Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Džefs Grīns vismaz vēl vienu sezonu pārstāvēs ''Nuggets''

Džefs Grīns vismaz vēl vienu sezonu pārstāvēs ''Nuggets''
Džefs Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterāns Džefs Grīns izmantojis ''spēlētāja iespēju'' un pagarinājis līgumu ar Denveras ''Nuggets'', informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis un Tims Bontempss.

Grīnam bija iespēja pagarināt līgumu ar ''Nuggets'' vien līdz pirmdienas vakaram. Viņš to izdarīja dienu iepriekš, nodrošinot sev 4,5 miljonus ASV dolārus par nākamo sezonu.

35 gadus vecais spēka uzbrucējs pērn aizvadīja 75 mačus, kuros izcēlās ar vidēji 10.3 punktiem, 3.1 atlēkušo bumbu, 1.3 rezultatīvām piespēlēm, 0.4 pārtvertām bumbām un 0.4 bloķētiem metieniem katrā no tiem.

Grīns NBA ir pavadījis jau 14 pilnas sezonas, kurās paguvis pārstāvēt 11 dažādas komandas. 2007. gadā Sietlas ''Supersonics'' viņu izvēlēja ar pirmā raunda piekto izvēli.

Basketbolists savu individuāli labāko statistiku uzrādīja 2014./2015. gada sezonā, kad pārstāvēja Memfisas ''Grizzlies''. 53 spēlēs spēlētājs izcēlās ar 17.6 punktiem, 4.3 atlēkušajām bumbām, 1.8 rezultatīvām piespēlēm, 0.8 pārtvertām bumbām un 0.4 bloķētiem metieniem. Basketbolists gan sezonas otrajā pusē tika aizmainīts uz Losandželosas ''Clippers''.


, 2022-06-20 10:24, pirms 2 gadiem
Protams, ka bija jāizvēlās starp abiem Grīniem viens. Džefs ir lētāks (2 reizes) un uzticamāks/stabilāks. Jo visdrīzāk mēģina tikt zem cietajiem griestiem, lai nav jāmaksā luksusa nodoklis. Komanda turēsies uz 3 dārgajiem spēlētājiem: Porters, Jokič un Murejs. Tad divi vidējie līgumi: Gordons, Bārtons. Un divi mazie: M.Moriss, Grīns. Pārējie būs Rukiji: Hyland, Nazi + 2 šogad draftētie 1. kārtā. Kā zināms DEN draftē labi un nesen ieguva vēl vienu drafta izvēli šogad, atdodot augstāku drafta izvēli nākotnē. Pagājušogad Hylands jau sevi parādīja ļoti labi. Ja vēl kāds no diviem jaunajiem rukijiem uzspīdēs tas būs liels ieguvums. Pārējas 4 sastāva vietas aizpildīs ar veterāniem pa minimumu: Forbs vai Riverss piemēram.
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies ar Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".