Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA starpsezona tuvojas: Bruklinas un Jūtas dilemmas, ''Pelicans'' jālemj par Zaionu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA starpsezona tuvojas: Bruklinas un Jūtas dilemmas, ''Pelicans'' jālemj par Zaionu
Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona straujiem soļiem tuvojas tās noslēgumam, pēc kā sāksies starpsezona. No cīņas par titulu izstājušās komandas jau šobrīd var sākt domāt, kurā virzienā doties vasarā, lai nākamajā sezonā tās atgrieztos cīņā par titulu. Bruklinas ''Nets'' un Jūtas ''Jazz'' gaidāma saspringta vasara, kamēr Ņūorleānas ''Pelicans'' jālemj, vai piešķirt Zaionam Viljamsonam maksimālo līgumu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles šobrīd rit pilnā sparā, taču dažas vienības jau devušās brīvdienās. Pirmajā kārtā izstājās tādas komandas kā Bruklinas ''Nets'', Toronto ''Raptors'', Atlantas ''Hawks'', Čikāgas ''Bulls'', Ņūorleānas ''Pelicans'', Denveras ''Nuggets'', Jūtas ''Jazz'' un Minesotas ''Timberwolves''. Vairākām no komandām priekšā gaidāmas svarīgas vasaras, portālam ''Sportacentrs.com'' akcentējot trīs no tām.

Bruklinas ''Nets'' jādomā par aizsardzības stiprināšanu

Bruklinas "Nets" jau otro sezonu pēc kārtas ar tās zvaigznēm Kevinu Durentu un Kairiju Ērvingu nav īstenojušas gaidas – tituls nav izcīnīts. Abas sezonas galvenā trenera amatā strādājis Stīvs Nešs, kuru var vainot par rezultāta nesasniegšanu, tomēr viņa darbs pēdējo divu sezonu laikā nav bijis no vieglākajiem. Izveidotajā sastāvā ne visiem spēlētājiem bijis viegli nolikt malā savu ego un spēlēt komandas interesēs.

Īpaši šajā sezonā tas nav bijis vienkārši. Gada sākumā, nevēloties vakcinēties pret Covid-19, no sastāva izkrita Kairijs Ērvings. Sezonas vidū Covid-19 saslimšanas dēļ spēlētājs sāka piedalīties izbraukuma mačos, bet vēlāk, kad talantīgajam spēlētājam deva zaļo gaismu piedalīties arī Ņujorkā notiekošajos mačos – mājas spēlēs. Neveiksmīga izrādījās 2020./2021. gada sezonā veiktā Džeimsa Hārdena maiņa, kurš otrajā sezonā kļuva nelaimīgs arī Bruklinā. ESPN vēsta, ka situācija ap Hārdenu esot bijusi tik saspīlēta, ka vienības iekšienē neesot bijusi pārliecība, vai viņš spēlēs tās rindās pēc maiņu darījumu laika.

Tas lika īstenot darījumu, kā rezultātā Bens Simonss, Sets Karijs un Andrē Dramonds pret Džeimsu Hārdenu ceļoja uz Bruklinu. Beigās Simonss, kuram tika prognozēta debija "Nets" sastāvā, šajā sezonā nemaz neuzspēlēja, saņemot apkārtējo kritiku par viltus solījumiem. Austrālijas spēlētājam jau veikta muguras operācija, bet Džeimss Hārdens ar Filadelfiju joprojām cīnās par NBA titulu.

Vai jau otrā neveiksmīgā sezona liecina, ka Bruklinai jāmaina kurss? Vai tieši otrādi – jāatrod pozīcijas, kuras jāuzlabo, vasarā pastiprinoties ar meistarīgiem lomas basketbolistiem? Visticamāk, jādodas sastāva stiprināšanas virzienā. Pie tam, izteikti svarīgi būs, kā no savainojumiem atgriezīsies Bens Simonss un Džo Heriss, kurš sezonas otrajā pusē nespēlēja veiktās potītes operācijas dēļ. Abi padarītu labāku Bruklinas aizsardzību, kuras efektivitāte bijusi viena no sliktākajām pēdējo divu sezonu laikā.

