Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Porziņģis sarūpē 20+8, cīnoties pret "Bulls"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Dalasas "Mavericks" šonakt savā laukumā piekāpās Čikāgas "Bulls" - 101:117. Mājinieku rindās garais latvietis Kristaps Porziņģis guva 20 punktus (1p. 2/2, 2p. 9/12, 3p. 0/7). Krājumā arī astoņas atlēkušās bumbas, divi bloki, piecas piezīmes un +/- rādītājs mīnus trīs, spēlējot 33:22 minūtes. Latvieša punkti šosezon: 20, 16, 15.
Video: Z. Highlights - 2:18 min
Video: Dallas Mavericks - KP pēcspēles komentāri
.
.

, 2021-01-18 05:14, pirms 3 gadiem
Neizdevusies spēle viņam, bet kuru tas uztrauc. Mani uztrauc tikai play off performance
, 2021-01-18 06:48, pirms 3 gadiem
saskaitīju 5 rezultatīvas piespēles no lukas, nez kā var teikt, ka nav saspēles abu starpā
, 2021-01-18 08:21, pirms 3 gadiem
Eh, ka truļi nekrīt. Labi, ka beidza puļīt un sāka iet uz apakšu - tur arī visu savāca. Tā vajag.
Kopumā par komandu: kad nav Hardeveja, Klebera, Finnija-Smita, problēmas palielas. Kad laukumā ir gan Kristaps, gan Dončičs, tad vēl velk, bet kā viens no viņiem malā, tā uzbrukumā sākas mocīčanās.
Soliņš arī neko neparādīja - tās pašas spēles beigas, kur varēja rezervisti izpausties un parādīt, ko tad viņi prot... nu neko neprot diemžēl.
Slēpts komentārs: cobham
, 2021-01-18 10:54, pirms 3 gadiem
Skats drūms - komandas sastāvs tālu no optimālā, KP vēl nav formā, WCS, Bobans un Burks vairs nav formā, rokiji ne ar ko pozitīvu nepārsteidza.

Luka vienatnē vilka komandu uzbrukumā, cīnījās zem groziem, centās aizsardzībā. Taču ar pārdomātu uzbrukumu veidošanu viņam kā galvenajam ballhandlerim negāja labi.

Kamēr sagaidīs iztrūkstošos spēlētājus, kamēr viņi atgūs formu...
, 2021-01-18 14:42, pirms 3 gadiem
Kaut kā BULLS arī diezgan lielas haļavas labi krita iekšā. Bija daudzi momenti, kad MAVS aizsardzībā normāli nostrādāja, bet BULLS tomēr iemeta labi nosegtus metienus. Tas pats Markanens, kad pārmeta pāri Porziņģim.
, 2021-01-18 23:37, pirms 3 gadiem
Limpompo rakstīja: Eh, ka truļi nekrīt. Labi, ka beidza puļīt un sāka iet uz apakšu - tur arī visu savāca. Tā vajag.
Kopumā par komandu: kad nav Hardeveja, Klebera, Finnija-Smita, problēmas palielas. Kad laukumā ir gan Kristaps, gan Dončičs, tad vēl velk, bet kā viens no viņiem malā, tā uzbrukumā sākas mocīčanās.
Soliņš arī neko neparādīja - tās pašas spēles beigas, kur varēja rezervisti izpausties un parādīt, ko tad viņi prot... nu neko neprot diemžēl.
Cerams pie tā arī Kristaps apstāsies, 3nieks viņam jābūt tikai kā drauds, lai pretspēlētājs nevar atkāpties pārlieku vai spredingam kamēr fīstot vajag no midle-range un apakšas, jo tur viņam ir iespēja būt efektīvam.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
29

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.