Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Nauda runā: Simonss tomēr varētu atkal nonākt "76ers" rīcībā

Nauda runā: Simonss tomēr varētu atkal nonākt "76ers" rīcībā
Bens Simonss. Foto: AFP/Scanpix

ASV mediji vēsta, ka basketbola aģents Pols Ričs strādā pie tā, lai atrisinātu saspīlējumu starp viņa klientu Benu Simonsu un Filadelfijas "76ers". Pastāv iespēja, ka Simonss tomēr varētu atgriezties Filadelfijas nometnē.

Līdz NBA sezonas sākumam palikusi pusotra nedēļa, bet vēl aizvien divi karstākie jautājumi ir Kairi Ērvinga atteikšanās vakcinēties un Bena Simonsa nākotne Filadelfijas "76ers" organizācijā. Kā šodien vēsta NBA apskatnieki, Simonsa aģents Ričs Pols strādā pie tā, lai atrastu risinājumu saspīlētajai situācijai.

Tā kā Bens Simonss nav ieradies uz Filadelfijas komandas treniņnometni, tad komanda nolēmusi atvilt no spēlētāja algas teju trešdaļu miljona par katru nenospēlēto spēli. 1. oktobrī Filadelfija neizmaksāja spēlētājam paredzēto 8,25 miljonu čeku. Nauda runā un Pols pēc divām Filadelfijas "76ers" pārbaudes spēlēm tomēr mainījis iepriekšējo pozīciju - Simonsam vairs nekad neparādīties "76ers" vienībā. Nu aģents strādājot pie tā, lai basketbolists tomēr pieteiktos uz komandas treniņiem, bet komanda vēl aizvien meklētu maiņas darījumu, kurā atrast Simonsam jaunu mājvietu.

Tīkotāju uz Simonsa iemainīšanu netrūkst, taču Filadelfijas prasītā cena ir pārāk augsta, tādēļ sarunas ir iestrēgušas. Lielākas iespējas maiņas darījumam var parādītes pēc 15. decembra, kad NBA komandas varēs sākt maiņās iesaistīt arī spēlētājus, kas parakstījuši jaunus līgumus šajā vasarā.

Filadelfijas "76ers" regulāro sezonu uzsāks naktī uz 21. oktobri, kad komanda viesosies Ņūorleānā. Pērn Filadelfija kā Austrumu konferences labākā regulārās sezonas komanda negaidīti jau izkrita izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, izgāžoties pret Atlantas "Hawks". Viens no galvenajiem Filadelfijas neveiksmes iemesliem bija ļoti vājā Bena Simonsa spēle play-off turnīrā.


Slēpts komentārs: zaxx
, 2021-10-11 19:41, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Nevar būt nav Nauda runā? KO labu nauda tev saka sportacentrs žurnālist??

Pašiem smieklīgi neliekas likt tik debīlus virsrakstus?
Tiešām darīt nav, kad piepisies par normālu virsrakstu?
, 2021-10-11 19:58, pirms 2 gadiem
Malacis , jāspēlē ir visiem labākajiem
, 2021-10-11 21:04, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Nevar būt nav Nauda runā? KO labu nauda tev saka sportacentrs žurnālist??

Pašiem smieklīgi neliekas likt tik debīlus virsrakstus?
Kad nauda runā, tad nabagi klusē...
, 2021-10-11 21:16, pirms 2 gadiem
Guscis rakstīja: Tiešām darīt nav, kad piepisies par normālu virsrakstu?
Normāls liekas tikai tādiem id.. kā tu...
, 2021-10-11 21:58, pirms 2 gadiem
Normāls teiciens, žargons, šaubos vai sporta žurnālistikā, bet sadzīvē pilnīgi ierastst. Tikai, ja līdz šim biju pareizi sapratis tā pielietojumu, tad tas ir ar domu, ka "bagātie pasūta mūziku", ka tie var atļauties samaksāt un iegūt visu...
Ne šādā aspektā, kā autors to lieto.
, 2021-10-11 23:58, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Normāls liekas tikai tādiem id.. kā tu...
kāpēc uzreiz ar lamuvārdiem? prasīju, kas vainas virsrakstam, tu mani te uzreiz apsaukā, krutaks atradies
, 2021-10-12 08:33, pirms 2 gadiem
Guscis rakstīja: kāpēc uzreiz ar lamuvārdiem? prasīju, kas vainas virsrakstam, tu mani te uzreiz apsaukā, krutaks atradies
Tas tak glupais Zaxxx, prāta nav, skribelē komentus, ko pēc tam izdzēš, karoč bezmugurkaulnieks.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
2

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.