Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Pieredzējušais Igudala plāno turpināt karjeru ''Warriors'' sastāvā

Pieredzējušais Igudala plāno turpināt karjeru ''Warriors'' sastāvā
Klejs Tompsons, Stefens Karijs un Andrē Igudala. Foto: AP/Scanpix

38 gadus vecais četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Andrē Igudala plāno atgriezties uz savu karjeras 19. sezonu, to aizvadot Goldensteitas ''Warriors'', kuras rindās izcīnījis visus četrus čempiona gredzenus.

Četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Andrē Igudala plāno turpināt basketbolista karjeru vēl uz sezonu, arī nākamajā sezonā pārstāvot Goldensteitas ''Warriors'', ar kuru izcīnījis visus četrus čempiona gredzenus.

38 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā mocījās ar savainojumiem, taču bija līderis ''Warriors'' ģērbtuvē un deva artavu tajā, ka Goldensteita kļuva par nākamajiem NBA čempioniem. Regulārajā turnīrā viņš laukumā devās tikai 31 mačā, kurā vidēji laukumā pavadīja 19.5 minūtes, tajās iemetot četrus punktus, izcīnot 3.2 atlēkušās bumbas un atdodot 3.7 rezultatīvās piespēles.

Sagaidāms, ka atgriešanos uz savu karjeras 19. NBA sezonu Igudala paziņos tuvākās nedēļās laikā savā podkāstā. Savas līdzšinējās karjeras laikā Igudala pārstāvējis tādas komandas kā Filadelfijas ''76ers'', Denveras ''Nuggets'', Maiami ''Heat'' un jau pieminēto Goldensteitas ''Warriors''.

1223 regulārās sezonas spēlēs viņš vidēji metis 11.4 punktus, izcīnījis 4.9 atlēkušās bumbas un atdevis 4.2 piespēles, kamēr 177 izslēgšanas spēlēs Igudala guvis 9.4 punktus, izcīnījis 4.4 bumbas zem groziem un atdevis 3.5 piespēles. 2015. gadā Igudalu atzina par NBA finālsērijas vērtīgāko basketbolistu.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...


, 2022-09-20 10:35, pirms 2 gadiem
Oho,”nevar būt ,negaidīti”!!
, 2022-09-20 12:21, pirms 2 gadiem
Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem!
Kepkas no krūmiem vēl gadu kvieks!

#18+ #dzīvāleģenda #nesavtīgumaparaugstunda #Gswkārtējaistituls!
, 2022-09-20 13:14, pirms 2 gadiem
Līdz Horijam vēl Tālu.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
23

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).