Sastāvā gan varētu būt nopietnākas izmaiņas, jo astoņi basketbolisti potenciāli var kļūt par brīvajiem aģentiem. Tie ir – Andrē Dramonds, Brūss Brauns, Niks Klekstons, Lamarkuss Oldridžs, Bleiks Grifins un Deivids Dūks, kamēr spēlētāju izvēles uz nākamo sezonu ir Kairijam Ērvingam un Petijam Milzam. Ērvings jau apliecinājis, ka vēlas turpināt spēlēt Bruklinā, un gadījumā, ja viņš lems palikt, tad spēlētāja nākamās sezonas algas čeks būs gandrīz 37 miljoni ASV dolāri.

"Godīgi sakot, vēlos šeit būt ilgtermiņā. Man patika šis gads. Man šeit patīk. Zinu, ka vasarā notiks atsevišķas pārrunas, taču nav nekādas iespējas, ka atstāšu savu draugu septīto numuru (ar to domājot Kevinu Durentu),’’ par palikšanu Bruklinā izteicās Ērvings. Durentam, kuru tieši Ērvings piesaistīja spēlēšanai Bruklinā, ar komandu ir vēl līgums līdz 2025./2026. gada sezonai.

Bez vesela Bena Simonsa un Džo Herisa, komandai nepieciešams uz aizsardzību tendēts sastāvs un labs centra spēlētājs, kurš prot nosargāt grozu. Lai veiktu uzlabojumus sastāvā, tā var izmantot tādus resursus kā Filadelfijas "76ers" pirmās kārtas izvēli, 6.3 miljonus ASV dolārus, kurus var iekļaut maiņas darījumā, kā arī vairākus tā saucamos trade exceptions. Sagaidāms, ka šī gada draftā Bruklinai būs 23. izvēle un kā viens no kandidātiem uz draftēšanu tiek minēts Vokers Kesslers, kurš pārstāv Oburnas universitāti.

Jūtas ''Jazz'': vai tiks izjaukta Mičela un Gobēra savienība?

Visticamāk, pārmaiņu priekšā ir Jūtas "Jazz", kura Rietumu konferences pirmajā kārtā ar 2-4 zaudēja Dāvja Bertāna Dalasas "Mavericks". Pēc zaudējuma iepriekšējās sezonas Rietumu konferences otrajā kārtā pret Losandželosas "Clippers" vienības iekšienē valdīja uzskats, ka šajā sezonā tās pašas kļūdas vēlreiz atkārtotas netiks. Rezultātā Jūta šo sezonu sagaidīja praktiski ar nemainīgu sastāvu. Kluba vadība kļūdījās, un tagad to sagaida vairākas izšķiršanās – ko darīt ar galveno treneri Kvinu Snaidersu? Kuru no zvaigznēm – Gobēru vai Mičelu aizmainīt vai tomēr neaizmainīt?

Iepriekšējā sezonā "Jazz" bija viena no Rietumu konferences līderēm, bet tā zaudēja konferences pusfinālā pret "Clippers", kas spēlēja bez traumētā Kavai Lenarda. Tā vietā, lai veiktu kādas nopietnākas sastāva izmaiņas, tā lēma to atstāt nemainīgu, bet pievienot divus pieredzējušus spēlētājus kā Rudiju Geju un Hasanu Vaitsaidu. Sezona neizdevās iepriekšējās scenārijā. Visvairāk klubu pievīla spēle aizsardzībā, kurā kliboja Donovans Mičels. Īpaši slikti tā spēlēja aizsardzībā aiz tālmetienu līnijas, bet Mičels spēļu galotnēs nespēja atrast precizitāti uzbrukumā. Pamanāms bija arī saspēles trūkums starp Mičelu un Gobēru, kas lika spekulēt par abu spēlētāju savstarpējām attiecībām.

