Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Daži "Clippers" spēlētāji bija neapmierināti par Lenarda zvaigznes statusu komandā

Daži "Clippers" spēlētāji bija neapmierināti par Lenarda zvaigznes statusu komandā
Kavai Lenards un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubā Losandželosas „Clippers” iekšējo spriedzi iepriekšējā sezonā vairoja arī vairāku spēlētāju neapmierinātība pret to, kā kluba vadība izturējās pret Kavai Lenardu, sniedzot viņam dažādus atvieglojumus, kas nepienācās citiem spēlētājiem, vēsta „The Athletic”.

„Clippers” šajā starpsezonā atvadījās no galvenā trenera Doka Riversa. Viņa atlaišana notika pēc izstāšanās Rietumu konferences pusfinālā, nepiepildot iepriekšējā vasarā izvirzītos mērķus, kuru dēļ kluba vadība bija iemainījusi augstākā līmeņa zvaigznes Kavai Lenardu un Polu Džordžu. Pirms tam "Clippers" bija no "play-off" izslēgusi Kristapa Porziņģa pārstāvēto "Mavericks".

Jau iepriekš tika piesaukts, ka šis „Clippers” sastāvs NBA burbulī Floridā nav bijis ideāli saliedēts, komandas dalībniekiem bija atšķirīgs entuziasms par sociālajiem procesiem ASV, un tagad tiek ziņots, ka daži „Clippers” spēlētāji arī nav bijuši apmierināti par to, kā zvaigznes statusu saņēma Lenards uzreiz pēc ierašanās komandā.

Kā vēstīts „The Athletic” materiālā, kurā tiek skaidrots, kādas grūtības Losandželosas klubā sagaida jauno galveno treneri Taironu Lū, vairāki komandas veterāni izteikuši iebildumus par komandā notiekošo.

„Tādi spēlētāji kā Patriks Beverlijs, Montrezls Harels un Lū Viljamss – komandas vilcēji pirms Lenarda un Džordža ierašanās – nebija apmierināti, redzot, ka Lenardam tika sniegta atļauja izlaist spēles, lai parūpētos par savu veselību, un dzīvot Sandjēgo pilsētā, kas noveda pie tā, ka viņš bieži vien kavēja komandas lidojumus. Kluba vadība arī atļāva Lenardam dot norādījumus trenerim Riversam par to, kad viņu nepieciešams nomainīt, un vēl citas līdzīgas lietas.”

Pirms tika panākta vienošanās ar Lū, „Clippers” vadība vērsās pie Lenarda un Džordža, aicinot viņus iesaistīties trenera meklējumos un sniegt savu viedokli. Taču neviens no viņiem abiem nevēlējās teikt konkrētu jā vai nē trenera jautājumā un savu viedokli sniedza tikai tad, kad tas tika prasīts.

Jāpiemin, ka Lū nav jauns treneris „Clippers” komandā, viņš bija Riversa asistents aizvadītajā sezonā un jau pārzina situāciju komandā. Kluba vadība pret viņa kandidatūru gan vēlējās izturēties tā, it kā viņš būtu vienlīdzīgs ar pārējiem kandidātiem, taču beigās tomēr ņēma vērā, ka viņš iepazinis komandu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2141520/202...


, 2020-10-17 16:52, pirms 3 gadiem
SMieklīgi,ka visi tie neapmierinātie bija drausmīgākie spēlētāji iekš burbuļa priekš LAC
, 2020-10-18 16:41, pirms 3 gadiem
Jā, un Lū bija normāli pamest burbuli, lai aizšautu uz striptīzklubu pēc "spārniņiem"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.