Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Nepilnus trīs gadus traumētais Aizeks varētu atgriezties laukumā pret ''Celtics''

Nepilnus trīs gadus traumētais Aizeks varētu atgriezties laukumā pret ''Celtics''
Džonatans Aizeks. Foto: AP/Scanpix

ASV medijs ESPN ziņo, ka pēc gandrīz trīs gadu nespēlēšanas savainojumu dēļ naktī uz otrdienu gaidāmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Bostonas ''Celtics'' laukumā varētu atgriezties Orlando ''Magic'' uzbrucējs Džonatans Aizeks.

25 gadus vecais Aizeks pirmajā nopietnajā ceļgala savainojumā iedzīvojās 2020. gada 1. janvārī, pecāk atgriežoties NBA burbulī, kur piedalījās divās spēlēs līdz atkal traumēja kreiso ceļgalu.

208 centimetrus garais basketbolists ceļgala savainojuma dēļ pilnībā izlaida iepriekšējās divas sezonas un pašreizējās sezonas pirmo pusi. ''Magic'' komandas avoti ESPN apstiprinājuši, ka Aizeks, visam noritot pēc plāna, jau nākamajā komandas spēlē būs galvenā trenera Džonatana Mouzlija rīcībā un varēs doties laukumā.

''Magic'' basketbolisti, kas ar 17 panākumiem 46 mačos ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, naktī uz otrdienu pulksten 2.00 pēc Latvijas laika uzņems līgas līdervienību Bostonas ''Celtics''.

2017. gada NBA drafta sestā izvēlē līdzšinējā karjerā piedalījies 136 spēlēs, vidēji izceļoties ar 9,3 punktiem un 5,4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2023-01-23 13:40, pirms gada
Manās acīs šis ir viens no respektablākajiem atlētiem, kurš nelieca muguru visu to pagātnes sviestu priekšā. Respekt
, 2023-01-23 15:24, pirms gada
Izcils talants, atlētisks un pats galvenais lielisks cilvēks ar stipru mugurkaulu. Gaidam laukumā un uz sezonas beigām arī rezultātus kādus visi grib redzēt.
Magic lēnām kļūst par nopietnu speku. Vēl tik pietrūkst kāds izcils aizsargs. Hendersons?
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.