Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Atlantas "Hawks" "play-off" nāksies iztikt bez viena no vadošajiem spēlētājiem

Atlantas "Hawks" "play-off" nāksies iztikt bez viena no vadošajiem spēlētājiem
Deandrē Hanters. Foto: Seth Wenig/USA Today Sports/Scanpix

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Atlantas "Hawks" izslēgšanas spēļu atlikušajā daļā nevarēs palīdzēt viens no komandas vadošajiem spēlētājiem Deandrē Hanters, kurš guvis ceļgala sāna meniska plīsumu.

Savainojuma izārstēšanai Hanteram būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Jāatzīmē, ka labās kājas ceļgala meniska operācija 23 gadus vecajam basketbolistam šosezon jau tika veikta. Šosezon NBA pamatturnīrā viņš spēli "Hawks" komandas pamatpieciniekā iesāka 19 no 23 dueļiem, bet izslēgšanas spēlēs viņš bija pirmajā pieciniekā visos piecos mačos, kuros viņš piedalījās.

Hanters sāpes labajā ceļgalā atkal sācis sajust "play-off" otrās kārtas pirmajā spēlē (128:124) pret Filadelfijas "76ers". Operāciju paredzēts veikt tuvāko dienu laikā Losandželosā.

2019. gadā Hanteru ar kopējo ceturto numuru draftēja Losandželosas “Lakers”, uzreiz aizmainot viņu uz Atlantas komandu. Hanteram otrā sezona NBA izvērtusies sekmīgāka par pirmo, regulārā čempionāta 23 spēlēs amerikānim laukumā pavadītajās vidēji 29,5 minūtēs atzīmējoties caurmērā ar 15 punktiem un 4,8 atlēkušajām bumbām.

"Hawks" sasniegusi Austrumu konferences pusfinālu, sērijā pret "76ers" rezultātam esot 1-1. Pirmajā kārtā "Hawks" ar 4-1 sakāva Ņujorkas "Knicks", kļūstot par gados jaunāko komandu, kas šosezon pārvarējusi izslēgšanas spēļu kārtu.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/06/0...


, 2021-06-10 12:13, pirms 3 gadiem
Tas pats kas KP pagājušogad. Ļoti slikti! Viņš ir ļoti labs un svarīgs spēlētājs. Besī šitie tizlie savainojumi.
, 2021-06-10 12:52, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Tas pats kas KP pagājušogad. Ļoti slikti! Viņš ir ļoti labs un svarīgs spēlētājs. Besī šitie tizlie savainojumi.
Kristapam faktiski nokavēja ar operāciju un visu šo sezonu izjuta sekas. Cerēsim, ka Hanteram vis būs labi. Un lai Atlanta pieveic 76 !
, 2021-06-10 12:56, pirms 3 gadiem
Nu tur tajā draftā bija nedaudz savādāk. Izvēle jau piederēja Pels, bet Hawks gribēja pacelties augstāk draftā un samainīja 2 citas izvēles (Wakers+Heys) pret Hanteru. Es teiktu tā - Hawks uzvarēja maiņā. Jo Hanters ir ļooti labs spēlētājs jau tagad.Turpretī Alkers un Heys spēlē rezervistu minūtes jaunā komandā.
, 2021-06-10 13:02, pirms 3 gadiem
Pels dabūja 4.piku no LAL Deivisa maiņā un izniekoja. Hawks vēl izvēlējās Redišu, kurš arī patreiz neattaisno cerības. Nebija viņiem tomēr jēga 3 nosacīti vēliem loterijas pikiem. Un maiņa lieliski attaisnojās.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.