vienreiz latvietis to jau ir darījis, bet Makmahons turpināja: "Kad aizvadītajās sezonas izslēgšanas turnīra spēlē pret "Clippers" Porziņģim bija jāstāv stūrī, viņš noteikti cerēja, ka tiks aizmainīts. No man pieejamās informācijas es secinu, ka Porziņģis šobrīd noskaņots ļoti optimistiski."

Porziņģis NBA līdz šim aizvadījis piecas sezonas, bet vienu izlaida ceļgala krusteniskās saites plīsuma dēļ. Savā debijas sezonā latvietis aizvadīja 72 spēles, bet otra spēlēm bagātākā sezona bija 2016./17. gada sezonā, kad viņš nospēlēja 66 spēles. Karjeras laikā latvietis caurmērā guvis 18,7 punktus un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas. Karjeras rezultatīvāko spēli latvietis aizvadījis pārstāvot Ņujorkas "Knicks". 2017. gada 5. novembra spēlē Porziņģis Indianas "Pacers" grozā sameta 40 punktus.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...


, 2021-09-24 15:53, pirms 3 gadiem
Atkal stulbais MakMahons taisa kaut kādu drāmu.
Izsaka kaut kādus pieņēmumus bez jebkādas info.
Kā viņš zin uz ko viņš cerēja?Turpina vilkt kaut ko no savas pakaļās ārā.
KP nerunā ar mēdijiem,un to noteikti nedara ar viņu.
Tāds pats stāsts kāds bija par KP un Luku,ka viens otru ienīst.
Beigās saka,ka tās bija tikai viņa domas bez pamatojuma īsta.
, 2021-09-24 16:04, pirms 3 gadiem
Par KP nezinu, bet es gan ļoti cerēju, ka viņu aizmainīs. Protams apgalvojums, ka KP sākumā to gribeja (pirms trenneru maiņas), varētu būt par 80% ticams, bet nu Mahahons nez vai ir dabūjis drošu info, tas ir tikai minējums, kurš vienkārši izklausās loģisks. Ja būtu palicis Kārlails, tad gan neziņu vai KP gribētu turpināt stāvēt stūrī un ietu runāt arī pa tiešo ar vadību. Tagad, kad ir jauns trenneris, var nogaidīt, jo tu nekad nevari zināt kā jaunais trenneris tevi izmantos laukumā - var gadīties, ka viņam un Kidam ļoti labi iet kopā viss. Daudziem spēlētājiem visas karjeras laikā ir vismaz viens trenneris ar kuru ir tā kā cimds ar roku. Es arī paspekulēšu un teikšu, ka varbūt Kidam un KP tā būs. Vismaz ļoti ceru.
, 2021-09-24 16:09, pirms 3 gadiem
Diezgan nožēlojami šie ''žurnālisti". Paši izzīž no pirksta un raksta, kas ienāk prātā. Tāds facebook līmenis.
, 2021-09-24 16:15, pirms 3 gadiem
Es domāju, ka viņš vēl jo projām tā cer
, 2021-09-24 16:24, pirms 3 gadiem
Mēs joprojām visi ceram, bet cerams, ka Luka mainīsies un dos piespēles KP, tad gan var viss atrisināties
, 2021-09-24 16:53, pirms 3 gadiem
Ak šie pašpasludinātie žurnālisti.
Jāizsaka šokējošs apgalvojums, vēlams par pagātni, lai izteikumam nav nekādas saistības, sekas, pārmetumi un negativitātes.
Kā Bagatskis teiktu, Daiļtirsēji.
, 2021-09-24 17:31, pirms 3 gadiem
Starp citu lielākā daļa apskatnieku uzskata ka KP atgriezīsies daudz labāks nekā bija iepriekšējā sezonā
, 2021-09-24 17:38, pirms 3 gadiem
taapat kaa nesen Stephen A Smith teica, ka Bruklina veletos mainit Kairiju pret Simonsu kaada nah jeega Bruklinai no Simmonsa, Kairijs speelee karjeras labako basiti un blakus KD un Baardai loti labi iederas. Aizsardziibaa atradiis ko speeleet, Hardens ir daudz labaks saspeles veidotajs neka Bens un jau ir pieraadijis, ka loti labi sapas ar parejiem komandas biedriem

