Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Mavericks'' uz vismaz nedēļu paliek bez īkšķi salauzušā Vuda

''Mavericks'' uz vismaz nedēļu paliek bez īkšķi salauzušā Vuda
Kristians Vuds. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' paziņojusi, ka vismaz nedēļu nespēlēs Kristians Vuds, kurš spēlē pret Atlantas ''Hawks'' salauzis kreisās rokas īkšķi.

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' pavēstījusi, ka vismaz uz nedēļu tai kreisā īkšķa lūzuma dēļ būs jāiztiek bez Kristiana Vuda. Traumā spēlētājs iedzīvojās mačā pret Atlantas ''Hawks''. Tajā viņš nospēlēja līdz galam, gūstot 22 punktus un izcīnot deviņas atlēkušās bumbas.

''Mavericks'' paziņojumā minēts, ka Vuda veselības stāvoklis tiks vēlreiz izvērtēts nākamās nedēļas laikā. Pašlaik Dalasai līdz ar Vuda izkrišanu būs ievērojami trūkumi garā gala pozīcijā, jo traumā iepriekš iedzīvojās Maksimilians Klebers. Vienīgi Dvaits Pauels un Džaveils Makgī ir pieejami garajā galā.

Vuds ''Mavericks'' pievienojās 2022. gada vasarā maiņas darījumā no Hjūstonas ''Rockets''. 42 spēlēs viņš vidēji guvis 18.4 punktus, kā arī izcīnījis 8.4 atlēkušās bumbas. Spēlētājs gan pēc sezonas var kļūt par brīvo aģentu un pašlaik puses nav panākušas vienošanos par sadarbības turpināšanu. Pagaidām ''Mavericks'' nav gatava piedāvāt ilgtermiņa sadarbību jeb četru gadu līguma pagarinājumu par 77 miljoniem dolāru.

Karjeras laikā Vuds spēlējis arī tādās komandās kā Filadelfijas ''76ers'', Šarlotes ''Hornets'', Milvoki ''Bucks'', Ņūorleānas ''Pelicans'', Detroitas ''Pistons'' un Hjūstonas ''Rockets''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MavsPR/status/1...


, 2023-01-20 15:40, pirms gada
Nez ko tie Mavs pīpo, ka nedod 20M sezonā. Tas ir maz un pēc gada, diviem vispār liksies kapeikas.
, 2023-01-20 15:50, pirms gada
Heiteris parastais rakstīja: Nez ko tie Mavs pīpo, ka nedod 20M sezonā. Tas ir maz un pēc gada, diviem vispār liksies kapeikas.
Viņi negrib dot vairāk par diviem gadiem+Vudam vienmēr iepriekšējās komandās tarakāni galvā bijuši
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.