Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

''Trail Blazers'' maiņas darījumā no ''Pistons'' iegūst Džerami Grantu

''Trail Blazers'' maiņas darījumā no ''Pistons'' iegūst Džerami Grantu
Džerami Grants. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Portlendas ''Trail Blazers'' savu sastāvu papildinājusi ar uzbrucēju Džerami Grantu, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

''Trail Blazers'' veikusi maiņas darījumu ar Detroitas ''Pistons'' vienību. Kamēr Portlenda iegūs Grantu, Detroita tiks pie 2025. gada drafta pirmā raunda izvēles. Abas vienības arī apmainījušās ar ar 2022. gada drafta otrā raunda izvēlēm.

Grants pērn aizvadīja savu otro labāko sezonu karjerā. Viņš devās laukumā 47 spēlēs, izceļoties ar 19.2 punktiem, 4.1 atlēkušo bumbu, 2.4 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un bloķētu metienu vidēji katrā no tām.

28 gadus vecais uzbrucējs līgai pievienojās 2014. gadā, kad ar otrā raunda devīto izvēli viņu draftēja Filadelfijas ''76ers''. Basketbolists nu ir paguvis NBA aizvadīt pilnas astoņas sezonas. To laikā viņš ir pārstāvējis jau četras dažādas komandas - ''Trail Blazers'' būs piektā.

Līdz ar šo darījumu ''Pistons'' ir atbrīvojusi līdzekļus sastāva uzlabošanai vasarā. Brīvo aģentu piesaistīšanai nu atliek 43 miljoni ASV dolāru.

Kā ''Trail Blazers'', tā arī ''Pistons'' pērn bija līgas pastarītes. Portlenda finišēja 13. vietā Rietumu konferencē, kamēr Detroita bija 14. Austrumos.


, 2022-06-23 07:58, pirms 2 gadiem
Damn atdeva principā Grantu par kapeikām,jo tas pat nav viņu nākotnes piks. Tas ir Bucks pick kuram pat 1-4 protection
, 2022-06-23 08:20, pirms 2 gadiem
Milovoki 1 raunda izvēle nav nekas varens, bet kādā sakarā portlendai tagad vajag 28 gadus vecu spēlētāju.. Viņiem jādomā kā Lilardu notirgot nevis pastiprinaties
, 2022-06-23 09:52, pirms 2 gadiem
Portlendai ir 2 variants padomā- ja izdosies piesaistīt Beal un Lavine,tad Dame paliek. Ja neizdosies,tirgos Dame un rebuild.
, 2022-06-23 10:27, pirms 2 gadiem
ljoti laba mainja, portlenda dabuja to, ko vajadzeja visvairak - elite 3&d wingu, kursh ari ja ir nepieciesams, var uznemties iniciatiivu uzbrukumaa. Ja Simonss un Litls turpina progreset, uz papira izskatas loti simpatiska komanda, vienigais neticu, ka Nurkics var but starting centrs vadosaa komanda. Tads pavajsh aizsardziba.
Redzeju rumors, ka gribot vel mainit savu 7th pick pret Anunoby, bet nu neticu, ka Raptors kam tadam piekritis
, 2022-06-23 10:36, pirms 2 gadiem
Impērija rakstīja: Portlendai ir 2 variants padomā- ja izdosies piesaistīt Beal un Lavine,tad Dame paliek. Ja neizdosies,tirgos Dame un rebuild.
domaju, Simonss nakamsezon daris lielas lietas + nebus verts aizmainit tuvu puskomandu tikai lai tiktu pie Bila vai Laviina
, 2022-06-23 10:59, pirms 2 gadiem
Impērija rakstīja: Portlendai ir 2 variants padomā- ja izdosies piesaistīt Beal un Lavine,tad Dame paliek. Ja neizdosies,tirgos Dame un rebuild.
Lavīnam Čikāga jau esot gatava dot max kontraktu.
Ar Bīlu hz.Tas noteikti būtu sign n trade.
Grūti iedomāties,ka viņš atteiksies no super max un ies uz to pašu Portlendu.
Droši parakstīs super max un tad sezonu no sezonas domās ko darīt.
Nav Bīls tomēr Hārdena gados.Mistiski Bīlam joprojām 28
, 2022-06-23 11:54, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: domaju, Simonss nakamsezon daris lielas lietas + nebus verts aizmainit tuvu puskomandu tikai lai tiktu pie Bila vai Laviina
Simonss ir Bruklinā. Tas no Portlendas ir Saimons. Priecīgus svētkus!!! 🍻
, 2022-06-23 12:17, pirms 2 gadiem
Abi augstāk minētie(lavine un beal) tikušies visi trīs vienuviet,bet nu tas var nenozīmē neko. Lavīna vietā nesteigties, London būs atpakaļ, White būs progresējis, vujčevič- nav slikts squads
, 2022-06-23 12:18, pirms 2 gadiem
Lonzo tb
, 2022-06-23 15:50, pirms 2 gadiem
9one rakstīja: Simonss ir Bruklinā. Tas no Portlendas ir Saimons. Priecīgus svētkus!!! 🍻
🙌🙌🙌
, 2022-06-23 16:18, pirms 2 gadiem
Jā, TB tomēr iet pretējā virzienā, nekā biju domājis. Bija sajūta, ka tirgos prom Lilardu pēc CJ maiņas un ies pilnīgā pārbūvē. Tagad dabūja lielisku veterānu pa lēto un ir jau 3 labi pamatsastāva spēlētāji. Lilards, Hārts un Grants. Nu tad jau drafta naktī dabūs vēl 4. spēlētāju un ātrais rebilds gatavs. Parakstīs lēto centru Nurkiču vai kkādu Bambu. Rezervē Saimonss un Litls + divi rukiji. Ir līgums arī ko dot pretī maiņā - Bledso. Ja nebūs maiņas tad Bledso kapāsies aizsardzībā blakus lilardam līdz februārim.
, 2022-06-23 16:27, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Damn atdeva principā Grantu par kapeikām,jo tas pat nav viņu nākotnes piks. Tas ir Bucks pick kuram pat 1-4 protection
Izskatās pēc izmisuma soļa.,lai atbrīvotu vietu algās priekš Eitona lielā līguma. Varētu būt, ka ir mērķis drafta naktī iemainīt un uzreiz noslēgt lielu līgumu. Kanningems-Eitons varētu būt labs duets vispār. Bet varbūt ir vēl kas ko mēs nezinām. Varbūt tiešām grib parakstīt Lavinu vai citu padārgu kko, jo nu algu saraksts tā jau ir mazs. Pietiktu Eitonam mierīgi un daudz vēl pāri paliktu ko tērēt. Te kaut kas aizdomīgs notiek. Būs pārsteigumi.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.