Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Ērvings nemaina nostāju un turpinās pārstāvēt "Nets" uz pusslodzi

Ērvings nemaina nostāju un turpinās pārstāvēt "Nets" uz pusslodzi
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bruklinas "Nets" basketbolists Kairijs Ērvings savu nostāju vakcinācijas jautājumā nav mainījis arī pēc komandas biedra Kevina Durenta savainojuma, tādējādi arī turpmāk komandu pārstāvot tikai kā izbraukuma spēļu basketbolists.

Šī gada sākumā pēc sezonas pirmo trīs mēnešu izlaišanas, Bruklinas "Nets" sastāvā laukumā atgriezās nevakcinētais Kairijs Ērvings. Ņujorkas štata noteikumi gan Ēvingam liedz piedalīties mājas spēlēs bez vakcinācijas sertifikāta, tādēļ talantīgajam aizsargam ir iespējas piedalīties tikai komandas izbraukuma mačos. Jautājums par Ērvinga vakcinācijas statusu atkal aktualizējies pēc "Nets" vadošā spēlētāja Kevina Durenta gūtās traumas, kas liks basketbolistam izlaist aptuveni pusotru mēnesi.

"Esmu pieņēmis savu lēmumu un pie tā arī palieku," izteicās Ērvings, kuram tika prasīts vai viņa nostāja vakcinācijas jautājumā pēc komandas līdera savainojuma ir mainījusies. Līdz ar to mājas spēlēs līdz februāra izskaņai "Nets" vezums būs jāvelk Džeimsam Hārdenam un komandas lomu spēlētājiem. Gan Hārdens, gan Ērvings pēc sezonas var kļūt par brīvajiem aģentiem, jo abiem spēlētājiem pirms līguma pēdējā gada ir spēlētāju opcijas. No trīs lielajām zvaigznēm ilgtermiņa līgums ir tikai Durentam.

Bruklinas vienības galvenais treneris Stīvs Nešs uzsvēris: "Ja viņi ("Nets" lielais trijnieks) kopā nospēlē daudz spēļu - labi. Ja nē, tad nē. Mums jāspēlē ar tām kārtīm, kas ir izdalītas. Tā kā tas ir ārpus mūsu rokām. Mēs nevaram raudāt par Kevina savainojumu un ieslīgt žēlabās. Mums jāturpina būvēt komandu un jāmācās kā varam augt šajā periodā."

Ērvings līdz šim aizvadījis četras spēles vidēji gūstot 20 punktus, izcīnot 5,5 atlēkušās bumbas un izdalot piecas rezultatīvas piespēles. Savukārt Durents līdz savainojuma gūšanai bija potenciāls pretendents uz sezonas MVP balvu, izceļoties ar 29,3 punktiem, 7,4 atlēkušajām bumbām un 5,8 rezultatīvām piespēlēm 36 līdz šim nospēlētos mačos.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kyrie-irvi...


, 2022-01-18 12:30, pirms 2 gadiem
Lepojos ar šo vīru. Cepuri nost.
Slēpts komentārs: ANALizetajuBirojs
, 2022-01-18 13:03, pirms 2 gadiem
Saprotu cobham. Ir pamats lepoties - ļoti mūsdienīgs vīrietis, neslēpj savas bailes no adatiņas. Atklāti par tām runā. Un, ja nevar tām pārkāpt, tad nevar. Jāpieņem mīkstčaulis tāds, kāds viņš ir. Citād sāks vēl pinkšķēt.
, 2022-01-18 13:07, pirms 2 gadiem
Kairijs nemainīs nostāju, bet es nebrīnīšos, ja Nets gan. Ja pareizi atceros, tad sods par to, ka viņš spēlētu mājas spēlēs, ir maksimums 5k par spēli, bet īpašnieks esot diezgan liels vakcinācijas atbalstītājs, tā kā būs interesanti pavērot, ko viņi nolems, jo tās soda naudas ir piliens jūrā.
, 2022-01-18 13:49, pirms 2 gadiem
nu laikā kad vēl bija kādas aizdomas ka potes palīdzēs pret šo gripas paveidu moš arī bija jēga viņam pārmest, bet tagad kad ir pilnīgi skaidrs ka šīs adatiņas neko labu nedod tad jautājums ir ko mums pārmest Ērvingam? To ka viņš netaisās to sūdu špricēt kurš ir radīts tikai lai lielie farmas uzņēmumi var izkāst pēc iespējas vairāk naudas? pietiek dzīvot ar klapēm uz acīm, ja vakcīnas strādātu tad nebūtu nekur nekādu ārkārtas stāvokļu un ierobežojumu.!
, 2022-01-18 13:55, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Lepojos ar šo vīru. Cepuri nost.
Idioti idiotu vienmēr lepojas. Kā tavam govzemam ar varas pārņemšanu?
, 2022-01-18 14:51, pirms 2 gadiem
plebejs rakstīja: Kairijs nemainīs nostāju, bet es nebrīnīšos, ja Nets gan. Ja pareizi atceros, tad sods par to, ka viņš spēlētu mājas spēlēs, ir maksimums 5k par spēli, bet īpašnieks esot diezgan liels vakcinācijas atbalstītājs, tā kā būs interesanti pavērot, ko viņi nolems, jo tās soda naudas ir piliens jūrā.
Grūti teikt. Manuprāt, šāda komandas "atlaižu" došana spēlētājam, kas atklāti atsakās vakcinēties, sabojās tikai komandas vārdu, kā arī kopējo skatu uz NBA, kā sporta līgu.

