Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Jaunais "Bobcats" galvenais treneris - Patriks Jūings?

Jaunais "Bobcats" galvenais treneris - Patriks Jūings?
Patriks Jūings
Foto: AP/Scanpix

Pēc sliktākās sezonas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vēsturē, izcīnot vien septiņas uzvaras, Šarlotes "Bobcats" vadība uzsākusi jauna galvenā trenera meklējumus. Viens no kandidātiem ir Orlando "Magic" asistents, izcilu spēlētāja karjeru aizvadījušais Patriks Jūings.

"Bobcats" komandu aizvadītajā sezonā vadīja Pols Sailass, taču pēc drausmīgās sezonas kluba vadība paziņoja, ka Sailass jaunajā sezonā komandā vairs neatgriezīsies. Meklējot jaunu galveno treneri, kluba īpašnieks Maikls Džordans vērsies pie sava laba drauga Patrika Jūinga, ar kuru kopā savulaik spēlēts "Dream Team" rindās 1992. gada olimpiskajās spēlēs Barselonā.

Jūings spēlētāja karjeras spožākos gadus aizvadīja Ņujorkas "Knicks" rindās, taču karjeru noslēdza ar divām sezonām citviet - Sietlā un Orlando. Tieši "Magic" komandā Jūings atgriezās piecus gadus pēc karjeras beigām, lai uzsāktu trenera karjeru. Lielā mērā tieši Jūinga nopelns ir Dvaita Hovarda spēles attīstīšanā.

49 gadus vecais Jūings jau iepriekš izteicis vēlmi agrāk vai vēlāk izmēģināt spēkus galvenā trenera lomā. Līdz šim par galveno treneri 1985. gada drafta pirmais numurs Jūings strādājis vien Orlando "Magic" vasaras līgas komandās. Pirms gada Jūings aizvadīja sarunas ar Detroitas "Pistons" par galvenā trenera pienākumu pārņemšanu, taču beigās klubs izšķīrās par labu Lorencam Frenkam.

Tikmēr izskatās, ka pamatīgas izmaiņas skars "Magic". Projām taisās ne vien Jūings, bet arī ģenerālmenedžeris Otiss Smits, kurš atklājis, ka nav pārliecināts par vēlmi turpināt darbu. Tāpat gandrīz noteikti skaidrs, ka klubā nepaliks galvenais treneris Stens van Gandijs, kurš nespēj rast kopīgu valodu ar komandas superzvaigzni Dvaitu Hovardu.

Izmantotie resursi:
Orlando news, information, weather, hurricane...


Slēpts komentārs: The Termoss
, 2012-05-10 14:31, pirms 12 gadiem
go ewing!
, 2012-05-10 16:22, pirms 12 gadiem
Nebūtu jau slikti.
, 2012-05-11 12:41, pirms 12 gadiem
Spēle uz groza apakshu beidzot Bobcati buus chempioni!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.