Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Bez Hārdena un Maksija spēlējoša ''76ers'' paliek arī bez Embīda

Bez Hārdena un Maksija spēlējoša ''76ers'' paliek arī bez Embīda
Žoels Embīds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' superzvaigzne Džoels Embīds izlaidīs vismaz nākamās divas spēles, vēsta ārzemju mediji. Sportistam konstatēts pēdas sastiepums.

Klubu jau tā nomāc savainojumu jūra. Ar labās kājas sastiepumu atpūšas arī Džeimss Hārdens, kamēr labās pēdas kaula lūzuma dēļ laukumā nedodas Tairīss Maksijs. Nu sarakstam pievienojas arī Embīds, kas nozīmē, ka komanda spēlēs bez trim vadošajiem spēlētājiem.

Zināms, ka Embīds izlaidīs cīņu naktī uz trešdienu pret Bruklinas ''Nets'' un savu bijušo komandas biedru Benu Simonsu. Centrs nedosies laukumā arī izbraukumā pret Šarlotes ''Hornets''. Pēc tam klubu sagaida vēl divas spēles viesos, kas nozīmē, ka vairāk taps skaidrs pēc tam, kad uzzināsim, vai Embīds devies līdzi savai komandai izbraukumā.

Embīds patlaban aizvada savu individuāli labāko sezonu caurmērā. 12 mačos basketbolists izcēlies ar vidēji 32.3 punktiem, 10.1 atlēkušo bumbu, 4.6 rezultatīvām piespēlēm, 1.8 bloķētiem metieniem un 0.8 pārtvertām bumbām. Viņš ir viens no galvenajiem kandidātiem uz vērtīgākā spēlētāja balvu jeb MVP trofeju. Nedrīkst aizmirst, ka basketbolists pavisam nesen vienā mača guva 59 punktus, savāca 11 atlēkušās bumbas, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un bloķēja septiņus metienus.

Filadelfijas komanda sezonu ir iesākusi netipiski vāji - 16 mačos izcīnītas astoņas uzvaras. Tas ļauj ieņemt astoto pozīciju Austrumu konferencē. Situācija gan ir saspringta un līderu nespēlēšana Filadelfijai to var vēl vairāk sarežģīt.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/philadelph...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
27

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.