Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Losandželosas "Clippers" ar divas sezonas aizvadījušo Mennu vienojas par 22 miljonu līgumu

Losandželosas "Clippers" ar divas sezonas aizvadījušo Mennu vienojas par 22 miljonu līgumu
Terenss Menns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Clippers" paziņojusi par līguma pagarināšanu ar 24 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Terensu Mennu.

Losandželosas "Clippers" vēstīja, ka parakstīts vairāku gadu līgums, taču vienošanās detaļas neatklāja. ESPN ziņo, ka amerikānis līgumu pagarinājis uz divām sezonām par kopumā 22 miljoniem ASV dolāru. Jaunā vienošanās stāsies spēkā 2023. gadā, bet tuvākajās divās sezonās Menns saņems attiecīgi 1,8 un 1,9 miljonus dolāru.

2019. gadā ar 48. numudu draftētais Menns debijas sezonā sāka sešas no 41 spēles un vidēji 8,8 minūtēs guva 2,4 punktus, bet iepriekšējā sezonā viņš sāka 10 no 67 cīņām un vidēji 18,9 minūtēs tika pie 7,0 punktiem, 3,6 atlēkušajām bumbām un 1,6 rezultatīvām piespēlēm. Menns trāpīja 41,8% tālmetienu, tiesa, vidēji spēlē izpildīja tikai 1,4. Viņš sāka sešus no deviņpadsmit izslēgšanas mačiem un vidēji 19,9 minūtēs atzīmējās ar 7,6 punktiem un 2,7 atlēkušajām bumbām.

"Viņš to ir pelnījis," teica "Clippers" galvenais treneris Tairons Lū. "Kad tāds puisis kā Terenss, kurš šeit nokļuva ar smagu darbu, debijas sezonā spēlēja kā saspēles vadītājs, bet iepriekšējā sezonā – pat kā piektais numurs un saspringtā [sestajā] spēlē [pret Jūtas "Jazz" (131:119)] trāpīja septiņus tālmetienus [no desmit], tiek pelnīti atalgots, ir liels prieks. Viņš noteikti to ir pelnījis, un cerams, ka viņš šajā līgā spēlēs vēl ilgi."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix

Porziņģa debija Bostonā: ceturtais lielākais uzvaru skaits "Celtics" vēsturē

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" ir vienīgās komandas NBA vēsturē, kuras regulāro sezonu vismaz 10 reizes pabeigušas ar 60 uzvarām. Tagad viena šāda sezona ir arī Kristapa Porziņģa rēķinā.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
16

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.
Bleiks Grifins
Foto: AP/Scanpix
3

Par karjeras beigām paziņo 2009. gada drafta pirmais numurs Grifins

Šodien sociālajos tīklos par basketbolista karjeras beigām paziņoja 35 gadus vecais Bleiks Grifins, kurš 2009. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru un kurš līgā nospēlēja 14 sezonas.