Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Morents apsteidz Dončiču, Lebrons Džeimss fanu balsojumā pakāpjas uz otro vietu

Morents apsteidz Dončiču, Lebrons Džeimss fanu balsojumā pakāpjas uz otro vietu
Lebrons Džeimss. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija publicējusi otros starprezultātus Zvaigžņu spēles fanu balsojumā. Vadībā joprojām atrodas Goldensteitas "Warriors" aizsargs Stefens Karijs, bet uz otro vietu pacēlies Losandželosas "Lakers" līderis Lebrons Džeimss.

Karijs nepilnu trīs nedēļu laikā savācis gandrīz 4,5 miljonus balsu, apsteidzot Džeimsu (4,4), Kevinu Durentu (4,1) un Janni Adetokunbo (3,8). Trīs miljonu slieksni pārkāpis arī Nikola Jokičs (3,0), bet nedaudz vēl pietrūkst Austrumu konferences aizsargu līderim Demāram Derouzenam.

Būtiskas izmaiņas notikušas aizsargu sarakstos. Rietumos Memfisas "Grizzlies" talants Džā Morents uz trešo vietu nobīdījis Luku Dončiču, bet Austrumu konferencē no otrās uz ceturto pozīciju atkritis Džeimss Hārdens, priekšā palaižot Treju Jangu un Zeku Lavīnu. Losandželosas "Lakers" fani aktivizējušies ne tikai Lebrona Džeimsa sakarā – Rasels Vestbruks Rietumu konferences aizsargu tabulā no devītās pozīcijas pacēlies uz sesto, bet Karmelo Entonijs uzbrucēju konkurencē pakāpties uz septīto vietu.

Pa vienai vietai Rietumu konferences uzbrucēju topā ieguvuši arī Endrjū Viginss, no trijnieka izstumjot Polu Džordžu, un Entonijs Deiviss, tikdams garām Dreimondam Grīnam. Austrumu konferencē savas pozīcijas labāko desmitniekā iekļuvuši Džeilens Brauns un Paskāls Siakams, bet sarakstos vairs nav Tailera Hirro un Nikolas Vučeviča.

Zvaigžņu spēles starta piecinieku balsojumā 50% noteiks fanu domas, bet 25% apmērā teikšana būs spēlētājiem un faniem. Balsojums noslēgsies 22. janvārī.


, 2022-01-13 22:25, pirms 2 gadiem
Es pis, morents
, 2022-01-13 22:54, pirms 2 gadiem
Latviešiem nu točna jāsaņemās, jo ļaut Aytonam vai Gobertam būt augstāk, nav pieņemams. Nesaprotu kā DAL var nobalsot par Pončiku bet otru balsi atdot pat KP nevar
, 2022-01-14 09:37, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Latviešiem nu točna jāsaņemās, jo ļaut Aytonam vai Gobertam būt augstāk, nav pieņemams. Nesaprotu kā DAL var nobalsot par Pončiku bet otru balsi atdot pat KP nevar
par enkuriem neviens nebalso, pienem realitati
, 2022-01-14 09:40, pirms 2 gadiem
Diezgan nožēlojami, ka mūsu spilgtāko sporta pārstāvi pasaulē nevaram iebalsot kaut vai 10niekā, turklāt tam nekāda augstā latiņa nav. Arī lietuviešiem ir divas dd mašīnas NBA. Viņi, čo, ar 3 komats miljoniem iedzīvotāju, kur bbumba ir reliģija, nevar kaut vai par Saboni savākt 250k balsis divu nedēļu laikā? Internets nestrādā? Pilnīga figņa.
, 2022-01-14 18:26, pirms 2 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Diezgan nožēlojami, ka mūsu spilgtāko sporta pārstāvi pasaulē nevaram iebalsot kaut vai 10niekā, turklāt tam nekāda augstā latiņa nav. Arī lietuviešiem ir divas dd mašīnas NBA. Viņi, čo, ar 3 komats miljoniem iedzīvotāju, kur bbumba ir reliģija, nevar kaut vai par Saboni savākt 250k balsis divu nedēļu laikā? Internets nestrādā? Pilnīga figņa.
++
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix

Porziņģa debija Bostonā: ceturtais lielākais uzvaru skaits "Celtics" vēsturē

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" ir vienīgās komandas NBA vēsturē, kuras regulāro sezonu vismaz 10 reizes pabeigušas ar 60 uzvarām. Tagad viena šāda sezona ir arī Kristapa Porziņģa rēķinā.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
19

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.
Bleiks Grifins
Foto: AP/Scanpix
3

Par karjeras beigām paziņo 2009. gada drafta pirmais numurs Grifins

Šodien sociālajos tīklos par basketbolista karjeras beigām paziņoja 35 gadus vecais Bleiks Grifins, kurš 2009. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru un kurš līgā nospēlēja 14 sezonas.