Desmit spēlētājiem – Rudijam Gobēram, Donovanam Mičelam, Maikam Konlijam, Bojanam Bogdanovičam, Džordanam Klārksonam, Roisam O’Nīlam, Rudijam Gejam, Nikeilam Aleksandram-Vokeram, Udokam Azubukī un Džaredam Batleram, ir līgumi arī uz nākamo sezonu . Negarantēts līgums ir Ernangomezam, bet par brīvajiem aģentiem var kļūt Ēriks Paskāls un Hasans Vaitsaids. Ja "Jazz" domā par nopietna sastāva pārbūvi, tad tai nāksies kārtīgi pastrādāt maiņu darījumu tirgū. Bez Gobēra un Mičela tā vēl var apsvērt aizmainīt tādu spēlētāju līgumus kā Maika Konlija, Džordana Klārksona, Roisa O’Nīla, Rudija Geja un Bojana Bogdanoviča.

Visticamāk, tieši šo spēlētāju līgumus Jūta arī varētu izvērtēt aizmainīt, jo veikt darījumus ar maksimālo līgumu spēlētājiem kā Gobēru un Mičelu nebūs vienkārši. Abiem ir līgumsaistības līdz pat 2025. gadam, Gobēram nākamajā sezonā pelnot 38 miljonus, bet Mičelam 30 miljonus dolāru. Mičels otro reizi regulārajā sezonā meta vidēji virs 25 punktiem (25.9), tādējādi kļūstot par ceturto Jūtas spēlētāju, kurš to paveicis. Tikmēr Gobērs cementē aizsardzību – ar viņu laukumā "Jazz" ir labākā aizsardzības efektivitāte, bet bez viņa tikai 21. labākā. Sērijās pret "Clippers" un "Mavericks" bija pamanāms, ka Gobēram ir grūtības spēlēt aizsardzībā, ja pretinieks uzsvaru liek uz spēlēšanu ar mazā auguma spēlētājiem.

Ja "Jazz" neizjauks abu duetu, tad tai nepieciešams papildināties ar labu uzbrūkušo spēlētāju, kā arī rezerves saspēlēs vadītāju un centru, kuri varētu kvalitatīvi atpūtināt tā Mičelu, tā Gobēru. Šī gada draftā Jūta jaunos spēlētājus neizvēlēsies, jo iepriekš maiņu darījumos savas izvēles ir aizmainījusi.

Ko ''Pelicans'' darīs ar Viljamsonu?

Ar pozitīvām emocijām starpsezonu var sagaidīt Ņūorleānas "Pelicans", kas prata ielēkt pēdējā vilcienā, caur "play-in" iekļūt izslēgšanas spēlēs un pirmajā kārtā pakutināt nervus Fīniksas "Suns". Maiņu darījumu laikā tai izdevās pastiprināt rindas arī vienu no Portlendas līderiem Sīdžeju Makolumu, kurš pienesumu deva jau no pirmajām dienām. Sastāvu arī turpmāk tā var pastiprināt caur drafta izvēlēm, bet vienīgā neskaidrība ir ap Zaionu Viljamsonu, kurš šajā sezonā savainojuma dēļ laukumā nedevās. Trīs sezonu laikā 2019. gada drafta pirmais numurs aizvadījis tikai 85 spēles, no kurām visvairāk (61) 2020./2021. gadā. Viljamsona prombūtnē zem groza jau sevi lieliski pierādījis lietuvietis Jons Valančūns (17.8 punkti, 11.4 bumbas zem groziem) , kuru Ņūorleāna iemainīja maiņu darījumā no Memfisas "Grizzlies".

"Pelicans" rindās 13 basketbolistiem ir līgumi uz nākamo sezonu. Visnaudīgākais ir Sīdžeja Makoluma kontrakts, spēlētājam nākamajā sezonā tiekot pie 33 miljoniem ASV dolāru. Nedaudz virs 31 miljona pelnīs Brendons Ingrems, bet 14 miljonus Jons Valančūns. Par brīvajiem aģentiem var kļūt tādi basketbolisti kā Tonijs Snels, Gerijs Klārks un Džareds Hārpers. Tajā pašā laikā vienībai ir iespēja arī pastiprināties, jo tai pieder šī gada Losandželosas "Lakers" pirmās kārtas izvēle. Šobrīd tai ir astotais numurs, ar 26.3 % iespējamību pacelties uz vienu no pirmajām četrām izvēlēm.

