Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuruca komandas biedrs Takers drīzumā pametīs "Rockets"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kuruca komandas biedrs Takers drīzumā pametīs "Rockets"
Lebrons Džeimss un Pīdžejs Takers. Foto: RS/Scanpix

Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris nācis klajā ar paziņojumu, ka Pīdžejs Takers savu karjeru vairs neturpinās Hjūstonā. Takers pirms spēles ar Sarkamento "Kings" paziņoja, ka nevēlas piedalīties mačā. Tāpat "Rockets" rindās cirkšņa savainojumu piedzīvoja Eriks Gordons – pagaidām nav zināms cik ilgi aizsargs nevarēs palīdzēt komandai.

Hjūstonas "Rockets" aizvadītajā naktī piedzīvoja 14. zaudējumu pēc kārtas šosezon, piekāpjoties Sakramento "Kings" (105:125). Pirms spēles tika prognozēts, ka Pīdžejs Takers dosies laukumā, tomēr spēlētājs izlēma komandai nepalīdzēt. "Es biju pārliecināts, ka viņš spēlēs, bet tas nenotika," teica komandas galvenais treneris Sailass. "Es biju vīlies, bet nevienam nav noslēpums, ka komandai šī sezona nav viegla."

Takers bija kopā ar komandu izbraukuma spēlē, veica iesildīšanos, tomēr pirms spēles pateica, ka nevēlas piedalīties mačā. "Viņš izlēma, ka nav gatavs palīdzēt komandai, un mēs piekritām, ka tā ir laba ideja," Sailass turpināja. "Mums jāiet tālāk. Viņš bija īsts profesionālis. Viņš palīdzēja komandai un darīja visu, kas bija viņa spēkos, bet šajā situācijā labāk viņam un komandai būs, ja viņš vairs nebūs šeit."

Pirms savainojuma, kuru Takers guva februārī, viņš bija nospēlējis 267 spēles pēc kārtas. Viņa 32 miljonu dolāru vērtajā līgumā šobrīd rit pēdējais gads. "Rockets" piedāvāja Takeram divu gadu negarantēto līgumu, bet spēlētāja puse vēlējās saņemt divu gadu garantēto līgumu, kura vērtība būtu 24 miljoni dolāru - "Rockets" nepiekrita. Pagaidām nav zināms, kurā komandā Takers turpinās karjeru, bet interese par viņu varētu būt no vairākām titula pretendentēm.

Karjeras laikā Takers spēlējis Izraēlā, Ukrainā, Vācijā, Grieķijā un Itālijā, bet NBA kopš 2012. gada spēlējis Fīniksas "Suns", Toronto "Raptors" un Hjūstonas "Rockets". Karjeras laikā viņš vidēji guvis 7,2 punktus un izcīnījis 5,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-03-12 13:08, pirms 3 gadiem
Tur liekas,ka visi ir pieejami izņemot Vudu

     [+] [-]

, 2021-03-12 14:20, pirms 3 gadiem
Sāk iezīmēties galveniet iztirgotāji:
1) HOU - galvenie: Takers, Oladipo, Hauss (veiksmes gadījumā varētu tikt vaļā no Gordona, bet maz ticams,jo milzīgs līgums).
2) Orlando - Furnieris, Ross, Birč, pat tiek runāts par Vučeviču. (no Gordona kā parasi netiks vaļā).
3) NOP - Bledso, Rediks, daži pat saka, ka jātirgo Ingrems kamēr vēl ir vērtība.
4)SAS: LA, Gejs, Milzs, Derozans
5) Cavs: Love, Drammonds, Prince, Osman, McGee, runā ka liela interese par Nensu.
6) OKC: Horfords, Hill, Muskala

     [+] [-]

, 2021-03-12 14:23, pirms 3 gadiem
Raksts....😂😂😂 Es biju vīlies...es biju pārliecināts, ka viņš spēlēs .....un tad mēs piekritām, ka tā ir laba ideja 🤣🤣🤣