Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Sāga turpinās: Durents labprāt nonāktu Filadelfijā, lai atkal spēlētu kopā ar Hārdenu

Sāga turpinās: Durents labprāt nonāktu Filadelfijā, lai atkal spēlētu kopā ar Hārdenu
Džeimss Hārdens un Kevins Durents 2021. gada 3. decembrī. Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas ''Nets'' superzvaigznes Kevina Durenta nākotne līgā joprojām ir neskaidra. SNY žurnālists Īens Beglejs min, ka sportists vēlas nonākt Filadelfijas ''76ers'' rindās, lai atkal apvienotos ar Džeimsu Hārdenu.

''Neskatoties uz to, ka Durenta redzes lokā ir Bostona, viņš redz arī Filadelfiju kā iespējamo gala punktu, cik esmu dzirdējis no sev pietuvinātiem avotiem,'' sacīja Beglejs.

Lai gan Filadelfijas klubā spēlē arī Džeimss Hārdens, ar kuru Durentam līdz šim nebija labas attiecības, šķiet, ka abi sportisti ir izlīguši. Hārdens iepriekš tika aizmainīts tieši no ''Nets'' uz ''76ers'', taču pirms neilga laika tika manīts kopā ar Durentu mūziķa Trevisa Skota koncertā.

Lieta gan ir tajā, ka ''76ers'' īsti nav ko piedāvāt pretī maiņas darījuma gadījumā. Bruklinas klubs pēc Durenta aizmainīšanas vēlas turpināt cīņu par titulu. Tas nozīmē, ka ''76ers'' būtu jādod pretī, kas vērtīgs. Tairīss Maksijs tiek uzskatīts par vienīgo derīgo spēlētāju šādā gadījumā, taču ir maz ticams, ka Filadelfija no viņa atteiksies Durenta dēļ.

Pagājušajā nedēļas nogalē Durents tikās ar ''Nets'' īpašnieku Džo Čai. Viņš uzstādīja ultimātu - aizmainīt viņu vai atlaist komandas galveno treneri Stīvu Nešu un ģenerālmenedžeri Šonu Marksu. Kluba īpašnieks gan pauda atbalstu darbiniekiem, tāpēc Durenta nākotne Bruklinā ir apšaubāma.

Durents ir ļoti prasmīgs spēlētājs, taču viņa vērtība krītas viņa rakstura un ambīciju dēļ. Aizvadītajā sezonā viņš devās laukumā 55 pamatturnīra mačos, izceļoties ar vidēji 29.9 punktiem, 7.4 atlēkušajām bumbām, 6.4 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un tik pat bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-kev...


, 2022-08-10 22:52, pirms 2 gadiem
Tas čalis ir reāli saspiedis galvu!🤦‍♂️
, 2022-08-10 23:00, pirms 2 gadiem
basis89 rakstīja: Tas čalis ir reāli saspiedis galvu!🤦‍♂️
varētu vēl Irvingu paņemt līdzi...
būtu vēl viena komanda kura tikru norakstīta...
, 2022-08-10 23:11, pirms 2 gadiem
Gatis rakstīja: varētu vēl Irvingu paņemt līdzi...
būtu vēl viena komanda kura tikru norakstīta...
Nu nu.... Hārdens, Durants, Embīds. Ja tādu komandu var norakstīt, tad nu es nez...
, 2022-08-10 23:17, pirms 2 gadiem
BKN vietā viņu aizmainītu uz komandu, kas dod labāko paku.

Kāpēc jāklausa kaut kādi Duranta teksti? 5 piki un pazūdi.

Nav taču viņam no trade clause!
, 2022-08-11 00:30, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: BKN vietā viņu aizmainītu uz komandu, kas dod labāko paku.

Kāpēc jāklausa kaut kādi Duranta teksti? 5 piki un pazūdi.

Nav taču viņam no trade clause!
Nu Bruklina jau varētu aizmainīt jebkur, bet lieta jau tāda, ka tie klubi, kas ir ārpus Duranta vēlmju saraksta, jau nemaz necenšas viņu iemainīt. kāda jēga, piemēram, kaut kādam sakramento atdot piecus pikus un vēl kaut ko, ja nav pārliecība, ka Durants nepasaka, ka tur nespēlēs un lai maina viņu tālāk. tpc jau arī ir tik grūti aizmainīt.
, 2022-08-11 00:33, pirms 2 gadiem
You gotta be kidding me

