Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "The Starters" desmitgades danku topā triumfē Gordons

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šovs "The Starters" apkopojis desmitgades labākos dankus. Pirmajā vietā ir Orlando "Magic" amerikāņu uzbrucējs Ārons Gordons ar performanci 2016. gada danku konkursā.
Video: The Starters / NBA
-

, 2019-02-17 04:41, pirms 5 gadiem
Sonakt pagaidām viss OK- 3punktniekos uzvar Harriss, Rodiona komandas biedrs, mans favorīts Luka zaudē prasmju konkursā. Dzīve izdevusie
, 2019-02-17 07:57, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Sonakt pagaidām viss OK- 3punktniekos uzvar Harriss, Rodiona komandas biedrs, mans favorīts Luka zaudē prasmju konkursā. Dzīve izdevusie
Nedaudz vōlies prasmju pasākumā. Tiešām šitādu mēslu vinnēja KP?

Tiešām es tik vecs, ka vēl atceros, ka prasmju konkursā bija 3 piespēles??????

Savādāk te katram 20 sec skrējiens ar grūtāko uzdevumu piespēli un truli
, 2019-02-17 08:00, pirms 5 gadiem
Kas attiecas uz 3pt konkursu. Tur vismaz intriga. Un kā jau teicu pirms pasākuma - uzvarēs, kam uzkritīs.

Danki - kā jau parasti. Sviests. Prosta danks, bet kostīmā un "lidmašīnai" pāri un 50....
, 2019-02-17 10:34, pirms 5 gadiem
Gordonu aplaupīja tajā gadā
, 2019-02-17 12:42, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kas attiecas uz 3pt konkursu. Tur vismaz intriga. Un kā jau teicu pirms pasākuma - uzvarēs, kam uzkritīs.

Danki - kā jau parasti. Sviests. Prosta danks, bet kostīmā un "lidmašīnai" pāri un 50....
Nu, bet pāri Shaq gan bija iespaidīgs danks. Ne tikai sarežģītība, bet arī tas, kā Dialo izspēlēja - ar iekarāšanos un krekla plēšanu.
, 2019-02-18 20:25, pirms 5 gadiem
Es piekritīšu. Gordons parādīja fantastisku sniegumu tajā slam dunk konkursā. Un man nav skaidrs kā toreiz par uzvarētāju varēja nosaukt to... to otru, lai kas arī viņš bija. Gordona danki bija neticami.
, 2019-02-20 16:37, pirms 5 gadiem
Limpompo rakstīja: Es piekritīšu. Gordons parādīja fantastisku sniegumu tajā slam dunk konkursā. Un man nav skaidrs kā toreiz par uzvarētāju varēja nosaukt to... to otru, lai kas arī viņš bija. Gordona danki bija neticami.
ahahhahaha to otru??? Zaks Lavins reali ar saviem dankiem iegaja vesturee ka nerealakais danku konkursa uzvaretajs,apsteidzot gan Jordanu gan Karteru
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.