Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''The Athletic'': Hemona kā kandidāte uz ''Magic'' un ''Trail Blazers'' treneres amatu

''The Athletic'': Hemona kā kandidāte uz ''Magic'' un ''Trail Blazers'' treneres amatu
Bekija Hemona. Foto: AP Photo/Eric Gay

''The Athletic'' žurnālists Šams Čaranija ziņo, ka Sanantonio ''Spurs'' galvenā trenera asistente Bekija Hemona ir starp vienām no galvenajām kandidātēm uz Orlando ''Magic'' un Portlendas ''Trail Blazers'' galvenā trenera amata kandidātēm. Ja Hemona tiks nozīmēta par galveno treneri, tad pirmo reizi NBA vēsturē par kādas vienības treneri strādās sieviete.

2020. gada nogalē Sanantonio ''Spurs'' trenera asistenta Bekija Hemona iegāja vēsture, esot pirmā sieviete NBA, kura kā galvenā trenera vadījusi kādu spēli. Tas notika mačā pret Losandželosas ''Lakers'', kurā ''Spurs'' piedzīvoja zaudējumu ar 107:121. Pēc tam, kad Popovičs tika izraidīts no zāles, vadības grožus pārņēma Hemona.

Pēc neveiksmīgajām sezonām no galvenajiem treneriem šķīrās Portlendas ''Trail Blazers'' un Orlando ''Magic''. Orlando gadījumā vienība nākamajos gados veiks pārbūvi, kamēr Portlenda otro gadu pēc kārtas izstājās no tālākās cīņas par titulu pēc pirmās izslēgšanu spēļu kārtas.

''The Athletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija ziņo, ka Bekija Hemona kandidē uz abu vienību galvenā trenera amatiem. Hemonai tiks piedāvātas intervijas gan Orlando, gan Portlendā. Bez Hemonas kā galvenie pretendenti uz ''Trail Blazers'' galvenā trenera amatu tiek minēti Čonsijs Bilapss, Maiks D'Antoni un Brents Berijs.

Šī Bekijai Hemonai bija septītā sezona ‘’Spurs’’ treneru sastāvā. Viņa savā sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) karjerā ir sešas reizes piedalījusies Visu Zvaigžņu spēlē, pārstāvot Ņujorkas ‘’Liberty’’ un Sanantonio ‘’Silver Stars’’.


, 2021-06-13 13:26, pirms 3 gadiem
Būtu interesanti, ja kļūtu par Trail Blazers treneri, kur PG Lillards ir komandas līderis.
, 2021-06-13 13:37, pirms 3 gadiem
Nez, ka viņa spēs vadīt komandu?
, 2021-06-13 14:06, pirms 3 gadiem
Nebūtu slikti, jo pie Popoviča ieguvusi milzīgu pieredzi, + jau vadījusi Spurs komandu Summer League
, 2021-06-13 14:08, pirms 3 gadiem
duņka tā neko bliež !!!
, 2021-06-13 14:26, pirms 3 gadiem
Lai tinas uz virtuvi pie pliits un tad uz gultu
, 2021-06-13 15:23, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nez, ka viņa spēs vadīt komandu?
Ja gultā viņa dominē no augšas, tad gan jau arī spēs novadīt to komandu !
, 2021-06-13 16:10, pirms 3 gadiem
Ko viņas vīrs saka par to?!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.