Tīri teorētiski Phili jau bez Maksija nav ko dot.
Maxey+Harris+Thybulle+ ļoti zemi piki un vai vispār Phili viņi ir.
Tādu paku var pārsist mierīgi daudz komandu
, 2022-08-11 01:09, pirms 2 gadiem
Carmello rakstīja: Nu Bruklina jau varētu aizmainīt jebkur, bet lieta jau tāda, ka tie klubi, kas ir ārpus Duranta vēlmju saraksta, jau nemaz necenšas viņu iemainīt. kāda jēga, piemēram, kaut kādam sakramento atdot piecus pikus un vēl kaut ko, ja nav pārliecība, ka Durants nepasaka, ka tur nespēlēs un lai maina viņu tālāk. tpc jau arī ir tik grūti aizmainīt.
Vēl jau arī visi tagad slēdz līgumus par player option. Atdod 5 pikus un čalis nenak uz treniņiem + pēc sezonas nepagarina līgumu. (neesmu gan pētijis jaunāko Duranta līgumu)
, 2022-08-11 07:04, pirms 2 gadiem
Tad priekš kam raksti, ja nezini kāds līgums? Nav nekādi Player options. Ir 4 gadu līgums. Džīzas!!!!
, 2022-08-11 07:48, pirms 2 gadiem
To mēslu bez žēlastības vajag aizsūtīt uz kaut kādu Detroitu vai Orlando.
, 2022-08-11 08:41, pirms 2 gadiem
Ko jūs te muldat āksti, pilna komentāru sadaļa ar muļķībam un pašiem nav sajēgas par ko runā.. takā lauķu pāķi.
, 2022-08-11 08:48, pirms 2 gadiem
Bruklinas Nets drīm tīm izira pa vīlēm
, 2022-08-11 08:48, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Ko jūs te muldat āksti, pilna komentāru sadaļa ar muļķībam un pašiem nav sajēgas par ko runā.. takā lauķu pāķi.
Hei, sieva neiedeva?

A tev ir sajēga par ko runāji pats? Bija kaut kāda doma tam komentāram?
, 2022-08-11 08:53, pirms 2 gadiem
https://bleacherreport.com/articles...



KD pret abām BOS zvaigznēm...
, 2022-08-11 08:57, pirms 2 gadiem
Es domāju ka tam Kevinam nav tur daudz ko ākstīties. Vienkārši, uzsākoties jaunajai NBA sezonai, jāierodas sev vēlamajā komandā un jāsāk spēlēt sākumsastāvā.
, 2022-08-11 09:40, pirms 2 gadiem
Durents ir vispār kādā komē ilgāk par pāris sezonām nospēlējis? Ilgtermiņā jau tāpat uz viņu nevar paļauties, līdz ar to pieļauju, ka daudzu klubu īpašnieki primāri skatās, kā ilgtermiņā var attīstīt savu komi, līdz ar to Durants ir tikai optional, ja nu gadījumā izdevīgs darījums, kurš maz ticams, ka būs
, 2022-08-11 09:47, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Nu nu.... Hārdens, Durants, Embīds. Ja tādu komandu var norakstīt, tad nu es nez...
Tu jau nesaprati kas tiek domāts - atnāks Durants un atkal aiztīsies. Nets atdeva visu, lai dabūtu 3 čaļus no kuriem 1 ir prom, divi grib prom, visi drafti un jaunie talantīgie atdoti un līdz ar šo pasākumu ir pārvarēta tikai viena play off kārta. Aizies uz Phily, atkal izrādīsies, ka Embīds nav jauks puisis, gribēs prom un atkal sērkociņu kastīti par viņu dabūs, bet pretī jādod droši vien Haris un Maksijs vai kaut kas tāds...
, 2022-08-11 10:10, pirms 2 gadiem
Manuprāt, Bruklinai vajadzētu paņemt Knicks piemēru ar Mārberiju, kur čalis nosēdēja uz beņķa pāris gadus! KD grib pārāk daudz!
, 2022-08-11 14:25, pirms 2 gadiem
Manuprāt jums vajadzētu aizvērties visiem...
Durants šo, Durants to, tad vēl Irvingu piemin, vai jums nav po.. puse no jums pat nevienu NBA maču nav redzējuši tikai hailaitus skatās un spriež kā būtu super experti.. Sviests kaut kāds palasu, un domāju tādi i.. bļin.
, 2022-08-11 14:51, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Manuprāt jums vajadzētu aizvērties visiem...
Durants šo, Durants to, tad vēl Irvingu piemin, vai jums nav po.. puse no jums pat nevienu NBA maču nav redzējuši tikai hailaitus skatās un spriež kā būtu super experti.. Sviests kaut kāds palasu, un domāju tādi i.. bļin.
Hei, sieva atkal neiedeva?

A tev ir sajēga par ko runāji pats? Bija kaut kāda doma šim komentāram?
, 2022-08-11 15:25, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Manuprāt jums vajadzētu aizvērties visiem...
Durants šo, Durants to, tad vēl Irvingu piemin, vai jums nav po.. puse no jums pat nevienu NBA maču nav redzējuši tikai hailaitus skatās un spriež kā būtu super experti.. Sviests kaut kāds palasu, un domāju tādi i.. bļin.
Nebūtu kas skatās, viņš nemaz tādu naudu nesaņemtu.
Man ir apnikusi tā basketbolistu čīkstēšana, ka šeit nav labi, tur nav labi.
Tad rodās jautājums - kapēc Durants parakstija tik garu līgumu? Varēja taču uz 1 max 2 gadiem parakstīt.
Ir jābūt kaut kādai robežai, bet pēdējos gados no spēlētājiem seko tikai visatļautība, wnk pasaka ka nespēlēs un vsjo (Lenards, Simmons utt).
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.