Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Lakers" aizsargs Karuso zālītes dēļ nonāk aiz restēm

"Lakers" aizsargs Karuso zālītes dēļ nonāk aiz restēm
Alekss Karuso. Foto: AP/Scanpix

NBA čempions Alekss Karuso, kura pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" šī sezona beidzās play-off pirmajā kārtā, Teksasā ticis aizturēts par marihuānas uzglabāšanu.

Tas ka NBA basketbolistu vidū marihuāna ir populāra, ir slikti glabāts noslēpums. Pirms šīs sezonas NBA paziņoja, ka dopinga testos šīs līgas basketbolisti uz marihuānu vairs netiks pārbaudīti. Taču ASV vēl aizvien ir ļoti segmentēta. Kas vienā štatā ir pilnīgi normāla lieta, citā tiek uzskatīta par noziegumu.

Šoreiz iekritis Losandželosas "Lakers" aizsargs Alekss Karuso. Kamēr Kalifornijā, kur Karuso spēlē ikdienā, zālīte ir legalizēta, Teksasā šādu vielu uzglabāšana un lietošana vēl aizvien ir pretlikumīga. Savā dzimtajā štatā Karuso devās uz iekāpšanu lidmašīnā, bet bagāžas pārbaudē basketbolista īpašumā tika atrasts zālītes smalcinātājs ar marihuānu. Tā rezultātā Karuso aizturēja Teksasas A&M Universitātes policijas departamenta darbinieki. Vēlāk Karuso tika atbrīvots pret izpirkuma naudu.

Šajā starpsezonā Alekss Karuso ir brīvā aģenta statusā. Šobrīd ir noslēdzies aizsarga divu gadu 5,5 miljonu vērtais līgums ar Losandželosas "Lakers". Lebronam Džeimsam izveidojies ļoti labs kontakts ar vienu no līdzjutēju favorītiem Karuso, tādēļ paredzams, ka "Lakers" centīsies aizsargu savās rindās saglabāt. Karuso atalgojums, pirms šī incidenta, tika lēsts, ka varētu sasniegt tuvu desmit miljoniem sezonā.


, 2021-06-23 11:16, pirms 3 gadiem
Iekrist uz vnk neiztiritu grinderi var tikai Teksasaa. Ka viens rakstija, tajaa shtata vari 1g iecept kilogramaa keksinu un pants būs par 1kg
, 2021-06-23 12:24, pirms 3 gadiem
tas neko labu neliecina par teksasiešiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-06-23 14:19, pirms 3 gadiem
mans dīleris laukos, kur valmiera dabūt? pm
, 2021-06-24 10:42, pirms 3 gadiem
Wolfs_M rakstīja: tas neko labu neliecina par teksasiešiem.
Drīzāk tas neko labu neliecina par pērtiķbolistiem
, 2021-06-24 10:43, pirms 3 gadiem
Ciro Immobile rakstīja: Jauztin viens džo pirms līgo vakara
Priekš Līgo vakara ir Alus un Jāņu siers domāti Visi tie Džo ir priekš pērtiķiem un Baltnigeriem
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
21

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).