Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"Trail Blazers" līderis Makolums: "Lamelo Bols mani pārsteidza"

"Trail Blazers" līderis Makolums: "Lamelo Bols mani pārsteidza"
Lamelo Bols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Portlendas "Trail Blazers" spēlētājs Sīdžējs Makolums "Bleacher Report" raidījumā "Full-Bodied" atzina, ka Šarlotes "Hornets" saspēles vadītājs Lamelo Bols savā debijas sezonā spēlēja krietni virs tā, ko gaidīja apkārtējie.

2020./21. gada sezonas labākie pirmgadnieku slavēja daudzi – Donovans Mičels, Dreimonds Grīns, Riks Kārlails un citi. "Bleacher Report" raidījumā "Full-Bodied" Bolu paslavēja arī "Trail Blazers" līderis Sīdžejs Makolums: "Viņa spēju griesti ir ļoti, ļoti augsti, Lamelo izaugsmei ir ļoti liela amplitūda. Viņa sniegums mani pārsteidza. Laukuma pārredzēšanas ziņā viņš ir krietni priekšā savam vecumam. Ja Maikls Džordans saka, ka Lamelo ir labāks nekā viņš bija cerējis, tas nozīmē, ka spēlētājs visu dara pareizi."

Bols pret "Trail Blazers" aizvadīja vienu no labākajām spēlēm aizvadītajā sezonā. 19 gadus vecais spēlētājs atzīmējās ar 30 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm, sešām atlēkušajām bumbām un četrām pārtvertām bumbām. Bolam pirmajā NBA sezonā bija divas spēles ar vismaz 30 punktiem – 34 punktus viņš iemeta Jūtas grozā.

Savā pirmajā NBA sezonā Lamelo Bols, kuru "Hornets" draftēja ar trešo numuru, nospēlēja 51 spēli. Vidēji spēlē viņš guva 15,7 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas un 6,1 reizi rezultatīvi piespēlēja. 19 gadus vecais spēlētājs tika atzīts par sezonas labāko debitantu, apsteidzot Minesotas ''Timberwolves'' spēlētājs Entoniju Edvardsu un Sakramento ''Kings'' basketbolistu Tairīsu Haliburtonu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/c-j-mccoll...


, 2021-07-16 09:15, pirms 3 gadiem
Nopietni? Līderis?Lillards jau laikam aizmainīts🤣
, 2021-07-16 10:07, pirms 3 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Nopietni? Līderis?Lillards jau laikam aizmainīts🤣
nav jau teikts, ka vienīgais līderis.
, 2021-07-16 10:39, pirms 3 gadiem
vēl 5 gadus atpakaļ šitas vidusskola meta metienus no centra spēlēs laika.
, 2021-07-16 11:21, pirms 3 gadiem
Varbūt ģērbtuvju līderis? Tikai neviens par to nezin?
Virsraksts ļoti padumjš.
Parasti ir komandā viens vai 2 līderi un viss.
Punktu līderis rezultavitātes ailītē/vai aizsardzībā un otrs ģērbtuvēs/motivācijas līderis.
Nedomāju, ka CJ ir viens no šiem diviem.
, 2021-07-16 16:18, pirms 3 gadiem
Nesaprotu vispār jēgu no šāda raksta. No viena teikuma uzpūsts raksts, kurus varētu cept simtiem.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".