Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Durents: ''''Suns'' ir viss nepieciešamais, lai būtu veiksmīga komanda''

Durents: ''''Suns'' ir viss nepieciešamais, lai būtu veiksmīga komanda''
Kevins Durents. Foto: Fīniksas Suns

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas ''Suns'' jaunieguvums Kevins Durents intervijā žurnālistiem vairāk atklāja, kāpēc vēlējies pamest Bruklinu, skaidroja pavadīto laiku ''Nets'' komandā un pauda, ka Fīniksā ir viss nepieciešamais, lai klubs cīnītos par augstākajiem mērķiem.

Šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņu darījumu laikā savas zvaigznes aizmainīja Bruklinas ''Nets''. Vispirms Kairijs Ērvings nonāca Dalasas ''Mavericks'', bet vēlāk Kevins Durents Fīniksas ''Suns''. Spēlētājs, tiekot iepazīstināts kā ''Suns'' basketbolists, vairāk skaidroja, kāpēc pieprasījis maiņu.

''Biju apbēdināts, ka nevarējām pabeigt iesākto darbu. Uzskatīju, ka mums ir izveidojusies laba komanda un mēs veidojām tādu kultūru, kādu vēlējāmies. Likās, ka ar katru spēli uzlabojām sapratni, taču es nezināju, kas notiek iekšienē starp Kairiju un kluba vadību. Viņš bija ļoti nozīmīga daļa no tā, ko spējām paveikt laukumā, tāpēc viņa aizmainīšana komandai bija trieciens. Kairijs ir lielisks basketbolists, kurš spēj laukumā izdarīt teju visu, tāpēc bija reizes, kad uz to paļāvāmies. Bez viņa mums nebija īsti identitātes. Daudziem bija jāspēlē tā kā nav raduši. Bija grūti nenoslēgt sezonu Bruklinā, taču man bija jāsaprot, kā rīkoties tālāk pēc iespējas ātrāk. Esmu apmierināts, ka viss notika abpusēji veiksmīgā manierē,'' Bruklinas pamešanu komentēja Durents, kurš pie reizes skaidroja, ka trio kopā ar Ērvingu un Hārdenu neizdevās, jo viņi visi trīs aizvadīja maz spēļu kopā.

''Mēs vienkārši daudz nespēlējām kopā. Kad bijām laukumā, spēlējām vienreizēji, taču, lai varētu cīnīties par titulu, nepieciešams vairāk laika kopā spēlēs. Ir jau cits stāsts, kāpēc mēs tik daudz kopā neuzspēlējām, taču novēlu abiem visu to labāko,'' par spēlēšanu kopā ar Hārdenu un Ērvingu teica viens no līgas rezultatīvākajiem basketbolistiem. ''Bruklinā piedzīvoju gan kāpumus, gan kritumus. Mēs nespējām īstenot mērķi par čempiontitula iegūšanu, taču es izbaudīju laiku tur. Mēs visi darījām, kas bija mūsu spēkos, neatkarīgi, ko domāja mediji vai kas notika ar komandas biedriem.''

Tagad, nonācis Fīniksā, Durents uzskata, ka jau ar ''Suns'' viņam ir visas iespējas cīnīties par NBA titulu, kuru līdz šim divas reizes izcīnījis ar Goldensteitas ''Warriors''. ''Manuprāt, mums ir viss nepieciešamais, lai mēs būtu veiksmīga komanda. Mums ir spēlētāji ar pieredzi, kuri zina, kā spēlēt noslēdzošajās izslēgšanas spēļu kārtās. Mums ir čempions ģenerālmenedžera krēslā, kurš uzrauga mūs. Montijs ir čempions kā treneris. Kad ir iegūta pieredze čempiontitulu izcīnīšanā, tā jau ir puse no izcīnītas cīņas.''

Spēlētājs gan šobrīd atkopjas no ceļgala traumas un paredzams, ka Durents laukumā atgriezīsies pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma. Šajā sezonā viņš laukumā devies 39 spēlēs, kurās vidēji guvis 29.7 punktus, izcīnījis 6.7 atlēkušās bumbas un atdevis 5.3 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2023-02-17 17:17, pirms gada
No shit
Tu taču neiesi uz komandu kura nav jau gatava
, 2023-02-17 19:55, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: No shit
Tu taču neiesi uz komandu kura nav jau gatava
Viņš mēģināja, izgāzās
, 2023-02-17 20:43, pirms gada
Durentam ir 34, kas un cik vēl priekšā? Pāris labas sezonas. Loģiski, ka iesi kur vari uzvarēt - nav vairs to 2-3 sezonu kurās kko veidot, izcils un gudrs spēlētājs.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
77

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.