Taa tie zhurnalisti pelna.. izraisa aziotazhu un haipu ap sevi un liigu kopumaa
, 2021-09-24 17:41, pirms 3 gadiem
zinātājs ar milzigām olām rakstīja: Starp citu lielākā daļa apskatnieku uzskata ka KP atgriezīsies daudz labāks nekā bija iepriekšējā sezonā
Tas neko neizsaka. Iepriekšējā sezonā Podriņķis bija pilnīgs ubags. Ja nākamajā sezonā viņš būs ubags ar nelielu plus zīmi, tad apskatniekiem tīri tehniski būs bijusi taisnība, bet Podriņķis vēl aizvien būs pārmaksāts ubags.
, 2021-09-24 17:46, pirms 3 gadiem
Podariņķiss rakstīja: Tas neko neizsaka. Iepriekšējā sezonā Podriņķis bija pilnīgs ubags. Ja nākamajā sezonā viņš būs ubags ar nelielu plus zīmi, tad apskatniekiem tīri tehniski būs bijusi taisnība, bet Podriņķis vēl aizvien būs pārmaksāts ubags.
Ubags nevar būt pārmaksāts tas ir viss ko es varu Tev pateikt
, 2021-09-24 17:53, pirms 3 gadiem
Aizmirsa pielikt vienu vārdu IZSKATĪJĀS ka vēlas tikt aizmainīts ...un mainās visa teikuma jēga
, 2021-09-24 18:30, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: taapat kaa nesen Stephen A Smith teica, ka Bruklina veletos mainit Kairiju pret Simonsu kaada nah jeega Bruklinai no Simmonsa, Kairijs speelee karjeras labako basiti un blakus KD un Baardai loti labi iederas. Aizsardziibaa atradiis ko speeleet, Hardens ir daudz labaks saspeles veidotajs neka Bens un jau ir pieraadijis, ka loti labi sapas ar parejiem komandas biedriem

Taa tie zhurnalisti pelna.. izraisa aziotazhu un haipu ap sevi un liigu kopumaa
Filadelfija vismaz vins vares spelet majas speles
, 2021-09-24 19:10, pirms 3 gadiem
Podariņķiss rakstīja: Tas neko neizsaka. Iepriekšējā sezonā Podriņķis bija pilnīgs ubags. Ja nākamajā sezonā viņš būs ubags ar nelielu plus zīmi, tad apskatniekiem tīri tehniski būs bijusi taisnība, bet Podriņķis vēl aizvien būs pārmaksāts ubags.
Sliekam pagājusī sezona uzbrukumā bija vislabākā
, 2021-09-24 19:26, pirms 3 gadiem
Rin rakstīja: Sliekam pagājusī sezona uzbrukumā bija vislabākā
un aizsardzībā pārliecinoši sliktākā.
, 2021-09-24 19:31, pirms 3 gadiem
Raksts par neko
, 2021-09-24 20:27, pirms 3 gadiem
KP derētu saprast, ka vajag tomēr paskatīties pagātnē un saprast, kāpēc vairs uz viņu neskatās kā uz pirmo vijoli komandā. Lielas aizdomas, ka pašlaik komandas uz viņu skatās kā otro zvaigzni.
, 2021-09-24 20:44, pirms 3 gadiem
KP būs zvērā šosezon, ja dažs labs dos piespēles.
, 2021-09-24 20:54, pirms 3 gadiem
Real Rebel rakstīja: KP derētu saprast, ka vajag tomēr paskatīties pagātnē un saprast, kāpēc vairs uz viņu neskatās kā uz pirmo vijoli komandā. Lielas aizdomas, ka pašlaik komandas uz viņu skatās kā otro zvaigzni.
Dallasas komandā nav nedz 2., nedz 3.zvaigznes. Ir tikai viena superzvaigzne un pārējie
, 2021-09-24 21:18, pirms 3 gadiem
Podariņķiss rakstīja: un aizsardzībā pārliecinoši sliktākā.
varbūt, bet tas nenozīmē ka viņš bija pilnīgs ubags jo uzbrukumā savu pienesumu deva ar labāko % karjerā
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.