Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

ESPN: ''76ers'' meklē maiņu Simonsam, ''Nets'' saņēmusi zvanus par Ērvingu

ESPN: ''76ers'' meklē maiņu Simonsam, ''Nets'' saņēmusi zvanus par Ērvingu
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis atklājis, ka Filadelfijas ''76ers'' basketbola operāciju viceprezidents Derils Morejs apzvanījis gandrīz visas komandas, izņemot Bruklinas ''Nets'', lai atrastu maiņas darījumu Benam Simonsam, savukārt ''Nets'' sākusi uzklausīt piedāvājumus Kairija Ērvinga sakarā.

Naktī uz sestdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) savā starpā tikās Filadelfijas ''76ers'' un Bruklinas ''Nets'', ar 114:109 uzvarot otrajiem. ''Nets'' rindās ar 13. karjeras ''triple-double'' izcēlās Kevins Durents, panākumu sekmējot ar 29 punktiem, 15 atlēkušajām bumbām un 12 rezultatīvajām piespēlēm.

Nedz ''76ers'', nedz ''Nets'' rindās nespēlēja vieni no līderiem - Bens Simonss un Kairijs Ērvings. Abi ir starpsezonas aprunātākie basketbolisti. Simonss vasarā paziņoja par vēlmi tikt aizmainītam, sākotnēji neatgriezās komandā, to izdarot īsi pirms sezonas. Motivēts spēlēt ''76ers'' rindās austrālietis nav, ko izrādījis treniņos. Vienā no tiem neizturēja Doks Riverss, aizsūtot basketbolistu uz ģērbtuvēm un diskvalificējot uz vienu spēli.

Kairijs Ērvings atteicās vakcinēties pret Covid-19, kas noteikta par obligātu prasību sportistiem Ņujorkā un Sanfrancisko. ''Nets'' paziņoja, ka līdz brīdim, kamēr basketbolists to neizdarīs, komandā nespēlēs, jo vēlas tādus basketbolistus, kuri var piedalīties komandas darbā pilnībā. Ērvings savu lēmumu aizstāvēja ''Instagram'' tiešraides video, sakot, ka tā ir viņa dzīve un viņa lēmums.

ESPN ziņo, ka Filadelfijas ''76ers'' basketbola operāciju viceprezidents Derils Morejs ir apzvanījis gandrīz visas NBA komandas, lai meklētu pienācīgu maiņas darījumu Simonsam. Komanda, kurai funkcionārs vēl nav piezvanījis, ir Bruklinas ''Nets'', kurai ir ko piedāvāt pretī - Ērvingu. Bruklinas ''Nets'' pati zvanus Ērvinga sakarā neveic, taču ir uzklausījusi citas komandas un saņēmusi zvanus no atsevišķām NBA vienībām.

Gan Simonss, gan Ērvings savulaik NBA draftā tikuši izvēlēti ar pirmo numuru. Simonsu ''76ers'' ar augstāko izvēles iespēju draftēja 2016. gadā, bet Ērvingu Klīvlendas ''Cavaliers'' 2011. gadā. Simonss līdz šim spēlējis tikai Filadelfijā, kamēr Ērvings arī Klīvlendā un Bostonas ''Celtics''.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.