Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa "Mavericks" vēlas trešo zvaigzni un cerēs uz Adetokunbo nokļūšanu tirgū

Agris Suveizda

Porziņģa "Mavericks" vēlas trešo zvaigzni un cerēs uz Adetokunbo nokļūšanu tirgū
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Dalasas "Mavericks" un Maiami "Heat" varētu tikt uzskatītas par vienām no galvenajām kandidātēm uz Janni Adetokunbo, ja grieķu superzvaigzne pēc nākamās sezonas kļūs par brīvo aģentu, pavēstījis ESPN žurnālists Braiens Vindhorsts.

"Dalasas "Mavericks" būs Jaņņa tīkotāju rindas priekšgalā – viņi vēlas trešo zvaigzni. Viņi vēlas atbrīvot līdzekļus 2021. gada staepsezonai, tādēļ šogad negaidītu no Dalasas neviena vērienīga brīvā aģenta pievienošanos – viņi gaidīs," sacīja žurnālists, tādējādi vēl vairāk pastiprinot jau tā klīstošās runas, ka Dalasas "Mavericks" mēģinās piesaistīt 2019. un 2020. gada vērtīgāko spēlētāju.

Vindhorsts gan piebilda, ka ļoti nopietna kandidāte uz Adetokunbo varētu būt arī šīs sezonas fināliste Maiami "Heat": "Interesanti, ka gan Bemam [Adebajo], gan Jannim ir viens un tas pats aģents. Ja neviens no viņiem šajā starpsezonā nepagarinās līgumu, kas viņiem noteikti tiks piedāvāts, tad uzmanieties no Maiami "Heat"."

Adetokunbo šī būs pēdējā sezona četru gadu līgumā par kopumā 100 miljoniem ASV dolāru, savukārt Adebajo pēc nākamās sezonas beigsies trīs gadu līgums par garantētiem 8,9 miljoniem dolāru. Paredzams, ka abiem garajiem spēlētājiem tiks piedāvāts jauns un ļoti vērienīgs līgums, lai viņiem pēcāk nebūtu jākļūst par brīvajiem aģentiem. Adetokunbo šosezon tika atzīts arī par labāko aizsardzības spēlētāju un ceturto reizi pēc kārtas tika iekļauts Zvaigžņu spēlē, bet Adebajo šogad bija debija Zvaigžņu spēlē.

25 gadus vecais Adetokunbo šosezon vidēji 30,4 minūtēs izcēlās ar 29,5 punktiem, 13,6 atlēkušajām bumbām, 5,6 rezultatīvām piespēlēm un 3,7 kļūdām, savukārt 23 gadus vecais Adebajo vidēji 33,6 minūtēs tika pie 15,9 punktiem, 10,2 atlēkušajām bumbām, 5,1 rezultatīvas piespēles un 2,8 kļūdām. Adetokunbo 2013. gadā tika draftēts ar 15. numuru, kamēr Adebajo četrus gadus vēlāk tika izvēlēts ar 14. numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.mavsmoneyball.com/2020/...
https://www.eurohoops.net/en/nba-ne...

  +8 [+] [-]

, 2020-10-14 17:41, pirms 4 gadiem
Adetokunbo šī būs pēdējā sezona četru gadu līgumā par kopumā 100 miljoniem ASV dolāru, savukārt Adetokunbo pēc nākamās sezonas beigsies trīs gadu līgums par garantētiem 8,9 miljoniem dolāru
---------------
Ja rakstat par brāļiem Adentokunbo, tad vismaz iniciāļus pieliekat, kurš ir kurš. Ja tomēr par Adebajo, tad varbūt ir jēga vēl kādam izlasīt pirms publicēt pilnīgo drazu?
Lai gan - kuram prasu. Suvpeizda jau neko citu kā ķēmot uzvārdus nav spējīgs.

     [+] [-]

, 2020-10-14 18:23, pirms 4 gadiem
Raptors,Heat un iespējams Mavs būtu top3 izvēles aiz palikšanas Bucks uz 2-3 sezonām.
Galīgi neatgādina Jānis spēlētāju,kas dzītos uz LA un kur nu vēl NY tirgu..
Ar Dirku neko no zvaigznēm Maveriks un Kjubans nekad nevarēja piesaistīt.Varbūt tagad kaut kas ir mainījies..
Viņa teorētiski Jāņa pirmajā gadā varētu kaut ko vēl nopietnu parakstīt,jo Lukam tad nebūtu vēl jaunais līgums..
Man personīgi tas fits iekš Dalasas liktos diezgan jocīgs..

  +1 [+] [-]

, 2020-10-14 18:36, pirms 4 gadiem
Warriors esot diezgan reāla opcija.
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +9 [+] [-]

, 2020-10-14 18:47, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Labojums - viņi vēlas otro zvaigzni. Podriņķim līdz zvaigznes statusam ir kā cūkai līdz mēnesim.
Bet tev lidz smadzenēm !

  -4 [+] [-]

, 2020-10-14 20:23, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Labojums - viņi vēlas otro zvaigzni. Podriņķim līdz zvaigznes statusam ir kā cūkai līdz mēnesim.
Patiesibaa es piekritu Tev!Jo lai arii cik labi P.rinkos speleetu,bet nu nav bijis vins manan aciis kkada ZVAIGZNE.Jaa..Varbut tuliit buusu Lohs utt,bet tas ir mans viedois.