Tad jau šo sodu būtu gatavas maksāt visas komandas, kuras kaut kādā veidā pierunāja džekus potēties.
, 2022-01-18 15:26, pirms 2 gadiem
An2 rakstīja: Saprotu cobham. Ir pamats lepoties - ļoti mūsdienīgs vīrietis, neslēpj savas bailes no adatiņas. Atklāti par tām runā. Un, ja nevar tām pārkāpt, tad nevar. Jāpieņem mīkstčaulis tāds, kāds viņš ir. Citād sāks vēl pinkšķēt.
Tu sistēmas vergs,klausies,nevienam nav bail no adatas,bet gan no to šļuru kas ir šļircē.
Tādi auni kā tu,nekad nesapratīsi šīs lietas.
Turpini skriet pēc būsteriem pajoliņ.
, 2022-01-18 16:08, pirms 2 gadiem
snauks, nābadziņš, 3,92 miljardi cilvēku ir vismaz divreiz vakcinējušies, bet tev bail no šļuras un "sistēmas". Saprotu, ka nav tikts pāri 3gadnieku krīzei. Mammīte dara pāri. Mammīte spiež negaršīgas zāles. Bet nebaidies. Mammīte negrib tev nodarīt pāri. Mammīte tevi mīl.
, 2022-01-18 16:53, pirms 2 gadiem
Mums te darīšana ar infantīļiem. Attiecīgi arī runāju kā ar bērniem. Pieaugusī sabiedrības daļa, miljoniem ārstu un zinātnieku apzinās un pieņem realitāti (vīrusu) kāds tas ir un attiecīgi cīnās ar to, bet tad mums ir arī tie, kas tas arī nav pieauguši. Tiem vienmēr kāds cits būs sazvērējies - "sistēma", mammīte, ļaunais kaimiņonkulis utt, jo nevar takš būt tā, ka pašam jākāpj pa trēpēm uz dzīvokli.. Sistēma tās piespēlējusi un sliktā mamma (arī sistēmas daļa) negrib mazulīti uznest.. Ak vai.. Davai paniķosimies par nābadziņa likteni? Uztaisīsim scēnu..
, 2022-01-18 17:11, pirms 2 gadiem
snauks rakstīja: Tu sistēmas vergs,klausies,nevienam nav bail no adatas,bet gan no to šļuru kas ir šļircē.
Tādi auni kā tu,nekad nesapratīsi šīs lietas.
Turpini skriet pēc būsteriem pajoliņ.
Un kas tur ir iekšā?

miljardi cilvēku savakcinēti, bet kaut kā neredz, ka būtu sākuši atstiept kājas..

Ko redz - nevakcinētie nomirst no covid. Un tie nevakcinētie, kas slimnīcās slimo ar covid ļoti vēlas kaut būtu vakcinējušies.

Bet nu Tev labāk izdodas sakarības redzēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-18 18:06, pirms 2 gadiem
Tie, kas nievājoši apsmej un aizstāv pošu politiku - tas nav normāli, kā mūsu sabiedrība tiek izvarota, tieši tā izvarota, jo pa lielam liela daļa, kas saņēmuši potes to darīja pret savu gribu.
Protams, ir daudzi dīvaiņi, domāju arī kādi SC komentētāji, kas skrien pēc 3 un 9.potes, bet tie cilvēki diemžēl nedraudzējas ar prātu.
Katrs prātīgs cilvēks, kas saprot, kas notiek, ja būtu iespēja nelaistu nevienu poti.
Kairijs ir malacis, ka uzdrošinās stāvēt pret sistēmu. Atceros Vigins arī pēc pieņemšanas pateica, ka vēlētos kaut būtu drosmīgāks.
Tā kā nekašķējamies, bet esam prātīgi, ne viss, ko mums stāsta TV ir patiesībā, jāfiltrē informācija.
, 2022-01-18 18:08, pirms 2 gadiem
parvisu rakstīja: Grūti teikt. Manuprāt, šāda komandas "atlaižu" došana spēlētājam, kas atklāti atsakās vakcinēties, sabojās tikai komandas vārdu, kā arī kopējo skatu uz NBA, kā sporta līgu.

