Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Celtics'' godina Raselu ar viņa numura attēlošanu uz spēļu grīdas

''Celtics'' godina Raselu ar viņa numura attēlošanu uz spēļu grīdas
Foto: Bostonas ''Celtics''

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' visas nākamās sezonas laikā godinās šajā vasarā mūžībā aizgājušo Bilu Raselu. Viena no aktivitātēm saistīta ar ''Celtics'' mājas spēļu grīdu, uz kuras soda laukumos būs attēlots Rasela sestais numurs.

Šī gada jūlija izskaņā mūžībā 88 gadu vecumā devās Bils Rasels, kurš basketbolista karjeras laikā 11 reizes bija kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu. Vēlāk NBA pavēstīja, ka Rasela sestais numurs tiks iemūžināts, kas nozīmēja to, ka turpmāk ar to neviens cits spēlētājs NBA vairs spēlēt nevarēs.

Pie tam, NBA savā paziņojumā minēja, ka Bils Rasels tiks godināts visas sezonas garumā - visiem spēlētājiem uz spēļu formām būs uzšuve ar Rasela simboliku, tāpat viņa numurs ar ''Celtics'' simboliku tiks atspoguļots visās sezonas spēlēs. Izcilo spēlētāju godinās arī Bostonas ''Celtics'', kuras rindās viņš izcīnīja NBA titulus. Uz spēļu grīdas abos soda laukumos būs attēlots Rasela sestais numurs visas sezonas garumā, sociālajos tīklos pavēstījusi vienība.

Bez viņa numura pieminēšanas uz spēļu grīdas, ''Celtics'' aizvadīs arī īpašākus godināšanas vakarus sezonas pirmajā mačā 18. oktobrī un nākamā gada 12. februārī, kas ir Rasela dzimšanas datums. Atsevišķās spēlēs ''Celtics'' laukumā dosies ar īpašām viņa godināšanai izveidotām spēļu formām.

Jaunā NBA sezona sāksies 18. oktobrī ar divām spēlēm - Bostonas ''Celtics'' uzņems Filadelfijas ''76ers'', bet čempione Goldensteitas ''Warriors'' - Losandželosas ''Lakers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2022-09-20 10:44, pirms 2 gadiem
Paga, Zingeram jāķeras pie tamboradatām?
, 2022-09-20 14:00, pirms 2 gadiem
Pavirsis rakstīja: Paga, Zingeram jāķeras pie tamboradatām?
Tie, kuri tagad spēlē ar 6. numuru (bez Porziņģa vēl Lebrons un 17 citi spēlētāji), varēs turpināt to darīt, bet turpmāk neviens spēlētājs šo numuru vairs nevarēs valkāt.

(https://www.nba.com/news/nba-players-who-currently-wear-no-6-jersey)
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
8

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.