Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Apskatnieks: NBA joprojām vēlas ieviest atsevišķu turnīru sezonas laikā

Apskatnieks: NBA joprojām vēlas ieviest atsevišķu turnīru sezonas laikā
Adams Silvers. Foto: PA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Adams Silvers nav atmetis ideju par jauna turnīra izveidi, kas varētu notikt NBA sezonas laikā. Kā ziņo līgas apskatnieks Šems Čaranija, turnīra laikā tiktu izspēlēts ievērojams balvu fonds.

Par šo ideju tika diskutēts jau aizvadītajā gadā, bet ideja netika virzīta uz balsošanu, jo nebija pietiekami liels atbalsts no komandām. Tika runāts, ka šāda veida turnīrs motivētu tos spēlētājus, kuriem ir salīdzinoši mazāks atalgojums. Tiek lēsts, ka uzvarētāju komandas spēlētāji katrs saņemtu vienu miljonu dolāru, tādējādi ievērojami palielinot sezonas ienākumus.

Problēma ir tāda, ka labākie spēlētāji, kuriem ienākumi ir pietiekami lieli, nebūtu ieinteresēti aizvadīt papildus spēles. NBA pēdējās divas sezonas sekmīgi ieviesusi "play-in" turnīru, kas ir atmaksājies – ažiotāža ap šo izslēgšanas turnīra vietu izspēlēšanu ir pietiekami liela, tāpat arī reitingi ir pietiekami augsti. Tomēr prognozes par turnīru sezonas vidū, kurā tiktu izspēlētas naudas balvas, nav tik pozitīvas, kā gribētu līgas komisārs.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/09/1...


, 2021-09-14 14:36, pirms 3 gadiem
Ādam, tauta grib Nadeždas kausu!
, 2021-09-14 17:59, pirms 3 gadiem
Cerams būs
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.