     [+] [-]

, 2020-10-14 20:35, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Raptors,Heat un iespējams Mavs būtu top3 izvēles aiz palikšanas Bucks uz 2-3 sezonām.
Galīgi neatgādina Jānis spēlētāju,kas dzītos uz LA un kur nu vēl NY tirgu..
Ar Dirku neko no zvaigznēm Maveriks un Kjubans nekad nevarēja piesaistīt.Varbūt tagad kaut kas ir mainījies..
Viņa teorētiski Jāņa pirmajā gadā varētu kaut ko vēl nopietnu parakstīt,jo Lukam tad nebūtu vēl jaunais līgums..
Man personīgi tas fits iekš Dalasas liktos diezgan jocīgs..
GSW vēl

  +3 [+] [-]

, 2020-10-14 20:48, pirms 4 gadiem
Nu šis nav galīgi nekādos rāmjos...
Jannis nebūtu slikts, ja vien viņš nespēlētu tā, kā spēlē šobrīd.
Ja mācētu spēlēt bez bumbas, tad būtu OK. Citādi jēgas no driblētāja, kuram nav metiens un kurš gūst punktus no zonas, kurā šobrīd neļauj uzturēties KP6. Ar kādu lomu ņemt "MVP", ja viņš nevar spēlēt stilā, kādā savu statusu ir ieguvis?
Uz Heat gan šāds papildinājums būtu samērā OK. Metēju tur netrūkst, plus komandas spēlē vienmēr ir bijis uzbrukums no groza apakšas.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-14 21:52, pirms 4 gadiem
Pavirsis rakstīja: Warriors esot diezgan reāla opcija.
Man jau šo pavasari likās ka Jannis uz Goldensteinu dosies, bet nu reāli jā kādas 4komandas starp: gws, mavs,tor,miam. varbūit vēl kāda 5.,jo tur galīgi nevar neko zināt, jo viņam(Jannim) ir tas pats aģents kas miami spēlētājam..

  +2 [+] [-]

, 2020-10-14 21:57, pirms 4 gadiem
Runāt var uz vella paraušanu, bet realitātē Jānis ir un paliks briedis, vismaz nākamā līguma ietvaros.

  -3 [+] [-]

, 2020-10-15 01:22, pirms 4 gadiem
ak tu dievs nepietiek ka viena balerina no slovenijas jau ir komanda tagad grib dabut vel vienu tadu pashu apsi no griekjijas pietam tieshi to apsi kas speciali kp notraumeja jo shis vinju ieprieksjeja uzbrukuma noblokjeja

  +1 [+] [-]

, 2020-10-15 08:30, pirms 4 gadiem
abs-1982 rakstīja: ak tu dievs nepietiek ka viena balerina no slovenijas jau ir komanda tagad grib dabut vel vienu tadu pashu apsi no griekjijas pietam tieshi to apsi kas speciali kp notraumeja jo shis vinju ieprieksjeja uzbrukuma noblokjeja
Aizej nosveries kokā...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-15 09:37, pirms 4 gadiem
Godīgi zinot to cik slikti Dallasai parasti sanāk piesaistīt pirmā ešalona aģentus tad nelieku lielas cerības.

Domāju ka GSW ir galvenais pretendents gan no sastāva komplektācijas, gan no tirgus viedokļa. Pamēģini uziet pa diviem virsū grieķim, kad ārpusē stāv Klejs un Stefs... Tur +/- tituls garantēts, ja piekasa klāt kādus normālus lomas spēlētājus.

Ar Maiami ir noteikti saistošāka, ir labi jaunie kas puļī, ir vēl viens aizsardzības kaplis Batlers un Adebajo.

Bet Dallasa var piedāvāt labu saspiču un interesantu uzbrukuma virknējumu ar KP. Ja KP spēlē pa 5to un izvelk ārā pretinieku C, tad grieķis klasiskos 4tos ēdīs kā autists puņķus.

     [+] [-]

, 2020-10-15 10:44, pirms 4 gadiem
Grieķu frīks ir ļoti labs. Bet, lai būtu labam, viņam vajag bumbu. Ko darīt, ja ir trīs kārumnieki (mūsējais tas švakākais), bet bumba tikai viena?
Tāpēc šādu svēto trīsvienību uzskatu par neiespējamu. Kjūbans ir durns miljardieris, toties basketu pārzin spoži. Viņš nekad negraus savu komandu.

     [+] [-]

, 2020-10-15 13:48, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Aizej nosveries kokā...
nesanaks vecit tur jau tu karajies prieksha

     [+] [-]

, 2020-10-15 13:50, pirms 4 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Grieķu frīks ir ļoti labs. Bet, lai būtu labam, viņam vajag bumbu. Ko darīt, ja ir trīs kārumnieki (mūsējais tas švakākais), bet bumba tikai viena?
Tāpēc šādu svēto trīsvienību uzskatu par neiespējamu. Kjūbans ir durns miljardieris, toties basketu pārzin spoži. Viņš nekad negraus savu komandu.
tiesham esi parliecinats ka kp ir sliktaks par griekji ? nebutu tas lops speciali notraumejis kp tad kp butu tagad griekja vieta a griekjis kautkur solinju silditu