Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Desmit gadus "Clippers" spēlējušais Deandrē Džordans oficiāli pievienojies "Lakers"

Desmit gadus "Clippers" spēlējušais Deandrē Džordans oficiāli pievienojies "Lakers"
Deandrē Džordans. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" oficiāli paziņojusi par līguma parakstīšanu ar 33 gadus veco centru Deandrē Džordanu. Līguma detaļas netika atklātas, taču The Athletic iepriekš lēsa, ka Džordans vienojies uz vienu sezonu par 2,6 miljoniem ASV dolāru.

Pirms nepilnas nedēļas Bruklinas "Nets" aizmainīja Džordanu uz Detroitas "Pistons", pretī saņemot franču uzbrucēju Sekū Dumbujā un amerikāņu centru Džalīlu Okaforu, kuru šonakt atlaida. Jau pēc maiņas gan tika vēstīts, ka Džordans vēlas doties uz "Lakers", un četras dienas pēc maiņas "Pistons" atbrīvojās no Džordana, kuram vēl bija palicis divu gadu līgums par 20 miljoniem dolāru.

Džordans pirms diviem gadiem parakstīja ar Bruklinas "Nets" četru sezonu līgumu par 40 miljoniem dolāru un aizvadītajā sezonā sāka 43 no 57 spēlēm un vidēji 21,9 minūtēs sakrāja 7,5 punktus, 7,5 atlēkušās bumbas, 1,6 rezultatīvas piespēles, 1,5 kļūdas un 1,1 bloķētu metienu. Karjeras pirmos desmit gadus Džordans spēlēja otrā Losandželosas klubā "Clippers", kas viņu 2008. gadā draftēja ar 35. numuru, bet starp "Clippers" un "Nets" 2018./19. g. sezonu pavadīja Dalasas "Mavericks" un Ņujorkas "Knicks", Ņujorkā nokļūstot Kristapa Porziņģa maiņas darījumā.

Džordans 2014. un 2015. gadā kļuva par līgas labāko cīnītāju par atlēkušajām bumbām, 2015. un 2016. gadā iekļuva līgas pirmajā aizsardzības izlasē, 2016. gadā tika iebalsots līgas pirmajā simboliskajā izlasē, bet 2017. gadā piedalījās Zvaigžņu spēlē. Ar ASV izlasi Džordans 2016. gadā kļuva par Riodežaneiro olimpisko čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/lakers/releases...


, 2021-09-10 09:20, pirms 3 gadiem
Kleperiem pi2da!
, 2021-09-10 10:57, pirms 3 gadiem
Nekas daudz jau no Deandrē vairs nav palicis pāri
Bet nu tā staigāšana no viena favorīta pie otra atgādina nedaudz padauzas ko visi laiž pa apli
, 2021-09-10 11:01, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Nekas daudz jau no Deandrē vairs nav palicis pāri
Bet nu tā staigāšana no viena favorīta pie otra atgādina nedaudz padauzas ko visi laiž pa apli
lielako dalu tadi ir,ka princesites,nepatik kautkas,nespej cinities par titulu,uzreiz laizas prom,tas pats KP, ari vel nevienu vien komandu nomainis, Knicks parak vaja, Dallasa ir tikai ka otrais,uttt ,pilnigi auni tie sportisti ir palikusi,vecajos laikos bija citas vertibas
, 2021-09-10 11:08, pirms 3 gadiem
Varēs pievienoties pensionāru klubiņam. Abi ar Gazolu droši varētu arī tagad beigt karjeru, jo laukumā no tādiem nav jēgas. Gan jau varēs visu sezonu sēdēt uz soliņa kā 14.15. spēlētāji -citām komandām tie vismaz ir rukiji. Spēlēt jau drusku dabūs regulārajā, jo savainojumi šai komandai visdrīzāk būs bieža lieta. Piekrītu apskatniekiem, kuri saka, ka DJ izskatās vairāk pēc 36 vai 37 gadīga spēlētāja, jeb novecojis ātrāk nekā citi spēlētāji. Ņemot vērā, ka karjeras virsotne tika sasniegta 2015 gadā, tas liekas diezgan loģiski.
, 2021-09-10 11:33, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: lielako dalu tadi ir,ka princesites,nepatik kautkas,nespej cinities par titulu,uzreiz laizas prom,tas pats KP, ari vel nevienu vien komandu nomainis, Knicks parak vaja, Dallasa ir tikai ka otrais,uttt ,pilnigi auni tie sportisti ir palikusi,vecajos laikos bija citas vertibas
Jā jā, vecie laiki tie labākie vienmēr Vismaz vecajos laikos tādi čīkstuļi kā tu neraudāja komentāros.
, 2021-09-10 11:57, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Jā jā, vecie laiki tie labākie vienmēr Vismaz vecajos laikos tādi čīkstuļi kā tu neraudāja komentāros.
Vecajos laikos komentārus rakstīja uz sienām!
, 2021-09-10 12:03, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Jā jā, vecie laiki tie labākie vienmēr Vismaz vecajos laikos tādi čīkstuļi kā tu neraudāja komentāros.
Šoreiz pirmo reizi japiekrīt Maiklam
Paskaties pats ko Kobe nozīmēja Lakeriem, Karijs war, Novickis Dal, Lillards Por (vismaz pagaidām), Goats Chikāgai.
Kamēr šitās staigules vispār neviens neciena
, 2021-09-10 13:44, pirms 3 gadiem
Divējādi. Var jau visu karjeru būt lojāls, bet tomēr to gredzenu nedabūt. Piemēru ļoti daudz, ņav jau arī čalim 23, tomēr karjera iet uz beigām. Vot ja jaunie gurķi skraidītu no viena favorīta, pie otra, tad tas būtu nepieņemami, bet šis variants....Lai jau veterāni vēl pēdējo reizi pamēģina, savulaik Lakeros Melounam, Ričmondam, Peitonam nesanāca ar visu Kobi un Šaku ierindā.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
18

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.