Pēc Alvina Džentrija un Stena van Gandija valdīšanas Ņūorleānā, šķietami ģenerālmenedžerim Deividam Grifinam ir beidzot izdevies atrast īsto treneri Vilija Grīna personā. Sezonu tā sāka ar bilanci 3-16, bet vēlāk tieši trenera faktors palīdzēja "Pelicans" nesaplīst pa vīlēm, bet turpināt cīņu par vakantajām izslēgšanas spēļu vietām. "Centāmies palikt kopā. Vilijs katru dienu nāca ar pozitīvām ziņām," trenera faktoru novērtēja Ingrems.

Viens nozīmīgs lēmums "Pelicans" šajā vasarā ir, un tas saistīts ar Zaiona Viljamsona nākotni. "Pelicans" šovasar var piedāvāt Viljamsonam piecu gadu līgumu par 181 miljonu ASV dolāru, taču viņa veselības problēmas ir lielākais šķērslis, lai Ņūorlēana lemtu par labu šādam solim. Kad spēlētājs atrodas laukumā, viņš ir viens no līgas labākajiem, taču līdz šim sportistam trūkusi izpratne par savu ķermeni un veselīga dzīvesveida ieturēšanu.

Pirmo divu sezonu laikā Viljamsons vidēji spēlē guvis 25.7 punktus, metienus realizējot ar 60.4 % precizitāti, taču modernajā ērā viņš kļuvis par trešo draftēto spēlētāju ar pirmo numuru aiz Grega Odena un Deivida Robinsona, kurš pirmo trīs sezonu laikā nav aizvadījis vismaz 100 spēles. Odens no savainojumiem tā arī neatguvās, kamēr Robinsons nespēlēja, jo dienēja flotē. Vēlāk basketbolists ar ''Spurs'' divas reizes kļuva par NBA čempionu.

Viens piemērs NBA vidē, kurā organizācija, par spīti bažām par savainojumiem, ar spēlētāju noslēgusi maksimālo līgumu, pastāv. Tā notika starp ‘’76ers’’ un tās pašreizējo līderi Žoelu Embīdu. 2017. gada oktobrī puses parakstīja piecu gadu vienošanos par 148 miljoniem dolāru, taču pirms tam Embīds izlaida divas sezonas traumu dēļ. Līgumā tika iestrādātas normas, kas ļāva "76ers" lauzt līgumu un izvairīties no ilgtermiņa finansiālām saistībām gadījumā, ja Embīds turpinās iedzīvoties nopietnos savainojumos. Interesanti, ka Viljamsonu pārstāv tieši tā pati aģentūra, kura Embīdu.

Gadījumā, ja puses nevienosies, tad Viljamsons pēc 2022./2023. gada sezonas kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. Ja viņš nākamajā sezonā piedalīsies vismaz 41 spēlē, tad citas komandas viņam varēs piedāvāt kvalifikācijas piedāvājumu 17.6 miljonu dolāru vērtībā sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/insider/in...
https://www.espn.co.uk/nba/insider/...
https://www.espn.co.uk/nba/insider/...

  +4 [+] [-]

, 2022-05-10 11:37, pirms 2 gadiem
Autor, Robinsons pēc NBA drafta 2 gadus dienēja flotē un tāpēc nespēlēja!

  +2 [+] [-]

, 2022-05-10 13:58, pirms 2 gadiem
Bruklinai ar KD, Irvingu, Simonsu un Harris ir kaut kādi 120M jau algās. Bruklinai nepietiks tikai salasīt labus lomu spēlētājus, ja viņi kaut ko grib sasniegt, tad ir jātiek vaļā no Simonsa, vai vismaz Haris.
Nezinu, kā ar algām plīdz spēlētāju visādi "rights", bet šaubos, ka Bruklinā kādam tur kaut kas ir ārpus algu griestiem.
Gudrākais būtu Bruklinai tik vaļā no abiem, gan Kairija, gan Simonsa, apsolūti nevēlemas personas ģērbtuvē.