Tad jau šo sodu būtu gatavas maksāt visas komandas, kuras kaut kādā veidā pierunāja džekus potēties.
Hei, dunduk. Pirms raksti gudras domas, noskaidro faktus. Citos štatos nav stingru noteikumu, ka nevar spēlēt mājas spēles. Tādi ir tikai NY un Kalifornijā. Pie tam.... kas pa loģiku - viesu spēlētājs var nevakcinēts spēlēt, bet mājas spēlētājs nē.

Un kaut vai runājot par visu šmovidu - kā var ticēt vīrusam, kurš pēc šodienas lēmumiem bērnus neķer ar VALSTS iepirktām auduma maskām, bet pārējie cilvēki ķer vīrusu ar savām maskām. Ar ko VALSTS iepirktās maskas atšķiras no iedzīvotāju maskām?

Gadījumā nav tā, ka jāiztirgo visas iepirktās maskas??

Šodien joka pēc gribēju testu uztaisīt. Testi sapirkti miljoniem, bet, lai tiktu pie testa, nedēļa jāgaida. Tad nu gan pandēmija, ka varēšu ar simptomiem vazāties apkārt, jo tak dzīvā rinda nemaz neeksistē.
, 2022-01-18 18:23, pirms 2 gadiem
An2 rakstīja: Mums te darīšana ar infantīļiem. Attiecīgi arī runāju kā ar bērniem. Pieaugusī sabiedrības daļa, miljoniem ārstu un zinātnieku apzinās un pieņem realitāti (vīrusu) kāds tas ir un attiecīgi cīnās ar to, bet tad mums ir arī tie, kas tas arī nav pieauguši. Tiem vienmēr kāds cits būs sazvērējies - "sistēma", mammīte, ļaunais kaimiņonkulis utt, jo nevar takš būt tā, ka pašam jākāpj pa trēpēm uz dzīvokli.. Sistēma tās piespēlējusi un sliktā mamma (arī sistēmas daļa) negrib mazulīti uznest.. Ak vai.. Davai paniķosimies par nābadziņa likteni? Uztaisīsim scēnu..
Tu te citus sauc par infantīļiem, bet pats noteikti sēdi mašīnā pie stūres maskā, lai pa ventilāciju neierautu šmovidu.

Vakseri ir 100x debīlāki par antivakseriem. Redzēsim, kurš smiesies pēdējās, kad šo atmaskos pēc 5 gadiem tāpat kā cūku gripu. Tikai tur tik daudziem nesalaida žļurgu. Vai tagad kāds atcerās cūku gripus?
, 2022-01-18 18:25, pirms 2 gadiem
An2 rakstīja: snauks, nābadziņš, 3,92 miljardi cilvēku ir vismaz divreiz vakcinējušies, bet tev bail no šļuras un "sistēmas". Saprotu, ka nav tikts pāri 3gadnieku krīzei. Mammīte dara pāri. Mammīte spiež negaršīgas zāles. Bet nebaidies. Mammīte negrib tev nodarīt pāri. Mammīte tevi mīl.
3,92 ir saņēmuši pirmo poti. Ko mums nesen teica??? 1. nestrādā. Tagad pat otrā nestrādā. Un jau pēc 3. vajag ceturto. Tad cik tad liela daļa ir vakcinēta?

11% balstvakcinācija. 52% otrā pote. Tad kā tu ar 52% vari teikt, ka 48% ir muļķi?

Cik ir 2+2? 4 vai 5?
, 2022-01-18 19:14, pirms 2 gadiem
Šitie antivaxeru teksti paliek aizvien smieklīgāki😃😃

Droši vien tic, ka Zeme ir plakana un ka uz Mēness ir citplanētieši😀😀
, 2022-01-18 19:24, pirms 2 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Šitie antivaxeru teksti paliek aizvien smieklīgāki😃😃

Droši vien tic, ka Zeme ir plakana un ka uz Mēness ir citplanētieši😀😀
Nejauc evolūciju ar farmu.
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

ESPN: Adetokunbo traumas dēļ nesāks ''play-off'' sēriju pret ''Pacers''

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo ikra muskuļa savainojuma dēļ nesāks izslēgšanas spēļu sēriju pret Indiānas ''Pacers'', taču pastāvot optimisms par viņa atgriešanos ierindā sērijas gaitā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
39

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.