Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Fizdeils nolīdzina negludumus: "Izrunājām situāciju. Priecājos par Kristapa progresu"

Fizdeils nolīdzina negludumus: "Izrunājām situāciju. Priecājos par Kristapa progresu"
Deivids Fizdeils. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Deivids Fizdeils šodien norādīja, ka nav bijis lietas kursā par to, ka Kristaps Porziņģis treniņu ietvaros veicis sprintus, kā rezultātā starp abām pusēm radās nesaskaņas.

Ceturtdien Fizdeils pauda, ka Porziņģis, kurš turpina atlabšanas procesu pēc krustenisko saišu savainojuma, kas tika piedzīvots pirms deviņiem mēnešiem, var veikt metienus bez palēciena un skriet lēnā solī, taču ne veikt sprintus. Fizdeils arī sacīja, ka kopš treniņnometnes sākuma atlabšanas procesā nav redzams ievērojams progress. Tikmēr Porziņģis nebija mierā ar šiem izteikumiem, drīz vien Instagram profilā publicējot attēlus, kuros redzams skrienot sprintus.

Fizdeils atklāja, ka piektdienas rītā viņš kluba treniņu hallē apsēdies pie viena galda ar Porziņģi un izrunājis situāciju. Tagad spēlētājs un treneris esot vienās domās par notiekošo. "Mums bija ļoti laba saruna. Viņš strādā, cik vien pietiek jaudas," teica Fizdeils. "Domāju, ka viņš to, kas tika uzrakstīts, uztvēra kā pārmetumus, ka viņš neatlaidīgi nestrādā. Viņš to uztvēra personiski. Ka cilvēki par viņu domātu ko tādu."

Galvenais treneris pauda, ka viņš iepriekš nav zinājis par to, ka Porziņģis skrien sprintus, jo viņš visu uzmanību velta komandas vadīšanai un 23 gadus latvietis sprintus skrējis citās vietās, ne komandas treniņu bāzē. "Taču priecājos, kad redzēju lielos soļus," teica Fizdeils, kurš nebaidījās arī pajokot. "Nākamajā reizē es varētu iet kopā ar viņu un mazliet pasoļot, jo tas, ko redzēju, lika man uzreiz izvelties no gultas."

Kopā ar Porziņģi strādā viņa personīgais fizioterapeits, kurš atbild par atlabšanas procesu. Lietas kursā ir arī "Knicks" atbildīgie cilvēki, kuri pat ieteikuši vietas, kur veikt sprintus. "Esmu vienīgais muļķis, kurš nezināja, ka viņš devies uz stadionu," pauda Fizdeils. "Priecāšos, kad viņš atgriezīsies sastāvā. Neesmu tas cilvēks, kuru pārāk interesētu ikdienas atskaites. Kad viņš būs atpakaļ, es būšu ļoti priecīgs, bet līdz tam koncentrēšos citiem basketbolistiem."

Izmantotie resursi:
Knicks' head coach David Fizdale says he was...


, 2018-11-10 00:41, pirms 5 gadiem
Deivids Mīzdeils
, 2018-11-10 01:17, pirms 5 gadiem
un 23 gadus latvietis sprintus skrējis citās vietās
, 2018-11-10 01:50, pirms 5 gadiem
Bardaks Ņujorkā turpinās tas nav iespējami, bet nevajag viņiem runāt ar presi, tad uzreiz ir problēmas.
, 2018-11-10 02:01, pirms 5 gadiem
Uztaisīts mazs skandāls ne-no-kā!
, 2018-11-10 08:42, pirms 5 gadiem
Kādas muļķības . Kristaps ļoti aktīvi strādā instagrammā. Meklē sev kucīti!
, 2018-11-10 10:39, pirms 5 gadiem
Abrrags rakstīja: Kādas muļķības . Kristaps ļoti aktīvi strādā instagrammā. Meklē sev kucīti!
Stulbenis.
, 2018-11-10 10:53, pirms 5 gadiem
Ja nezini,kāda ir situācija,tad nevajadzētu vispār runāt. Labi,ka Fizdeilam paškritika nav sveša lieta.
, 2018-11-10 11:29, pirms 5 gadiem
būt/nebūt lietas kursā = быть/не быть в курсе дела

nākamais solis pēc uzvārdu īpašās atveidošanas šajā portālā ir rusicismu iemiešana? atliek kaut vai padomāt šo vārdu savienojuma jēgu latviešu valodā, lai saprastu, ka tas nav latviešu savienojums. Nezināja - ir tāds vārds, kas šeit ļoti labi iederētos.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
15

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.