Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Zaiona fiziskās sagatavotības treneris uzskata, ka viņš ir lieliskā formā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zaiona fiziskās sagatavotības treneris uzskata, ka viņš ir lieliskā formā
Zaions Viljamsons. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas ''Pelicans'' basketbolists Zaions Viljamsons šajā starpsezonā daudz strādājis ar sevi, lai varētu nākamajā sezonā atgriezties laukumā, nevis tās vērot no rezervistu soliņa kā traumētajam. Viņa fiziskās sagatavotības treneris atklājis, ka viņš šobrīd atrodas ļoti labā fiziskajā formā, pie tam, sācis arī vairāk pievērst uzmanību uzturam.

2019. gada drafta pirmais numurs Zaions Viljamsons dažādu traumu dēļ līdzšinējā NBA karjerā laukumā devies tikai 85 spēlēs, kurās vidēji iemetis 25.7 punktus un izcīnījis septiņas bumbas zem groziem. Viņš traumas dēļ izlaida visu 2021./2022. gada sezonu, taču tas nebija šķērslis, lai ''Pelicans'' viņam piedāvātu piecu gadu maksimālo līgumu par 193 miljoniem dolāru. Tam gan ir bonusa sistēma un, izpildot dažādus nosacījumus, Zaions var papildus nopelnīt 38 miljonus.

Kā ''The Athletic'' atzina viņa fiziskās sagatavotības treneris, tad Viljamsons šobrīd atrodoties ļoti labā sportiskajā formā. ''Viņš strādā katru dienu. Esmu ļoti lepns par to, ko viņam līdz šim izdevies paveikt. Zaions kļuvis par labāku atlētu nekā jebkad viņš bijis. Viljamsons atrodas ļoti labā sportiskajā formā.''

''Mērķis bija uzlabot viņa spēku, jaudu un elastību. Tāpat vēlējāmies uzlabot viņa kopējo fizisko sagatavotību. Jo viņš kļūst smagāks jo lielāku stresu tas izdara uz viņa ķermeni. Viens no mūsu mērķiem bija atgriezt viņu tajā pašā atlētiskumā, kādā viņš bija pirms traumas. Procesa laikā viņš pat kļuva vēl atlētiskāks,'' turpina viņa fiziskās sagatavotības treneris, kurš padoto nebeidz cildināt.

''Esmu ļoti priecīgs par viņa paveikto darbu ne tikai fiziskajā plānā, bet arī domājot par savu uzturu. Tā kā viņš turpina savu NBA karjeru, tad ir vēlams attīstīt pareizas ēšanas paradumus pēc iespējas ātrāk.''

19. oktobrī Ņūorleānas ''Pelicans'' jauno sezonu sāks izbraukumā, spēkojoties pret Austrumu konferences vienību Bruklinas ''Nets''.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3606269/202...

     [+] [-]

, 2022-09-20 15:04, pirms 2 gadiem
Te ne atlētiskākam jāpaliek, bet gan speķi jānomet... Tas ka viņš vismaz 20 liekus kilogramus nēsāja ir skaidrs, tagad nezinu kā ir.