Palikāniem jātiek vaļā no Viliamsona. Marketinga trumpi paņēma, nosmēla, viss, tam augumam NBA slodzēs nav nākotnes, jo ātrāk tiks vaļā, jo labāk.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-10 15:13, pirms 2 gadiem
Nets, ar esošo sastāvu, + prātīgi padarbojoties starpsezonā, teorētiski, var par kaut ko pacīnīties(būsim godīgi - savā ideālajā/optimālajā sastāvā Nets vēl nav nospēlējuši nevienu maču). Protams, tam vēl ir priekšnoteikums, ka komandā nav toksiskas atmosfēras, ka visi iet uz vienotu mērķi, ka nesākas lielo EGO šaudīšanās utt. Uz papīra un pēc talanta, komandai ir resurss, kā būs dzīvē - skatīsimies.
Jazz savus max griestus pagājušajā sezonā sasniedza un tagad, ja nekas kardināli nemainīsies, ar katru sezonu būs švakāk un švakāk - komandai nepieciešama ļoti nopietna rekonstrukcija. Gobērs vai Mičels - grūti spriest - viens - neciešams nīdētājs, kurš visiem komandā besī ārā, taču labi sargā savu grozu, otrs - briesmīgs individuālists, met zema IQ metienus, taču ir fanu un komandas biedru cienīts. Te būs GM jāpalauza galva, taču man šķiet, ka Gobēru vajadzētu mēģināt iemainīt. Atstāt abus - tas nav risinājums - nekas tur nesanāks, lai ko arī apkārt nesalasītu.
Pels - noteikti riskēs un parakstīs Zaionu uz max, jo, pretējā gadījumā, neviens to nesapratīs. Jā, traumatisks, taču ilgi gaidītā zvaigzne aiz Lebrona, par kuru stāsti un leģendas tika burtas, kad vēl puika videnā zipāja. Cita lieta, ka viņa ķermenis nav paredzēts tam, kas ar viņu notiek NBA laukumos. Labākais, ko Pels var izdarīt - parakstīt līgumu, kurā iekļautas daudzas atrunas par nospēlētajām spēlēm, traumām, lieko svaru, disciplīnu utt. Tā, vismaz, pasargātu sevi no naudas izmešanas vējā un cap space aizņemšanas uz 5 gadiem.

     [+] [-]

, 2022-05-10 16:05, pirms 2 gadiem
Nets jau pamatos visu sačakarēja, pa velti atdodod vienu no labākajiem centriem līgā, kuru mierīgi varēja paturēt un/vai aizmainot kaut vai Harisu kaut kur. Runa ir pa Alenu. Tāds aizsardzības kaplis šai komandai būtu devis daudz šajos play-offos un apkārt tādi līgā nemētājās, tikai pa 20/milj. sez.
Dabūt tagad tādu vietā ir gandrīz nereāli. Gobērs tad jā, tikai divreiz dārgāks un vecāks un mazkustīgāks.
Otra kļūda bija parakstīt tādu bezsmadzeņu spēlētāju, kā Ērvings, kurš nekad mūžā nav pierādījis, ka ir noderīgs spēlētājs nopietnā cīņā. Pirms un pēc Lebrona ir bijis vienkārši pilnīga niecība/neuzvarošs problēmspēlētājs/ vēzis komandā.
Kā tagad tās visas GM kļūdas salabot, man nav ne jausmas.

  +2 [+] [-]

, 2022-05-10 16:12, pirms 2 gadiem
No Gobēra protams ir jātiek vaļā kamēr ir vērtība. Tur pat vairāk nav ko piebilst -šovasar ir jāizvēlās labākais piedāvājums un prom. Turēt Francijas izlases otro centru bez metiena ir bezjēdzīga naudas izmešana.
Zaionam līgums vēl protams nav jādod, jāskatās kāds būs nākamsezon. Pie iespaidīga maiņas piedāvājuma jāmaina prom. Pārak riskanti turēt tādu aktīvu, kurš var izrādīties beigās pilnīgi nevērtīgs.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-10 16:16, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Nets, ar esošo sastāvu, + prātīgi padarbojoties starpsezonā, teorētiski, var par kaut ko pacīnīties(būsim godīgi - savā ideālajā/optimālajā sastāvā Nets vēl nav nospēlējuši nevienu maču). Protams, tam vēl ir priekšnoteikums, ka komandā nav toksiskas atmosfēras, ka visi iet uz vienotu mērķi, ka nesākas lielo EGO šaudīšanās utt. Uz papīra un pēc talanta, komandai ir resurss, kā būs dzīvē - skatīsimies.
Jazz savus max griestus pagājušajā sezonā sasniedza un tagad, ja nekas kardināli nemainīsies, ar katru sezonu būs švakāk un švakāk - komandai nepieciešama ļoti nopietna rekonstrukcija. Gobērs vai Mičels - grūti spriest - viens - neciešams nīdētājs, kurš visiem komandā besī ārā, taču labi sargā savu grozu, otrs - briesmīgs individuālists, met zema IQ metienus, taču ir fanu un komandas biedru cienīts. Te būs GM jāpalauza galva, taču man šķiet, ka Gobēru vajadzētu mēģināt iemainīt. Atstāt abus - tas nav risinājums - nekas tur nesanāks, lai ko arī apkārt nesalasītu.
Pels - noteikti riskēs un parakstīs Zaionu uz max, jo, pretējā gadījumā, neviens to nesapratīs. Jā, traumatisks, taču ilgi gaidītā zvaigzne aiz Lebrona, par kuru stāsti un leģendas tika burtas, kad vēl puika videnā zipāja. Cita lieta, ka viņa ķermenis nav paredzēts tam, kas ar viņu notiek NBA laukumos. Labākais, ko Pels var izdarīt - parakstīt līgumu, kurā iekļautas daudzas atrunas par nospēlētajām spēlēm, traumām, lieko svaru, disciplīnu utt. Tā, vismaz, pasargātu sevi no naudas izmešanas vējā un cap space aizņemšanas uz 5 gadiem.
Jazz viennozīmīgi jātiek vaļā no Gobera. Tāda spēlētāja patiesā, ne statistiskā lietderība mūsdienu NBA ir maza. Un arī tā soda laukuma aizpildīšana ir baigi nosacīta, tas pats stāsts, kas Heat ar Vaitsaidu bija. Itkā ieguvums, bet patiesībā zaudējums, jo nav metiens, nav daudzpusība, nav vēlme pielāgoties... Mičelam jāturpina spēlēt, jāturpina blakām turēt pieredzējušu 2. saspēles vadītāju, kurš var labi aizstāt un labi paskolot, vajadzības gadījumā spēlēt kopā un mazliet izņemt Mičelam bumbu no rokām. Visu mūžu Mičels nelidos, sāks lēnām veidot gudru spēli, izvēlēties labākus lēmumums (cerams).

     [+] [-]

, 2022-05-10 16:22, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: No Gobēra protams ir jātiek vaļā kamēr ir vērtība. Tur pat vairāk nav ko piebilst -šovasar ir jāizvēlās labākais piedāvājums un prom. Turēt Francijas izlases otro centru bez metiena ir bezjēdzīga naudas izmešana.
Zaionam līgums vēl protams nav jādod, jāskatās kāds būs nākamsezon. Pie iespaidīga maiņas piedāvājuma jāmaina prom. Pārak riskanti turēt tādu aktīvu, kurš var izrādīties beigās pilnīgi nevērtīgs.
Tur jau ir jāpiekrīt Emilio, ka Ziona neparakstīšanu nesapratīs.
Bet GM domai ir jābūt, ka viņš ir maiņas materiāls. Sezona ir, pirms jāizsaka piedāvājums, ja veiksmīgi samenedžē minūtes un izmanto pareizi, lielas statistikas savākšanai, līdz jaunamgadam varbūt kādai komandai vajag. Bet ir jārada iespaids, ka puisis ir spējīgs nospēlēt vismaz 5 gadus.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-10 16:40, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nets jau pamatos visu sačakarēja, pa velti atdodod vienu no labākajiem centriem līgā, kuru mierīgi varēja paturēt un/vai aizmainot kaut vai Harisu kaut kur. Runa ir pa Alenu. Tāds aizsardzības kaplis šai komandai būtu devis daudz šajos play-offos un apkārt tādi līgā nemētājās, tikai pa 20/milj. sez.
Dabūt tagad tādu vietā ir gandrīz nereāli. Gobērs tad jā, tikai divreiz dārgāks un vecāks un mazkustīgāks.
Otra kļūda bija parakstīt tādu bezsmadzeņu spēlētāju, kā Ērvings, kurš nekad mūžā nav pierādījis, ka ir noderīgs spēlētājs nopietnā cīņā. Pirms un pēc Lebrona ir bijis vienkārši pilnīga niecība/neuzvarošs problēmspēlētājs/ vēzis komandā.
Kā tagad tās visas GM kļūdas salabot, man nav ne jausmas.
Lai kāds mākoņu stumdītājs nebūtu Kairijs, par otro punktu Tev nepiekritīšu. Bez viņa KD nebūtu nācis uz Bruklinu, ar to arī viss izteikts - punkts.

     [+] [-]

, 2022-05-10 17:44, pirms 2 gadiem
Man jau vispār iepriekšējā Nets komanda patika daudz labāk. Viņi mierīgi tika 1.k playoffos tajā pēdējā gadā. Potenciāls bija liels, varēja vēl ar dažām maiņām un draftējot jau šogad tikt tālāk par Durenta blici. Tagad ar visiem saviem superstāriem izlido apkaunojoši ārā. Kairijs ir vēzis komandā un Simons nez vai vispār vēl spēlēs. Tātad Nets ir attapušies ar savu vienu vecu superstāru Durentu bez potenciāla jebkāda šai komandai.

     [+] [-]

, 2022-05-10 18:30, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Man jau vispār iepriekšējā Nets komanda patika daudz labāk. Viņi mierīgi tika 1.k playoffos tajā pēdējā gadā. Potenciāls bija liels, varēja vēl ar dažām maiņām un draftējot jau šogad tikt tālāk par Durenta blici. Tagad ar visiem saviem superstāriem izlido apkaunojoši ārā. Kairijs ir vēzis komandā un Simons nez vai vispār vēl spēlēs. Tātad Nets ir attapušies ar savu vienu vecu superstāru Durentu bez potenciāla jebkāda šai komandai.
Pirms Hārdena maiņas viņi arī neizskatījas slikti.

     [+] [-]

, 2022-05-10 19:40, pirms 2 gadiem
Tas Gobēra līgums ir tik slikts, ka nekur viņu neaizšipos.

     [+] [-]

, 2022-05-11 00:13, pirms 2 gadiem
Neredzu par ko vispār Wilijamsons būtu pelnījis max līgumu. Lai piedāvā kādu vidēja līmeņa līgumu, ja nepiekrīt tad lai meklē sev jaunas mājas.

     [+] [-]

, 2022-05-11 02:33, pirms 2 gadiem
AK-95 rakstīja: Neredzu par ko vispār Wilijamsons būtu pelnījis max līgumu. Lai piedāvā kādu vidēja līmeņa līgumu, ja nepiekrīt tad lai meklē sev jaunas mājas.
Vidēja līmeņa līgumu viņš var dabūt jebkurā citā komandā. Uz pelikāniem max līmeņa spēlētāji nekad nestāvēs rindā, tāpēc jāmaksā par to pašu, kas ir.

     [+] [-]

, 2022-05-11 02:45, pirms 2 gadiem
Kāds tiešām domā, ka Zaions ir max? Odens nr2, vēl tālāk patinot Bowie nr2, tas vismaz kko paspēlēja, bet ja NO viņam iedos vispār līgumu es to nesapratīšu.

Nets gadījumā piekrītu, Kairijs prom un tad var mēģināt to komandu atjaunot, kā, to es nezinu, bet Ērvings nav vajadzīgs nevienā komandā.

     [+] [-]

, 2022-05-11 13:23, pirms 2 gadiem
Jāpiekrīt vien ir par Gobēru pretī neko nedabūs. Par Mičelu varētu ko dabūt, bet neredzu kurai komandai varētu iesmērēt Gobēru. Pēc pārvaldības stila noteikti var piedāvāt NYK tiem pofig, ka tik uzvārds, atdos pretī Rendlu, būs normāls darījums. Var piedāvāt Mavs, tur paint protection ir problēma, atdos pretī Bertānu un Powelu Var viens pret viens mainīt pret KP, lai nav šis mazāk iespējams. Droši var piedāvāt Sakramento, moš vēl kādas stulbības savārīs.